255

не е вярно

преди 6 години

Хляба струваше 48 ст!

254

До Анонимен 265

преди 6 години

Понеже си долен интригант ще ти кажа няколко неща. Ако 180 лева преди се равняват на 4500 сега, и хляба ако преди струваше 15 ст., сега би трябвало да струва по твоите сметки точно 3,75, което явно не е така и ти си лъжец. Имаше дефицит, не щото хората купуваха, а щото произвеждахме най-необходимото. Сети се. И да млякото в магазина си беше мляко наистина, прав си, но на 80 % беше субсидирано от държавата, и точно заради тези субсидии сега сме на този хал. Охл'в

253

До Хисарския поп

преди 6 години

В грешка си! Тогава народните представители бяха 500.Съзнателно пропущаш да споменеш АБПФК а те бяха истинските изедници със привилегиите. Народа другите не ги виждаше.

252

Анонимен

преди 6 години

Соца няма да се върне, не се надявайте, а демократичната мизерия ще става все по-жестока и по-жестока каквато е тенденцията през последните 30 години. Който си мисли, че след 30 години нарастваща мизерия ей така от утре или след 10 или след 50 години нещата ще започнат да се оправят значи е голям наивник.

251

хисарския поп

преди 6 години

До ПешкоЕ, Пешко аз не зная на колко си години! Само,че ас си спомням за някои други години преди 1989г.Имаше 12-14 праведни: членове на ЦК на БКП.По-малко праведни 120 членове на ЦК нА бкп.И още по-малко правоверни 240 народни представители.Занчи, тъй като разбирам от математика - изчисляваме по 5./ по пет/.Защото един бивш мин. председ-л с името Ив. Костов каза , че всички в Б-я сме братовчеди . И се започна : Солун. митница, външно м-во, фин-во и т.н.Сега има 12 пъти повече ***.

250

трябва действие

преди 6 години

Не ви ли омръзна тези пропаднали БСП ари и десни заченати в клубовете за Българо-Съветска дружба да скандализират обществото с безпочвените си обвинения?Трябва да се въведат и да се прилагат наказания за безпочвени обвинения.Тогава *** ще има респект към обществото.

249

Предложение

преди 6 години

Предлагам в България да въведем демокрация, защото сега нямаме демокрация, само демокрация ни лиспва, и всичко ще се оправи! Демокрацията е най-съвършената система! Където има демокрация там текат реки от мед и масло, но в България за съжаление няма демокрация!

248

Зозо

преди 6 години

До АНТИ до разбирачитеЩе се върне соца кога ти цъфнат нaлъмитe!

247

АНТИ

преди 6 години

Не може да ви е виновна демокрацията, щото такава в Бг няма.Имаме няколко демократични крачки, направени под въздействието на демократични държави.

246

няма да мине

преди 6 години

БСП са си такива. За нищо не стават.Като руснаците не са годни да направят нищо полезно. Знаят само да разрушават.Още мечтаят червената армия да ги татрузи на главите на трудещите се хора и да ползват облаги за престъпленията си.

245

Анонимен

преди 6 години

Не е виновна демокрацията, нещо друго е виновно!

244

Анонимен

преди 6 години

180 лева заплата тогава при соца се равняват на около 4500 лева заплата днес като покупателна способност. Затова имаше дефицит, всичко се изкупиваше, хората имаха пари но имаха и глад за стоки, а стоките не бяха разнобразни и бяха доста сиви и неугледни. От храните имаше ограничен избор от видове продукти, но бяха истински и с гарантирано качество, не като днес 40 вида сирене и кашкавал в лъскави опаковки и всичките ментета от растително масло и химия.

243

Анонимен

преди 6 години

В договора между Патриаршшията и Инерком фирмата на Гинка, има доста странни неща.Само че в България няма нито Съди, нито Прокуратура - има само мутро-суджуци и калинки-мажоретки.

242

ognyanz

преди 6 години

Тоя Евгений Михайлов нали беше активист на ДОСТ на Лютви Местан (финансирана от Турция). На тая партия вече и се загубиха дирите. Ако са търсили кой да каже нещо против БСП, точно този п'родажник ли трябваше да поканят?

241

Анонимен

преди 6 години

Учете, учете, квалифицирайте се! 24% от хората, останали без подслон, са вишисти. Много от тях са се простили с професията си в годините на прехода и са загубили жилището си, защото са взели кредити. 76% от бездомниците имат професионална квалификация. Най-често се срещат хора със средно и средно-техническо образование в техническата и ресторантьорска сфера.

240

Жокер

преди 6 години

До Анонимен 254Баце Ти е хранил дълго време кучетата на Жени Живкова . Тя го пробута в политиката.

239

Демокрацията

преди 6 години

Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.

238

Анонимен

преди 6 години

Абе и преди си беше мизерия, ама беше сигурно че ше имаш работа. 180 кинта пак си бяха малко, ама с 4 модела салами, коли и шоколади, кво има да избираш. Сигурност имаше, а не че беше по-ефтино. И да, ся е кофти, щото ако не си учил, и си мързелив, няма как да оцелееш. Ако ти се бачка, винаги ще намериш нещо. Говоря за по големите градове. В селата да си гледат нивите, и пак ще има. Това е. Много дрънкате, а малко вършите.

237

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова го криете този генерал - казва се Чавдар Чернев и е от кръга МОНТЕРЕЙ.Нета е пълен с информация, кой е пробутал Баце в политиката.

236

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията съм на 4 хилки, при соца бях на 180 лева.