Властите във Великобритания ексхумират останките на Александър Скрипал и майка му. Снимка: Reuters

След отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия се заговори за „загадъчната“ смърт на сина на бившия полковник от руското разузнаване.

Още по темата

Вестник "Московский комсомолец" хвърля светлина върху обстоятелствата около него.

Александър Скрипал се жени за дъщерята на колега на баща му от разузнаването, с която живеят в съседни квартири. След събитията около баща му семейството се преместило във Великобритания.

Отношенията между двамата обаче не вървели и по думите на тъста му Александър започнал да пие и да посяга на жена си. Това довело до развод, пише "Фокус".

На 13 юли миналата година Александър и новата му приятелка Анна заминали за Санкт Петербург, където на 18 юли починал по официални данни от чернодробна недостатъчност.

Вестникът припомня, че британските власти наредиха ексхумация на останките на Александър и майка му, които са погребани в Солсбъри.

Съпругата на Сергей Скрипал умира от рак през 2012 година.

Коментари Напиши коментар

103

Да добавя

преди 3 години

До Анонимен 86 Прав си. И самия Лавров каза, че целия свят мрази Русия. Защо ли ?

102

До Чапаев

преди 3 години

Един ден учителката провеждала урок за великата революция. Попитала има ли някое дете което има роднина който е виждал Чапаев.Станал Вовка и разказал:Чапаев се къпел в реката. Моя дядо се спотаил и взел на мушка Чапаев. Влазла му мигла в окото, но той спокойно си разтрил окото и стрелял. След това никой не е виждал Чапаев.

101

Анонимен

преди 3 години

Англичаните прекаляват. Просто мужиците и в Англия са си мужици. Прекаляват с водката, разнообразяват с бояршник и в резултат мрат по-бързо от цивилизонавото човечество. Сега какво да очакваме? Да намерят празна бутилка бояршник в гроба или какво?