63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАйде стига с тия глупости - навсякъде ги ръсиш

62

Анонимен

преди 6 години

Най-голям европеец е Бай ***. В цяла Европа го канят и я е изръшкал.

61

Гост

преди 6 години

Докато те се карат Искра Михайлова от ДПС в Европарламента върши чудеса за България.

60

Анонимен

преди 6 години

"Quo Vadis Bulgaria?", съсипахме здравеопазване, образование, енергийна стратегия, някакви маргинали в лицето на Плъха и Гинка осъществяват енергиен и социален геноцид. Карат ни да се мразим в името на "демократи" - "Комунисти", ама си обичам съседа демократ Иван, и съседа Драган комунист Драган....Аз това го разбрах отдавна,не трябва да се делим на демократи,комунисти и други,а да определим една статегия за България,която всички да следват.Мястото ни е в Европа,няма по-добро засега от ЕС.

59

Анонимен

преди 6 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРИН.И МЕ Е ГНУС, КОГАТО ВИДЯ ЕВРОПЕЕЦ, ОСОБЕНО ПЪК ТЕЗИ ОТ ГЕРБ.ВИНАГИ МИ МИНАВА ПРЕЗ УМ ЕПИТЕТА "ВЛЕЧУГО", толкова са сервилни.

58

Ели, Факти

преди 6 години

Искам да кажа, че всичко случващо се около нас е пълно БЕЗУМИЕ!Някакво изкуствено генериране на омраза, печелившият не е българският народ.Бога ми, когато БГ спря арабското нашествие, Великобритания и Германия не са съществували като държави.В каква игра по-дяволите ни вкарват? И искаме ли да участваме в нея?От нас зависи настоящето и бъдещето ни.30 години ми стигат!

57

иван

преди 6 години

Нямат ли сериозна работа тия в парламента ами се дърпат за глупости , законите ни са ужасни , защо не започнат да ги усъвършенстват в защита на националните ни интереси , правата на хората и сигурността , точно това са техните задължения !

56

Ели, Факти

преди 6 години

Въпросът не е "кой е по-европеец", самото заглавие ражда "Идиократизъм", а кой ще помисли за децата ни (моите са в чужбина, реализирали се успешно, и в САЩ), майките и самите нас."Quo Vadis Bulgaria?", съсипахме здравеопазване, образование, енергийна стратегия, някакви маргинали в лицето на Плъха и Гинка осъществяват енергиен и социален геноцид. Карат ни да се мразим в името на "демократи" - "Комунисти", ама си обичам съседа демократ Иван, и съседа Драган комунист Драган.Щот са готини, читави.

55

Ели, Факти

преди 6 години

Момчета и момичета, и помъдрели Дами и Господа,Караме се за глупости. Визирам "Махалото на Фуко", та след 1989 г., няма ляво - дясно.Това е опиат, разединяващ майки и синове, внуци и неродените ни деца!Нямаме една дългосрочна стартегия в Здравеопазване, Сигурност, Образование.Учебникът в 3 -th клас за робството е пародия на "неизгряли интелектуалци".Както Паисий погасна в учебниците по история, така и БГ народ се топи в съмнения.Настанало е "Време Разделно"!Време е да се обединим!!!

54

Анонимен

преди 6 години

А нещо да кажене за 16 млрд. несъбраво ДДС? Да кажете и за сделката на Гинка за наем на Патриаршията? Вместо това ни предлагате шутовщини! Не ме интересува кой е по-европеец, а КОЙ ограбва България!!!

53

Анонимен

преди 6 години

А пък Стаско И диота БСП -то пак закопа! И до място до *** той навярно се намира!

52

Ей ,,,Донаборници&qu

преди 6 години

Ако критерия ви за разруха е днешното положение ,значи ние 1997 сме били умрели и сега спорите в отвъдното.Който не го е преживял няма право на подобни констатации.Тогава държавата УМРЯ за трети път. Почнахме от нула.

51

Анонимен

преди 6 години

Ами много ясно, че от ГЕРБ са повече европейци!

50

ЗАЩО СЕ РАЗЛАЙВАТ

преди 6 години

КРИМ ВИНАГИ Е БИЛ И ще БЪДЕ РУСКИ!СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ЗА ГЕРБ Е ПАР*ЦАЛ КОЙТО РАЗМАХВАТ И ПОСЛЕ СИ БЪРШАТ ЗАДНИЦИТЕ!ЗАЩО Е ТАЗИ ИСТЕРИЯ?

49

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Вегененци, Арменковци, Ниновци, цялия кремльовски слугинаж на еднопосочен влак за любимьй Сибирь. Ама не им се ходи там, даже дърпат мурзилажа от "братска" рАссся насам!

48

БРЕЙ

преди 6 години

БРЕЙ , ЧЕ СЕ ИЗБИЕТЕ ТУКА БЕ !ВЪВ ФОРУМИТЕ ВСИЧКИ В АТАКА А НА ЖИВО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА НИКОЙ...Е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ - В ЗАДНИЯ БАРДАК НА ЕВРОПА.

47

Либералист

преди 6 години

ми нормално БСП след като разбраха, че не могат да преставяват Русия сред русофилите в България - тръгната да представяват ЕС и НАТО-вците пред Запада! Предателите си остават предатели! Ето защи Единна Русия, като дясно центриска партия, напълно е игнорирала и БПС и Радев ... да и Деси на Радев!

46

Анонимен

преди 6 години

Пребоядисани комунисти в схватка помежду си, кой е по- капиталист. Про стаци!

45

Аспарух

преди 6 години

И двете са вредни за България и трябва да бъдат премахнати.

44

И.Б.

преди 6 години

Като гледам снимката на Народното събрание и паметника на цар Александър II. отзад, мисля, че последният се е качил на коня, за да катурне парламента в галоп напред. Но за щастие паметникът не е жив... Всеки случай илюзията си я бива.