21

Rucifer

преди 6 години

Кое Ревю? С Милена ли?

20

Пешо Венъма

преди 6 години

Контрол и Хиподил са колкото пънк, толкова и чалгия. Учудвам се, че Васо и Нова Генерация ще застанат до тях. Преди 30 г покрай малкото сухо, гореше и мокрото, радвахме се на всичко. Само, че изтрезняхме и сега няма как да сложим дебелашката простотия на Светльо и Кольо, редом до нова генерация и ревю. Кръглото и кравай вече ги няма, дори понякога забравям къде бяха:)

19

Анонимен

преди 6 години

Сега на Кольо Гилъна ли да се се сърдим, че ще изпее САМО ТРИ песни, или на Светльо, че не го е убедил да изпеее, доста повече песни??? Знам всички песни на Контрол на изуст и го моля да не постъпва така, аз искам да чуя повече от Кольо Гилъна и най вече от първите албуми, а публиката мисля, че ще е съгласна с мен...

18

Боян Йорданов

преди 6 години

Как само три песни?! Повечето хора, които ще бъдат на този концерт не са спирали да слушат тези групи от 30 години, искат да чуят песните на тези групи, които са част от личният им живот, от правилния избор в живота им. Ако ги нямаше тях, кой щеше да изпее истината по най-якия начин и какво щеше да ни събира и дава сили да се борим за щастието си. Тези групи за България са Sex pistols за Великобритания и Nirvana за Щатите. Всички тези песни се слушат от поколението, което промени света(61г-81г)

17

Анонимен

преди 6 години

Кольо кой ?

16

Анонимен

преди 6 години

На снимката ми прилича повече на КОЛЬО ДЖЕНДЪРА.

15

123

преди 6 години

Хубавата музика няма време. вече си купих билети за концерта. За разните чалгари поздрав от един истински мъж.

14

П.Петров

преди 6 години

Бяха бунтари и това вдъхновяваше, но после дойде разочарованието от покварата на алчността и бунтарството умря! Сега всеки гледа да изкара някой лев, комерса и еднодневките са на върха.

13

ХАБИБИТО

преди 6 години

НИЕ ПЪК ИСКАМЕ ДА ПИШЕТЕ САМО ЗА АЗИС, ТЕЗИ НЕ СМЕ ГИ И ЧУВАЛИ

12

radost

преди 6 години

До АТАКИСТНикнейма ти е достатъчен, ако ме разбираш..

11

Ангел

преди 6 години

Аз не казвам, че е било много лесно да имаш ска, пънк, метъл или ню уейв група в началото на 90-те в България. Това не е омаловажаване на успехите на гореизброените групи. Просто казвам, че са имали късмета да се съберат в правилния момент и не са имали особена конкуренция по това време. Ако сега се появи група като Нирвана и изсвири новият smells like teen spirit, дали ще повтори успеха на въпросното парче от 91-ва? Едва ли. Защото на музиката се дава път спрямо времето в което се издава.

10

Марк Фогофф

преди 6 години

До АнгелМного едностранно гледаш. Ако тръгна да те опровергавам, ще те питам защо е нямало повече групи. -Защото музицирането беше трудно тогава, целият процес имам предвид, не само продуцирането, записите, композирането. Има и друг аргумент - защото, когато имаш какво да кажеш и го поднесеш по точния начин на тези, за които е предназначено, тогава остава във времето. Таймингът е важен, но това с конкурентията не важи за малък пазар като България, само погледни алтернативната музика днешно врем

9

Анонимен

преди 6 години

Не мъ кефат особено.

8

XXX

преди 6 години

С тези групи ми мина младостта. Бях с Хиподил в една килия след първият им концерт извън София. Кольо Гилъна по концерти с милиционерска фуражка.... ееерххх

7

Ангел

преди 6 години

Всички групи от този концерт са си заслужили респекта на публиката, а най-големият им плюс е, че са се появили преди 20 и повече години, когато не са имали реално никаква конкуренция. Днес също има много добри млади банди, но те вече се конкурират за един презадоволен вкус. Ако днес Контрол бяха изсвирили 'Леле како' за първи път, никой нямаше да им обърне внимание.

6

Анонимен

преди 6 години

Кой?....

5

Сандо

преди 6 години

голата истина е че тия банди са посредствени, но най-жалкото в цялата история е че след тях няма нищо, едно голямо нищо .... това е, и затова те изпъкват в нищото

4

Сторм

преди 6 години

Контрол, Ъпсурт и Уикеда, светлинките на тъмното българско музикално небе...

3

Анонимен

преди 6 години

Бих отишъл, но пънкарите не ми понасят. Контрол винаги са били уникални, а със Светльо се запознах лично преди 20 години и се втрщих от неговия интелект и възпитано държание, крайно противоположни на бруталното му поведение като артист.

2

АТАКИСТ

преди 6 години

Колко трябва да си се надрусал, че да отидеш на концерт на тия скапaняци?