270

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 273: Ако ще се тръгва с оръжие срещу Русия, бъди сигурен, че Соломончо ще е най-отзад. А б'удалите ще са отпред. Твърдо.

269

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ ЩА ДА ЗНАМ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ТО ЗА ТОВА МНОГО ИНТЕЛЕКТ СЕ ИСКА И ДВЕ ВИСШИ

268

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСРАМОТА - КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕВРЕИТЕ БЕ ХОРА - ВИЕ СТЕ ТРИЖДИ ПО-ЖАЛКИ. ТОВА ФИЛИТЕ ПРОСТО СА ИЗПЕРКАЛИ ТОТАЛНО И ПИШАТ БЕЗ ГРАМ МИСЪЛ, АКО ИМАТ ТАКАВА ИЗОБЩО В ТОВА НА РАМЕНЕТЕ СИ

267

Анонимен

преди 6 години

Води ни Соломоне-ти най отпред ! И тръгвам зад тебе ! Твърдо !!

266

Рускиня до заратустр

преди 6 години

При руснаци с камшик? Да сещам се за един министър на България , дето искаше да пляска руснаци. После отишъл да преподава в Русия. А тебе кой спира - събираш дружинка и хайде в Москва да пердашиш руснаци. На мама херой

265

Минаващ

преди 6 години

Еврей, ама друг път. Майка му е БЪЛГАРКА.

264

До 266 - МИглена

преди 6 години

Не, че защитавам Паси, той е неприятен тип и съм го виждал пиян по улиците в Майнатаун. Друг е въпроса - вземи се образовай малко, че сама се излагаш. Необразованите хора нямате право на мнение, защото мнението ви е крайно субективно.

263

До 266 - МИглена

преди 6 години

Много си т.... "Който нож вади, от нож умире" е цитат от Библията, по- точно Новият Завет. Казано е от Йисус на Петър. И двамата са евреи. Вземи прочети 1-2 книги, а? Явно са ти дали акъл на вересия.

262

o/o

преди 6 години

Ето защо юдеите са м.р.азени от всички по цялата земя.Те не не имат за хора а за гои(роби,***).

261

Анонимен

преди 6 години

До МИгленаИ задължително си миеш зъбките и дyпeтo преди това, нали :)

260

МИглена

преди 6 години

Аз при руснаците ходя с погача и мед. А Соломон Паси/евреин/ ако иска да ходи с оръжие. Българската поговорка гласи: "Който нож вади от нож умира!" Ама той като е евреин сигурно не я знае. А и затова че ни вкара в НАТО без референдум трябва да лежи в затвора!

259

Заратустра

преди 6 години

При руснак ли отиваш? Не забравяй да си вземеш камшика.Прав е Соломон, с руснаците учтиво, но задължително с оръжие в ръка!

258

bluesky1_един помак

преди 6 години

Г-н Паси няма да си оставям костите и червата във войни, които не са наши! Мирът е безценен дар ***! На Черно Море искаме само туристи! Безсрамник!

257

bluesky1_един помак

преди 6 години

САЩ са готови, много са готови да воюват с Русия ...до последния българин...поляк, украинец, литовец... Паси иска да станем пушечно месо за чужди интереси! Ако България има държавници, ще отстоява интереса си както пред Изтока, така и пред Запада...другото п*ткопоклонничество и продажничество....водещо до мизерия и нищета! Не трябва да се допуска да бъдем използвани за ***, както и не трябва да се допускат дрязги и враждебност между отделните общности вътре в България!

256

To6

преди 6 години

Оглеждайте се в огледалото преди да кажете нещо........................ Жал ми е за такива хора, но дано Господ да ми прости.

255

Анонимен

преди 6 години

И с кво да сме въоръжени ,с гьостерици или криваци . Нали този еврейн разоръжи БА .Няма кой да огиде да ,,разговаря ,,заради такива като него потънали в правилегии и охолство . Никога няма да позволим на нашите деца им защитават рахатлъка и келепира на тях и техните деци .

254

безпартиен

преди 6 години

За оръжие са необходими пари.Нямаме ги и това значи нови заеми!От банки!ЧАСТНИ!СЪС СЪОТВЕТНИТЕ КОМИСИОННИ ЗА НАШИ ПОЛИТИЦИ ОСИГУРИЛИ ЗАЕМА!

253

Анонимен

преди 6 години

Типично по еврейски се опитва да посее война, след което да се изниже при господарите си.

252

Анонимен

преди 6 години

Я па тоя !Той не е ходил войник ,акъл дава Ама нали е от богоизбраните ,с правилегии.

251

Роза

преди 6 години

Евреите признават за евреин този на който майкта му е еврейка. А тизи се мисли за такъв.Просто е един ветропоказател.