22

Анонимен

преди 6 години

Няма лудост в това да разобличиш КГБ !

21

анонимен

преди 6 години

какво става с педофилския скандал какви са тези пакистанци 40 години дабеснеят и никой да не ги спре тереза мей не може да се справи с проблемитеи избива чрез русия ама не става како подавай си оставката и бегай при м тачър

20

Анонимен

преди 6 години

До До:18От кое "правосъдие" бе умник?От това на Берия, Ежов и Вишински ли?Доста хора бягат.

19

До:18

преди 6 години

А кой бяга от правосъдието бе "умник" - убиецът Великобритания!

18

защо ли

преди 6 години

Някой трябва да припомни на Англия че вече не е империя и хората да запитат защо в тази страна намират убежище всякакви ***,терористи,предатели,крадци,убийци и са пазени от правосъдието в техните страни.

17

Биолог

преди 6 години

Нищо чудно английските пияндурници да са го почерпили с полониев бърбън, за назидание на тройните трашове, предали Британците!

16

Анонимен

преди 6 години

До "Stupid Boy&quoКой дава достъп до поръчителите и извършителите на убийството бе, ***?

15

Химик

преди 6 години

Нищо чудно кагебистките благородници да са го "почерпили" с малко полониев боярищник, за назидание на други емигрирали от балшаята кoчина.

14

"Stupid Boy&quo

преди 6 години

Убита е руска гражданка на територията на Великобритания със "Stupid Boy".Русия има право на достъп до - болница, изследвания, материали, резултати от разследване. А и всяко химическо вещество има свой отпечатък, познава се къде е произведено. Защо не дават достъп на Русия до веществото?Безумие и наглост.Няма нормален човек, който да повярва на англосаксонската диващина.Мей надмина две безкрайни неща: Вселената и британската глупост. Борката Джонсън - също, да се вчеше!Елементарно Уотсън!

13

Анонимен

преди 6 години

Малии нашите писачи с какъв плам бранят убиеца, дано не се взриви някой склад с тия гадости че сигурно ще ни убеждават тука да дишаме здраво руската супер пудра за мозъчни промивки

12

noFreeman

преди 6 години

каквито и глупости да разгадавате... сте безсилни... и какво ще направите - ще обявите война ли... ами хайде де... смешна ***-нгалска страна е тая англия... омешани твари, на който елита им ламтят за все още и още. Не им стига кървавото ограбване на 10-ки страни 1500 години.

11

Питам

преди 6 години

До 1 2 Бъзикаш се , нали ?

10

Дани

преди 6 години

Голямата загадка е кога и дали Тереза ще си признае, че се *** с този случай.

9

Burzum

преди 6 години

А на баба му по майчина линия кога?

8

Анонимен

преди 6 години

Ммм, да. Примката се затяга.Какво ли мерзавщина ще излезе.

7

1381г.

преди 6 години

Нови трактати от Шекспир и теории от Нютон за Скрипал? Не разбраха ли това правителство, че затъват все повече с театъра който разиграват за да си замажат собствените проблеми? То вече е време да се постави постановката: "Да бъде или да не бъде органофодфодфорен агент". Те вече до някаква истерия доведоха всичко. Даяна умря като куче, че можеше да остави един половин фараон в наследство и на тълпата отново и трябва "хляб и зрелище". Какво стана с техния шпионин, който намериха заключен в куфар?

6

Анонимен

преди 6 години

Едно време Сталин е избил мклиони руснаци без да му дреме, сега Путин по скромно го дава

5

цирк

преди 6 години

Поредното шоу за *** и промити мозъци....

4

лудост

преди 6 години

Това е някаква лудост и страшна провокация която може да доведе до големи беди за света.

3

1

преди 6 години

*убийство*