42

ц

преди 6 години

До Анонимен Защо поне три реда непрочетеш. Русия обяви , че новичок е унищожен под наблюдение на специалисти по хим оръжия на ЕС и САЩ. Защо пишеш глупости. Защото и да излъжеш се иска ум , а на теб явно нети е необходим.Просто си пиши глупостите , но защо тук *** в селската кръчма и си говори там цървулко

41

Кеймбридж Аналитика

преди 6 години

Нали обвиняваха мистър Владимир и Русия? Разклатиха ми "демократичните ценности".Ако излезе, че "Stupid Boy" е създаден от Британците, какво правим?Кой да мразя, тъкмо почнах да мразя руснаците, а те отново невинни.Г-да англичани, моля Ви, прочетете отново Шерлок и не карайте цял свят да ви се смее.Като обвинявате, преди това се подгответе, имате сериал.Наприме можехте да убиете няколко тройни агенти в Аржентина, или Бразилия и да кръстите веществото "Бразилската Дева", "Аржентинско танго".

40

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 36: И откъде е "очевидно, че Англия има сериозни доказателства"? На Тереза Мей изобщо не и трябваха никакви доказателства, когато обяви, че Русия е организирала отравянето. Сергей Скрипал е двоен агент, осъден на 15 години затвор в Русия за шпиониране в полза на друга държава. Помилван след 5 години и му е разрешено да емигрира във Великобритания. От какъв зор точно преди президентските избори руснаците ще искат да го ликвидират. Можели са да го направят още докато е бил там. Цялата история е съшита с бели конци антируска пропаганда.

39

Ай гиди дай

преди 6 години

викам не знам що ми триете коментарите,1. че на връх педофилските скандали в които са замесени министри, лордове и други британски благородници2. съсвем случайно троват Скрипал, там където гъмжи от МИ5 и МИ6 и с които има редовни срещи, покровителстват предателя и двоен агент3. Как все във Англия умират тези двойни агенти? Как един не умря в Германия, САЩ или Австралия, Нова Зеландия, Южна Африка и т.н.?!в сорошките меки главички рядко присъства мозък.. в които има само ***, ислям и

38

Анонимен

преди 6 години

Да живее ядрено химическият терорист Путин.

37

Анонимен

преди 6 години

Изолацията на Русия се засилва с всеки изминал ден. Пътят на руския царичок-новичок Путин на Запад е отрязан за винаги. Никой няма да си цапа ръцете и да се здрависва с убиец, отровител, търговец на кокаин и смъpт по света.

36

Правото.

преди 6 години

В момента правото е на страната на Русия.Елементарно Уотсън!

35

Анонимен

преди 6 години

До ООН:))) Очевидно Англия има сериозни доказателства. Съвсем скоро руски граждани (англисйки агенти) ще се изнесат от Рашка (спасят) и ще бъдат показани доказателства от английските агенти.

34

Анонимен

преди 6 години

До Ай гиди дайОсвен другото, до Скрипал има и Лидл, което означава че гнусните западняци продават Новичок в суперите !

33

Анонимен

преди 6 години

Цялата пета колона активирана да брани кремълските сатрапи. И вестник "Московский комсомолец" така осветли случая, че направо всичко ни стана ясно. Русия за нищо не е виновна, а човека си отишъл за 5 дена от чернодробна недостатъчност просто ей така без да му е имало нищо :)

32

ООН

преди 6 години

Затова ли британците искаха закрито заседание на ООН?Лавров им отказа и видяхме абсолютният "лов на вещици" на откритото заседание.Нито една д-ва няма право да обвинява друга без доказателства.Има Международно право, Дипломатическо и Консулско Право, Договори за унищожаване на химическо оръжие - спазени от Русия.Всеки един уважаващ себе си субект - държава е длъжен да спазва Законите.Нямам вяра на нито един англичанин!Това целят Мей и Джансън!Мръсно и цинично поведение.

31

Анонимен

преди 6 години

Наглите са мега *** ***, до вчера си хвърляха нужниците през прозорците, днес откриха съществуването на зъболекарите

30

Анонимен

преди 6 години

До чететеРуски химици свидетелстват, че са учавствали в разработката на Новичок в СССР.Рашка истерично отрича въобще да е правила такова БОВ.Ако това е съдействие, сега разбираме, че и за Катин е съдействала50 години отрича, накрая си призна и обвини поляците, че ги е принудила да ги изтрепе като животни.Накрая Лавров ще обвини Скрипал че е принудил Рашка да го отрови....

29

рускиня до 17

преди 6 години

"Кой дава достъп до поръчителите и извършителите на убийството...."Доказали вечи кой е виновен? Поне едно доказателство да предоставили? Или дебiли кат тебе не се нуждаят от доказателства Тогава аз заявявам че сестра ти *** - ходи да доказваш мч нямаш сестра.

28

Британско СМИ

преди 6 години

когато синът на Скрипал е псоягал на жена си.. лично Путин му е свивал ръката и я е засилвал към лицето на жертвата. Има видеозаписи, а дори и да няма всички следи и доказателства сочат вмешателството на Путин, а отпечатъкът е на Русия!така работят руснацитв - със замах! Първо избраха президент на САЩ, сетне си избраха и свояВервайте ми!

27

четете

преди 6 години

До Анонимен 26Това че ни не го виждаш това не значи че Русия не съдейства,но Англия отказва такова и даже не дава никакви доказателства

26

двойни стандарти

преди 6 години

До анонимен 23Ти пък сега не е важно че стотици са пострадали и са били изнасилвани от етнически групировки в Англия,и властта нищо не е правила,важното е сега Русия да се очерни.

25

Re, RE 18

преди 6 години

От трашовете, които бомбардираха София - безроднико!От трашовете, които без Резолюции на ООН показваха епруветки и бомбардираха Ирак.От трашовете, които убиха над хиляда френски моряци съюзници през ВСВ.От трашовете, които не защитиха собствените си деца - хиляда и двеста изнасилени, убити деца м/у 12-16 г. възраст.Стотици хиляди лежат на съвестта ви!Shame on you!

24

Анонимен

преди 6 години

Ако Рашка е невинна, няма от какво да се притеснява. Достатъчно е да окаже максимално съдействие. Не виждаме обаче да го прави! За сметка на това се подиграва, *** и държи като надрусан лосионер.

23

Анонимен

преди 6 години

Сега ще обвинят Путин и за алкохолизма на сина на Скрипал - лично го е наливал с алкохол, докато умре от чернодробна недостатъчност. Айде стига вече простотии, бе!