229

Анонимен

преди 6 години

Руски Хибридковци да не забравите днес се гласува в *** мат .А е паднал Уткин царя слънце ....а са ви забили на монголската граница тия който са останали живи де .. След като новия цар извърши традиционото уприщничество с старата влас .. тъй де деПутинизацията ...

228

Анонимен

преди 6 години

До Александър ЙордановУже проголосовал за Путина.

227

А Тиквата?

преди 6 години

Путин е проблем на Руснаците. А какво става с обещанията на Тиквата? Или Тиквата обещания не дава. Гледал съм Путин на отворена линия да отговаря на въпроси на журналисти и обикновени хора по телефона в продължение на 4 часа. Ако Тиквата говори 4 часа ще вдигне кръвно 250/170 и ще перкуляса, ако въобще може да говори.Като знам, че Хамерика готви Цвък Цвък от училището за бавноразвиващи се за приемник на Тиквата ми става срамно, че съм българин.

226

Минаващ 259

преди 6 години

"Русофилството е грубо политическо СУЕВЕРИЕ, умишлено култивирано сред народните маси. Политическо Знаме,вървенето и воюването понего води до ПРЕДАТЕЛСТВО и национални катастрофи". - 1906 год. Димитър Благоев- дядото.

225

Минаващ 259

преди 6 години

Нямам фобия от Русия. Преведено на български- НЕ ме е страх от Русия.Фобия означава страх.

224

Анонимен

преди 6 години

Нека не забравяме, че Русия ни освободи от туй, дето ако го напиша, ще ми изтрият думите...

223

Минаващ

преди 6 години

Амбицията на Путин да направи Русия световна сила,ще доведе до разпад на Русия. Най-вероятно източен Сибир ще стане китайски,а може би цял Сибир- до Урал.Кавказ и южна Русия- до Краснодар ислямски.Централна Русия - средното течение на р. Волга- пак ислям татарски. Карелия и коми може би- финландски.Камчатка и курилските острови отново Японски.

222

Яна

преди 6 години

Русия трябва да се види , навсякъде е хубаво , а не само големите градове , както някои се опитват да внушат, страхотна инфраструктура , красиви места , и това , което ми направи впечатление е чистотата , и не само това ...

221

Анонимен

преди 6 години

Има си хас да не е сигурно преизбирането. Те бюлетините са "преброени" още от предишните "избори"

220

Анонимен

преди 6 години

Задавали ли сте си вьпроса коя е Бьлгария и коя е Русия и кой е Бойко Борисов и кой е Вдадимир Путин ?

219

Оруел

преди 6 години

Най-добре е булгаристанец анализ да не прави,а да си гледа в собствената паничка да не остане без нея.

218

РОССИЯ

преди 6 години

живея 25 год в москва кагато прстигнах беше ужасно а сега е прекрасно путин каквото обещава и го испълнява.това което пишете русия е на 1 място в света които народа летуват в чужбина.запад в 2008 год видяха че икономиката на русия се вдигна .търсеха начин да унищожат рус икономика.отдаде се на сащ да унищожи икономиката на русия в 2014 г.с санкциите и сами се оказаха в тези санкции путин е човек които обича русия и народа си и е обичан от народа.за путин всички държави мечтаят да им стане презид

217

до 245

преди 6 години

и да си посочва наследника само по родствена линия.

216

Русофил

преди 6 години

Първото нещо, което путин трябва да предприеме, след като бъде преизбран, е да прочени закона така, че президентския пост да е пожизнен.

215

Анонимен

преди 6 години

Що за провокативно заглавие ще излезе, че сълзи леете за руснаците. Те си го избират и това значи, че му вярват и между другото посочете ми кой от нашите пишман политици е изпълнил нещо .

214

ПЕТРОВ

преди 6 години

До Анонимен 234 : РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ ИЗБОРИ И РУСКИТЕ Е , ЧЕ НИЕ ДАВАМЕ МИЛО И ДРАГО /ДЪРЖАВНО / ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ/ ПОВЕЧЕТО ПРЕДСРОЧНИ / ,КОИТО ЗАОБИЧАХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ МАЙЧИНОТО СИ МЛЯКО. ХВЪРЛЯМЕ СТОТИЦИ МИЛИОНИ НА ВЯТЪРА,САМО ЗА ЕДНИ ИЗБОРИ. А , КАКТО ВИЖДАТЕ , РУСНАЦИТЕ НЕ ДАВАТ И ЕДИН ЛЕВ ДАЖЕ ЗА ПЛАКАТИ НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН. ВЪПРЕКИ ,ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ИМ СЕ ОПРЕМ НА КУТРЕТО ПО БОГАТСТВА. ТАКА КРАЧИМ БОДРО КЪМ ПРОПАСТТА.

213

БАТ САЛИ

преди 6 години

До Анонимен : ДА.А.А. , ДОЖИВЯХМЕ 30 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ " И *** ПАЗАРНА ИКОНОМИКА . КАТО СЕ ОГЛЕДАХМЕ ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ ,РАЗБРАХМЕ ,ЧЕ СМЕ В НАЧАЛОТО НА 1939 ГОД. ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ-АМА ПО ВСИЧКИ !НАИСТИНА Е ХУБАВО ДА МОЖЕШ ДА СИ ИЗКАЗВАШ МНЕНИЕТО И ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ПО ИНТЕРНЕТ ,НО И ТОВА НЕ Е ЗАСЛУГА НА ДЕМОКРАЦИЯТА , В КАВИЧКИ. ЗАЩОТО ,ТЕЗИ В КАВИЧКИТЕ ,ОЩЕ ГОНЯТ" КОМУНИЗМА " И НИЩО ПО СВЯСТНО НА МАСАТА ! ТАКА ГО ГОНЯТ ,ЧЕ РАЗСИПАХА И ЛИКВИДИРАХА ВСИЧКО !

212

Анонимен

преди 6 години

Любимият призидент на всеки къркач на лосион за вана! Честито!

211

Амин

преди 6 години

Тука кучетата си лаят и си хапят опашките а Русия става все по могъща,и слава на бога за това.

210

Анонимен

преди 6 години

какъвто ще да е, поне не е заврян зет, комсомолец или комарджия.