12

:)

преди 6 години

До АнонименТОЯ ДЖЕЙМС БОНД ЗА НИЩО ГО НЯМАТЕ ЕЙЙЙ.-----------И Шерлок Холмс барабар с д-р Уотсън:)

11

Анонимен

преди 6 години

Сега остана британците да измислят как извършителя е използвал цял арсенал от химически оръжия срещу двама души. Може би е разпънал подвижна лаборатория и ги е обгазявал и пръскал докато припраднат?

10

Анонимен

преди 6 години

КАК ПЪК ВЪВ ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е ПО СВЕТА НЕ ОТРОВИХА НЯКОЙ БИВШ РУСКИ ПРЕДАТЕЛ ТЕЗИ РУСНАЦИ А ВСЕ ВЪВ АНГЛИЯ ? ТОЯ ДЖЕЙМС БОНД ЗА НИЩО ГО НЯМАТЕ ЕЙЙЙ. ТО УМСТВЕНОИЗОСТАНАЛ ДА Е ЧОВЕК ЩЕ ВИ СЕ СМЕЕ НА ИНГЛИЙСКИТЕ ИДИОТЩИНИ

9

обективен

преди 6 години

Въпросът е кой има интерес да бъде набедена Русия за този опит за отравяне ?? Защото ако Русия беше замесена предателя нямаше да е жив !!

8

Анонимен

преди 6 години

"Новичок" не е субстанция, а е цяла система от химически оръжия""Те са все още живи. Това означава, че или изобщо не е била използвана системата "Новичок", или че неговото приготовление е било небрежно"Накратко британските служби се изложиха с незнанието, неграмотността си и опита си да накиснат Москва.

7

(-_-)

преди 6 години

Действително такава програма не е имало. Този отровен газ се казва А-232. А, това наименование вероятно идва от неофициални източници..

6

Джендър Суджук

преди 6 години

Чакаме опорни точки

5

Шоп

преди 6 години

До !!!!!!!!А Радев и Деса са у Израел. И това не го видях никъде.

4

Анонимен

преди 6 години

"Според него по време на съветския период системата от химически оръжия е била наречена "Новичок-5". "Това име никога не беше използвано, без към него да се добавя цифрата", уточнява Ринк."Ми6 откъде да ги знае тези работи? Забъркали са нещо набързо, турили му съветско име и хоп- руснаците са виновни.

3

Анонимен

преди 6 години

Както се очакваше- лъсна лъжата на британците.

2

Брадвата

преди 6 години

Нема коментари??! Шорош да не е умрел?!

1

!!!!!!!!

преди 6 години

Днес арестуваха Саркози във Франция ! За това че е приел стотици милиони за кампанията си от Муамар Кадафи а след това най лицемерно първи бомбандира Либия и изби милиони там. Това няма ли да го напишете ?????