269

Анонимен

преди 6 години

Поне ще има бояришник...

268

Анонимен

преди 6 години

До ЙорданРазпнат ли беше Володя или беше прекалил с лосионите ?

267

Анонимен

преди 6 години

До Отговор!Кви пари имат руснаците бре ?! :)))) Два пъти по бедни са от българите.

266

хахахахаааааааа.....

преди 6 години

До Анонимен 287не се притеснявайте моля..............за парите на други хора

265

Отговор!

преди 6 години

До Анонимен 268 "АКО РУСНАЦИТЕ ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО БЯГАТ В БЪЛГАРИЯ? ЗАЩО НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В РУСИЯ?"Руснаците имат пари и ние не............за съжаление

264

Анонимен

преди 6 години

Напрво да го направят пожизнен президент. Защо харчат излишни средства.

263

Анонимен

преди 6 години

За какво е тоя цирк с изборите ?

262

Йордан

преди 6 години

Весна 2017 года на мой дом в горах появился образ нерукотворной Володя - Владимир Владимирович. образ появился после дожд питателной на стена с божественая лечебная ХУМА .Первой раз увидел подобной образ на стене с такие размери в дом мама .Архангели Гавраил и МИхаил..

261

Анонимен

преди 6 години

Не му берете грижата на ПУТИН вижте какво сгава в качината България в която продължава да грухти главния *** !

260

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Джафкайте беииии по руските форуми има едни таблици дето нещата не са баш така. да не си вземал данните от некой икономически симулатор за телефон, по пример на шефовете си от руското министерство?

259

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Един от Северозападаше купиш от михайловградския битак утре турски кюлоти за баба си. целия сеир с потоците е да не дойде газ от казахстан. че тогава ролята на въглеродните горива в икономиката на русия ще намалее неколкократно

258

Анонимен

преди 6 години

До хайде наще"Американските Централи" щото те са руски овшоркиХе,ха, ха,ти изглежда си сътрудник на Путин, така лаеш , че да провалиш пропагандата на американците. От такива прости русофоби=гламурчовци само полза има за истината!

257

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТа нали той брои гласовете.Мдаааа, а при нас брои Цвъки, защото сме демокрация!

256

Джафкайте бе

преди 6 години

Средна заплата в Русия 38 600 рубли равни на 610 евро, 1427лв. в България и то за София. средна пенсия в Русия 13620 рубли=213 евро, по-голяма от българската= 341,57

255

Анонимен

преди 6 години

Ха хаааа...Путин и избори...смях. Та нали той брои гласовете.

254

хайде наще

преди 6 години

Путин печели милиарди от "Американските Централи" щото те са руски овшорки.Питайте Р.Овч по въпроса. ЧЕЗ, другата руска офшорка затвори ТЕЦ Варна за да могат да продават скъп ток от Мариците.А пък бедните мypзилки в БГ то пишем тук за обезценени рубли.Трабва да си поискаме пая.

253

Бор

преди 6 години

А в България политиците се избират и без направени обещания. Спомняте ли си кога за последен път ГЕРБ който царува от десет години ви е представил план за действие и за бъдещето на страната? Такъв план те нямат и немогат и да имат защото страната ни се управлява отвън. Всъщност безплановото развитие на страната ни улеснява грабежа и оскотяването на народа.

252

Анонимен

преди 6 години

Бедните руснаци бягат в беге, та богатите бегейци да им сменят мpъcните чаршафи и да им чистят стаите в хотелите да изкарат някой лев да купят хляб да не гладуват.

251

Един от Северозапада

преди 6 години

Време е да прогледнем, и се оттърсим от идеология и всичко.Ревахте против южен поток? Сега, бъдете сигурни, хъб няма да има, даже и да искат от Европа, ще купувате от турците руската газ, като сте дяволи.Въглищата, дето се топли половин България на тях, също идват оттам, нашите са гола вода като качество, токът от АЕЦ-а е доказано най-евтин, но след години му свършва ресурса, и после какво?

250

Един от Северозапада

преди 6 години

Повече май ви изнася Русия на Елцин, като чета . В която вечно почерпения Елцин разрешаваше всичко на всички, нещо като нашия Бойко, но пиян.Удариха дъното, дойде Путин и ги съвзе, и недоволствате? Това си е тяхната държава, имат право да правят там каквото намерят за добре, Крим също е руски, а в Сирия ги поканиха, не са влезли със сила, и не са обучавали и снабдявали със всичко опозиция, не са правили майдани.Какво ви пречат? Защо не ревахте против Обама?Против Буш? Двоен стандарт от всякъде