6

Също

преди 6 години

До АнонименНа мен ми искаха касова бележка, още малко и родословното дърво на касиера щяха да ми поискат.Когато не искаш да свършиш нещо, това е начинът-да се "клати" проблема.Закривай!

5

Анонимен

преди 6 години

2000 човека от 510 милиона човека, т.е. 0,00000078 % от населението на европа са подали жалба

4

Мене

преди 6 години

КЗП и за *** за зеле не става. Бях пуснал една жалба към най-големия онлайн магазин (сетете се кой), защото предлага продукти с 6-месечна гаранция (а по закон тя трябваше да е мин. 2 години) и онея след месец ми отговориха да ме питат какъв бил проблемът?!?! Закривай!

3

Анонимен

преди 6 години

комисията защита на потребителя е много зле. пускал съм близо 5 оплаквания. резултатът е нулев. дори отговор не ми изпратиха.kzp.bg - уволнявай всички като почнеш от шефа им и за месец ги смени с читави хора.

2

1

преди 6 години

Какви ПРОСТОТИИ пишете???В куриерските фирми 35% от местата за куриери са свободни!ЗАЩО ЛИ?Защото НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА!!!!Защото "мат,риала" е в плачевно състояние!Още година-две и всичко ЩЕ СЕ СРИНЕ със страшна сила!

1

Тодор Шопов

преди 6 години

До АнонименМалко повече точност в цифрите няма да е излишна - във Финландия средната заплата 3398 евро, а в България 1123 лева (574 евро). :))) Само казвам иначе, полезна статия!