210

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНямаме проблем с Русия защото се дупим на руснаците ! Ако започнем да си търсим правата ще си имаме доста проблеми каквито има Украйна !

209

Анонимен

преди 6 години

Гледам го един от евреите бизнесмени, милионер а не си направил зъбите. Като такси са му. Сигурно от много ум е това. Стига превъзнасяне.

208

Анонимен

преди 6 години

НАТО бомбардира свободата на словото в Сърбия. Срината е телевизията и телевизионни кули, една от кулите е отремонтирана от 30 младежи. Днес не е жив нито един от тях. Защо използваха обеднен уран, чиито светлинни импулси и радиоактивно лъчение доведоха на балканите до бум на раковите болести, кога ще платят за замърсената ни природа. А че Русия никога няма да посмеят да нападнат и само си лаят е ясно. Затова е без значение дали сме в НАТО или не. Пълен блъф е всичко. Залудо се пеняват сорослаци

207

Анонимен

преди 6 години

до 207:Сигурно си мисли, че радиацията не засяга евреиСъщото го кажи на Путин, защото и той има еврейско потекло !.......или вас русофилите не ви засяга руския Новичок !

206

Анонимен

преди 6 години

Не българите нямаме никакви проблеми с Русия. Западняците и техните слуги, ако щете правете ***-ами и воювайте, само не ни замесвайте в грабителското си начинание, обречено на провал. Ние православните сме пас.

205

хаха

преди 6 години

Умните евреи ги мачкам на шах като пюре. И това за умните евреи е измислица. Ако са толкова умни няма да живеят по камъняците в Израел и да се пречкат на арабите. По-умният отстъпва. Те са си упорити поради ината и невежеството. Единствените, които в ложата на Васил Левски вееха национално знаме нва мач бяха пак израелци, по време на мача с Черно море, но понеже са умни паднаха с 2-0 а Кривия им го мушна от центъра, докато вратаря се гъзеше. Винаги ги бием на футбол нищо че не сме умни.

204

браво на Паси

преди 6 години

В Европа трябва да има повече бази на НАТО в противен случай сибирските диваци ще ни разкажат техните правила на играта !

203

Анонимен

преди 6 години

До 199:Прав си !Но това само доказва, защо се казва, че евреите са умни !А, като се знае, че повече от половината от световните научни открития са дело на евреи или на хора от еврейски произход, кръгът се затваря.За сравнение: - Погледни нашите олигарси - сладострастници, консуматори, ексхибиционисти !!!

202

Спасение

преди 6 години

Защо да не дадем пари, за да спасим Земята и природата? Защо да инвестираме в НАТО срещу Русия? Какво ще спечелим от конфорнтация с Русия? А НАТО какво ще спечели от конфронтация с Русия? Повишен риск от апокалипсис. И на кому е нужно това повишено напрежение? Защо Паси налива бензин в огъня? Сигурно си милси, че радиацията не засяга евреи.

201

Иде война

преди 6 години

Иде война. И много радиация.

200

Анонимен

преди 6 години

Как да сме въпръжени , като точно от НАТО ни накараха да унищожим оръжията си, те щели да ни пазят??Тая гадина антибългарска май се подиграва с нас???

199

Анонимен

преди 6 години

Монка, ти защо стоиш в Бъргария? От патриотизъм, от обич? Едва ли! *** си с мир и с цялата си многобройна челяд! Явно, това не е твоята Родина, въпреки всичко, което получи от нея! Да отгледаш гарвани!

198

Анонимен

преди 6 години

Тоя ревлю с трабанта се прави на много интересен!!

197

Хан Крум

преди 6 години

Защо тези стихотворения не се споменаваха дори в продължение на 50 години ????????????????.Защо не се учат в училище????????????????????????????Ако тези стихотворения на Вазов се учеха в училище,сега в България нямаше да има русофили!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ДА ама НЕ.Сакън да не обидим руснаците.Раболепие, раболепие, раболепие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

196

Паси

преди 6 години

Паси като истински евреин за пари би изкарал и баща си по-черен от дявола, а майка си би нарекъл ***. Забравиха ли евреите, кой ги спаси да не станат всички на саппун. Не са забравили, но парите са си пари и ги дават, само когато черниш Русия. Да не стане така, че евреите пак да се молят на Русия. Защото съм сигурен, че Русия тоя път след толкова оплюване, никого няма да спасява.

195

Анонимен

преди 6 години

Тоя подлец, слагач и долна личност, който закопа Бългаария, затвори незаконно реактори в Козлодуй и по времето, когято беше във властта въртеше незаконни далавери с еврейски бизнесмени, сега пък се засилил да ни дава съвети...С какво ще сме въоръжени до зъби?!?Може би с базите на НАТО, на чийто началници тоя лиже з-ка или със суджуци?И в двата случая ще си търсим белята и ще я намерим.Колкото присъствието на НАТО и САЩ са полезни за Сирия, толкова ще са полезни и за нас.

194

До 159

преди 6 години

Ъъъ имаш веднага минус....светър се владее от тези които държат парите...евреите не случайно са мразени....не обикновенните евреи а специалните

193

Анонимен

преди 6 години

Соломон Паси ни вкара в НАТО незаконно, без референдум, без дори анализ на мнението на българите!Затова членството на България в НАТО е НЕЗАКОННО!!!

192

k

преди 6 години

ЕВРЕИНО ГНУСЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!за нас Русия е най-верен приятел и ние не се бойм от Русия !ние се боим от гнусните Американци и от 6000-ния им окупационнен корпус,който нашия изстрадал народ хрантути и им плаща заплатите 1000 *** да го изтриеш 1000 *** схте го напиша гад еврейска !!!!!!!!!!!!!!!!!!

191

Хан Крум

преди 6 години

До Иван ВазовЕдна любовОт Добруджа гърмеж топовенпристигна мамо, като зовза плач,ох,тъй е той тъжовен!-Мъртвец един заравят нов.-Ах,кой ще бъде там заровен!-Една любов.ноември 1916г. Иван ВазовТака се прощава Вазов със своята младежка любов към Русия.Руснаците са бити по бойните полета от Генерал Колев и прогонени от святата българска земя.Иван Вазов пише и др .стихотворение през същата година- "НА РУСКИТЕ ВОЙНИ"- ПРОЧЕТИ ГО.