23

Анонимен

преди 6 години

Имаме нужда от национално отговорни политици, които да създадат и провеждат социална политика и да се отчитат стриктно за всеки бюджетен лев. Когато спрат кражбите и корупцията по високите етажи на властта, тогава ще имаме и здравеопазване, и образование, инфраструктура, и европейски доходи.

22

Фалит!

преди 6 години

Не знам кой е европеец, но фактите:- можеш да бъдеш убит в дома си от крадец с 12 висящи,- можеш да умреш от асансьор в блока си,- водата с уран- нямаш сигурност, някой луд може да ти счупи огледалото на колата и да те пребие, да те прегази на пешеходна пътека- можеш да умреш по пътя към болницата или от грешна диагноза- уча че робството е присъствие, Паисий изчезна- ядем скъпи второ качество храни- мръсен въздух- ток, парно, вода поскъпват безобразно- нямаме ЮП и АЕЦ имаме Гинка и Плъ

21

Анонимен

преди 6 години

И Станишев призова да приемаме извратената конвенция, в Герб всички имат родови връзки и впоследствие служебни с БСП, те всички са едни и същи, просто си сменят имената и се представят уж за различни партии. Не трябва да им се вярва!Никой не защитава и не представлява интересите на българския народ!

20

Анонимен

преди 6 години

Те се карат кой е по-по-най, а държавата върви към фалит. Сутрин репортажите са смазващи- дупки, наводнени, поддали язовири, свлачища ,злоупотреби, липса на поддръжка, мизерия.

19

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЧИ ГЕРБАВИТЕ И РОЗОВИТЕ СЕДНАЛИ ДА СИ МЕРЯТ КОЙ БИЛ ПО ГОЛЯМ ***,ДЕМЕК ЕВРОПЕЕЦ,А НИКОЙ НЕ ИСКА ОТ ТЯХ ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИН,ТЕ ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ ,ЗАЩОТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОДАЖНИЦИ СЛУГИ НА БРЮКСЕЛ ,.ВАШИНГТОН И ТЕЛ АВИВ

18

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

17

Анонимен

преди 6 години

Ердоган няма място и работа във Варна, нито в Кърджали, нито в който и да е български град!!!Да си провежда срещите с Меркел другаде и да си прибират мюсюлманите.

16

Анонимен

преди 6 години

И таз добра европейци с евразийци да се сравняват, дайте на чекистите по един бориящник и да лягат.

15

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах какво е европейското на герб да кани султана във варна, там където 1444 г България умря за 500г! ? Може би сега ще ни предадат и без полско унгарския крал....

14

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Напълно естествено е *** да подкрепя Путин...

13

До Да гледаме нас

преди 6 години

То БСП е по-джендърска и от ГЕРБ. Погледни как гласуват евродепутатите на двете партии. Съди по действията, не по думите!

12

Анонимен

преди 6 години

и двете !

11

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е с предизвестен отговор, като изборите в Русия. В българия няма по-антиевропейска и по-антибългарска партия от БСП. Е има едно изключение-партията на ибрикчиите "А-така", но те са с несаществено влияние.

10

Анонимен

преди 6 години

Кои са по-йдйоти, ГЕРБ или БСП?

9

Анонимен

преди 6 години

Да си купят географски карти и да видят, че сме в Европа!Как може да се занимават с подобни глупости докато българите едва оцеляват, а проблемите са стотици. Язовирите ще прелеят, свлачищата станаха повече, щети след бурните ветрове и т.н. Къде са и какво правят управляващите????Махленски сборища ли само?! Срам нямат...

8

Анонимен

преди 6 години

България НИКОГА няма да бъде "еуропейска", одвен в географско отношение!!!! И в това НЯМА НИЩО ЛОШО! Цяла Азия се развива като невидяла, с по 7-8% годишно, даже и папуасите вече ще изпратят ракети в космоса а ние тука все лежим на някакви стари лаври, гледаме стари фотографии от чърчилово време и плещиме глупости за някаква "напредничавост"!!! Абе, С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ бръкселските зелки...освен с кривите краставици и конвенции за пед...ли??? ВСИЧКИ НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ВЕЧЕ ИДВАТ ОТ ЗАПАД!!!

7

Да гледаме нас

преди 6 години

ГЕРБ въобще не трябва да следват всяка европейска позиция и директива, ами да мислят най-вече за интересите на България! Не може Европа да ни налага *** гнусотии и никой от депутатите на ГЕРБ да не е чел ИК ,а да гласува сляпо ! От ЕС идва и много мерзост! Заради парици ТЕ трябва да си продаваме душата и страната! И да оставим Русия да си оправя проблемите-ние си имаме достатъчно такива за оправяне! Айде първо да оправим дупките по пътищата,после образование,здравеопазване ,и тогава -Русия!

6

ДА

преди 6 години

Всички знаем че е прав.

5

по по най

преди 6 години

БСП са азиатци, да живей КПСС! Ходом марш, уеви милионери, към Мавзолея за поклон пред Вожда! Селям алейкум пред Краля и нихау пред франкофонския Пролетариат! И да си свалите златните кръстчета, че "религията е опиум за народите".народният враг вдесно, тоест лошите империалистични европейци, да си разменят децата с другарите из колониален Ню Йорк, Лондон и Париж.

4

Анонимен

преди 6 години

Кучетата лаят,кервана си върви....Беднотия,корупция,крадене,алчност,завист,простащина,лобизъм,наглост,окаяна инфраструктура,неграмотност -ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !За съжаление статуквото няма да се промени ,който и да поеме властта,както не се промени вече 30 години.Колкото и трагично да звучи,докато българи и българско законодателство управляват България ще е така !Щом сме в ЕС трябва оснивните директиви -съд,закони,юристдикции,правила и действия да са от обща независима европейска конституция