72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен73 Имаше химическо оръжие на Садам,но руските му"съветници",го развозваха из цялата страна и така избегнаха ,муждународните експерти,да го намерят.

71

Анонимен

преди 6 години

Руските служби са изтребили цялата фамилия на Скрипал.Чудо е,че самият той е още жив,макар и в тежко състояние.

70

Анонимен

преди 6 години

Сега Путин ще хвърли големи пари,за поръчкови статии на руски и чужди експерти,с цел оневиняването на Русия и лично на него.

69

...

преди 6 години

А дали изобщо има отровени?

68

тя

преди 6 години

Ало , всички убити с "калашников" ,са убити от българи!" Простотия до шия" !

67

още един учен

преди 6 години

- Ало, да! -..- Обажда се един учен да ви разкажа малко за "Новичок"!-..- Точно така, за химикалите се обаждам, имам достоверна и неопровержима информацияУАахахаххаххахаххахаххаххахахх

66

МОсква

преди 6 години

лъже нагло, както винаги; сега да се следи за ЖИВОТА на двамата учени: Путин трескаво координира КАК да се освободи от тях.Така са свикнали"миь нипричем" и гледат със "сини невинни очи"( говорителката, говорителя, Путин).

65

ognyanz

преди 6 години

До Един: А Тереза Мей също си вдигна рейтинга след пропагандната кампания срещу Русия. По твоята логика, и тя е намесена, и нея също не трябва да я надценяваме.Г'лупости са това. Когато е намесена политика на никого и на нищо не може да се вярва. Но всеки може да вярва на това, което му харесва.

64

анонимен

преди 6 години

къде остана педофилския 40 годишен скандал какво е това гмо общество защоблее по жълтите новини

63

XxX

преди 6 години

"Да се стреля по човек, който не представлява интерес, с оръжие от такъв калибър и въпреки това да не успееш да го уцелиш, това е върхът на глупостта"Е да, не спорим, че е върхът ха глупостта. Само не ми става ясно къде е противоречието с това, че руснаците са извършили този некадърен акт!?

62

Един

преди 6 години

"Той обаче твърди, че не вярва Русия да стои зад отравянето на Скрипал, защото Русия знае, че самото използване на "Новичок" би позволило това да се проследи до нея."Този наивен господин твърде много надценява руснаците. Пука му на Путин, че някой ще го "проследи". С това убийство и пак взе 77%, дажи бих казал, че е заради това убийство постигна този резултат. Ако при нас процента според Иво Христов е 80, там е около 95.

61

Пич

преди 6 години

Москва: Не е имало никаква изследователска програма и програма за разработване под името "Новичок"UK: ама тук един ваш учен твърди, че е работил по проект "Новичок-5"?!Москва: Вие питахте за "Новичок", а не за "Новичок-5". Продължаваме да твърдим, че не е имало програма за разработване под името "Новичок".Руснаците са на ей това ниво ...

60

руска некадърност

преди 6 години

Руската некадърност е известна...даже в убийствата не ги бива без да ги хванат..ха.ха

59

Анонимен

преди 6 години

Както в случая със сваления от руска ракета малайзийски Боинг и сега ще се появят няколко десетки версии, които да за мъглата истината около отровителството. Старите номера на КГБ в нов прочит. А между другото се разбра, че РИА Новости е изопачаване част от интервюто с учения.

58

ОПСА

преди 6 години

ЕДНАХ СНИМЧИЦА НА СКРИПЕЦА ОТ БОЛНИЦАТА-МОЖЕ ЛИ....НЕЩО ЗА ПЕДОФИЛСКИЯ СКАНДАЛ ОКОЛО ТЕРЕЗКАТА--НЕЩО МИНИСТЕРЧЕТАТА И БИЛИ ЗАМЕСЕНИ......ЯВНО АНГЛИЧАНЧЕТАТА ГИ Е УДАРИЛ ДУРАЧОК...

57

тези се заиграват

преди 6 години

"Не е имало никаква изследователска програма и програма за разработване под името "Новичок".Той изрично подчертава че Новичок никога не е бил споменаван без цифрата 5.

56

Паметлив

преди 6 години

Навремето имаше един филм-"Риба наречена Уанда"(действието се развиваше в Лондон).Та там един от героите се възбуждаше,когато му говореха на руски.Като гледам,сега става същото,само че в голям мащаб-повтарят "Новичок" до припадък....

55

Иван

преди 6 години

Колкото по далеч от Русия ,толкова по добре.Тая държава винаги е създавала и ще създава воини,интриги,убииства.Слава на Бога ,че сме в ЕС и НАТО иначе тия изверги ще ни пратят зелени човечета веднага, особенно сега когато малкият човек го избраха пожизнено.

54

:):)

преди 6 години

как пък тез учени мълчаха до сега и изведнъж им дойде просветлението

53

Стамат

преди 6 години

Тоя "учен" май ще лапне българския чадър...