102

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 86 Прав си. И самия Лавров каза, че целия свят мрази Русия. Защо ли ?

101

До Чапаев

преди 6 години

Един ден учителката провеждала урок за великата революция. Попитала има ли някое дете което има роднина който е виждал Чапаев.Станал Вовка и разказал:Чапаев се къпел в реката. Моя дядо се спотаил и взел на мушка Чапаев. Влазла му мигла в окото, но той спокойно си разтрил окото и стрелял. След това никой не е виждал Чапаев.

100

Анонимен

преди 6 години

Англичаните прекаляват. Просто мужиците и в Англия са си мужици. Прекаляват с водката, разнообразяват с бояршник и в резултат *** по-бързо от цивилизонавото човечество. Сега какво да очакваме? Да намерят празна бутилка бояршник в гроба или какво?

99

Чапаев

преди 6 години

А бе, огнянчо, с това словесно мастурбиране няма да станеш по-интересен. И как точно ти разбра, че британците са виновни - мърморите такива като теб, че няма доказателства срещу Русия, а вие с охота обвинявате без такива британците. Жалко, че най-вероятно няма да излезе истината, за да видя нааканата ти физиономия после.

98

До Гошо

преди 6 години

Тази държава,която като си помисля последните 100г какво е дала на човечеството,освн ненормални диктатори. Единият запали втората световна война с Хитлер, а сегашният драска клечката за трета.Мисля,и не мога да се сетя да са създали нещо в служба на човека,освен средства за бързо пренасяне в рая или в ада,според заслугите. Русия е една безкрайно изостанала държава ,с генно обременено в мисленето население,от което се възползват управляващите им бандити.Колкото по далеч от нас толкова по добре.

97

Стига пропаганда!

преди 6 години

До ГошоГошко, здравеопазването ни е под границата на търпение, образованието също. Икономиката ни не може да бъде по-зле. Корупцията, предизвикана от политическите назначения е страшилище, но има само усещане за нея. Демокрацията по модела на САЩ, която е майка на корупцията и духовния упадък на обществото няма да ми липсва. Хората вече искат ред, а не псевдодемокрация! И КНДР е демократична уж...

96

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzНяма никой да посмее да спре отбор от световното. Това не е пробита олимпиада. Само една футболна звезда реализира годишен приход, колкото олимпийския отбор на Норвегия и още малко. Изключвам хокея. Забележи как мрънкат западните лидери. Футболното и хазартното лоби ги натискат и то яко.

95

Гошо

преди 6 години

Седя и си мисля ,има ли една разумна причина да съм в един евраазииски руски съюз.Какво,ще направят : икономиката ни по развита,технологично ще отидем по напред ли ,ще получим по-модерно здравеопазване ли, ще станем по образовани ли,обществото ни ще стане по демократично ли,ще намалее корупцията ли,ще живеем по добре .Не това в съюз с Русия никога няма да стане.140млн владеят 1/6 от богатствата на света и живеят ,като скотове.Не благодаря,такъв съюзник не ми е нужен.

94

Не е нормално!

преди 6 години

До ИванОвцете като теб се възхищават на вълка, анаричат овчаря сатрап, защото иска да ги защити и да унищожи злия вълк

93

Иван

преди 6 години

Как може да си толкова извратен и продажен ,за да защитаваш незащитимото!? А бре руски *** кажете ми ,кое би сптяло Кремълският сатрап да не убива ,то не бяха журналисти ,политици адвокати ,или всичко това пак е измислена западна пропаганда. Как може да защитавате една открита антибългарска политика и да се кланяте на путинска Русия.Вие сре по зле от роби,тях поне ги е било страх ,ами вие бре *** продажници.

92

п

преди 6 години

тази масирана пропаганда ми намирисва на ново използване на химически оръжия от Асад ....басирам се че скоро върху споносрираната от САЩ исламска "опозиция" ще се извърши атака с химическо оръжие и запада ще обвини за това Асад

91

Ели, Факти

преди 6 години

До Огнянофоб,Ти нас "***" не ни мисли ние си пием с руски приятели "Russo-Baltique" - рядко, по-често го даваме на "OVAL Vodka Bottle", апваме "белуга" хайверче с хубав руски черен хляб и ви се смее как заработвате преко сили десет бона на месец!Да се подигравате на хора, които са изграждали Русия и/или БГ в името на идея е проява на нисък интелект.Ние, българи, руснаци, нормални хора в САЩ и др. сме отвратени от антируската ви пропаганда.Липсват ви знания и стремеж към честен труд!

90

ognyanz

преди 6 години

До ангел: Напълно възможно. За да се осребри докрай британската провокация, западните им съюзници може да откажат да участват в Световното първенство по футбол 2018.Олимпийските игри са създадени по примера на древна Гърция. Там градовете-държавици са воювали от време на време, но като наближат олимпийските игри вестоносци с маслинови клонки са спирали войните и всички са отивали да участват в олимпиадата.Да видим сега западните "демократи" ще спретнат ли и тая провокация срещу Русия.

89

ognyanz

преди 6 години

До Чапаев: Добре, чапайчо. Продължавай да вярваш на когото искаш, а също и в това, че си много умен. Има една китайска поговорка за споровете с такива като теб. Няма да ти я цитирам, би трябвало и сам да се сетиш.А на пропагандната кампания на британците няма да повярват много хора, поне не от тези, които могат да мислят непредубедено.

88

до 87

преди 6 години

"Целия свят" , това е САЩ и сателитите им -ЕС

87

Анонимен

преди 6 години

Всички коментирате британия и русия, а постоянно забравяте историята. А тя е:Англия е била готова да обяви война на Русия ако бъдещето кнажество България и Източна Румелия са били ЕДНА ДЪРЖАВА ОЩЕ С ПОДПИСВАНЕТО НА САНСТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР! Англия НИКОГА НЕ Е ЖЕЛАЛА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ А РУСИЯ СЪЗДАДЕ БЪЛГАРИЯ! МОля, всички евро - *** не забравят това, споменавайки Англия и Русия. Мислейки за Англия и Русия.

86

Чапаев

преди 6 години

До огнянчо. Ами след като не си разбрал защо използвам ника Чапаев, значи не си достатъчно интелигентен. И никого не съдя, просто казвам, че вярвам повече на западните страни, заради много примери от миналото.

85

Анонимен

преди 6 години

До JOE. И как така почти целият свят е против Русия, а излиза, че тя е права? Нещо сбъркано има в такава логика, не мислиш ли?

84

Анонимен

преди 6 години

До ангел. Абсолютни глуппости си написал.

83

Анонимен

преди 6 години

Англичаните този път се *** тотално.