111

Анонимен

преди 6 години

няма разлика между руснаци и терористи.

110

Andreshko

преди 6 години

Статията е много провокативна. Все едно да кажат едиколко си българи са се били в Сирия,но тези българи да имат само български паспорт,а да са хора от Голямата екскурзия към Турция. Руснаци или от руски републики с мюсюлманско вероизповедание,защото веднага се спекулира,че са християни,а се бият на страната на мюсюлманите. Може да има и такива,но те са единици или заблудени.

109

По-осведомен до

преди 6 години

Осведомения два коментара по-долуКолко години ще чакаме да Путин да ги трепе терористите от ИДИЛ?Щото досега воюва предимно със сирийските деца и болници.

108

Това не е новина

преди 6 години

Православният путинизъм и ислямския фундаментализъм са съюзници. Иран, Турция и раССия...

107

Анонимен

преди 6 години

За никого не е тайна ,че руснаците са най-дейни в ислямистските редици.Не случайно и Русия е най-големия защитник и съюзник на мюсюлманския свят,лошото е ,че вече станаха и терористи.

106

Осведомен

преди 6 години

Е па тия са същите "бунтовници" на заплата, дето взривяваха влакове и гари в Русия. Същите дето Путин нарита и изгони от Кавказ. Тези професионални бунтовници бяха използвани в Либия, а след това и в Сирия за сваляне на законно избраното правителство. Заради тях Русия влезе в Сирия да ги трепе далеч от дома. Щот на тях им е ясно, че след Сирия ще се върнат в Русия за да правят поразии там.

105

ОФ

преди 6 години

Автомата си е Калашник 7,62 мм със згъваем приклад .За сведение на незнаещите се е правил в ИГАНОВО .

104

СССР и НРБ

преди 6 години

Кой създаде талибаните и Бен Ладен ?До колкото знам е продукт на ЦРУ .Ако беше руснак щяхте да *** от радост .СССР и НРБ - вечна дружба !

103

ВМЗ СОПОТ

преди 6 години

Те това на снимката е Асанчо от Столипоново - познах го по сандалетите .Автомата го гепи от едно поделение до Стара Загора .Жилязото е от България всички знаят това .

102

Крадци на БКП

преди 6 години

Ще ти кажа веднага -медицина,образование,равенство и брадство,комунизъм,бригади,лененски съботници,казарма,ред и дисциплина ,затвори,корупция,кражби от държавата всеки крадеше по малко за да има за всички.Обаче не бяха руснаци а българи от БКП и ОФ .

101

помнещ

преди 6 години

До помнещ Продължение: А за руските *** не ми се говори, като започнем от коли, перални и стигнем до телевизорите. Не стига че трябваше да се дадат от 3 до 5/6 месечни заплати (от 6 до 12 средни пенсии) за един телевизор или пералня или 5-6 годишни заплати за "Москвич" но и си вземаш в къщи един *** изискващ непрекъснато ремонти. Същото беше и в производството. Така че само идиотщини съм видял от руснаците и техните български *** през живота си. На 69 години съм. Не ни трябват!!!

100

стойков

преди 6 години

за тия които създадоха въоражиха обезпечават и ги поддържат с логистика бандити никой нищо не пише стратезите на арабската пролет се интересуват само от печалбата които им носи войната в трва число и нашето демократично правителство миналата година в сопот паркирах срещу завода и гледах колко народ влиза и излиза така завода не е работил никога къде ли отиваше продукцията? помощи на асад ли пращаха наще демократи или на главорезите от игил през 89 се радвахме на демокрацята а сега е проклинаме

99

помнещ

преди 6 години

До Мага НА Доналдс; Че какво хубаво сме видели от руснаците. Даже в далечните 60-те години у нас тези които се връщаха от СССР разказваха с изумление как са били свидетели на директно подкупване на милиционери на пътя и наличие на престъпни групи . Такова нещо беше немислимо у нас защото животът в царска България беше все пак на 10-15 години разстояние, пък да корумпираш полицай преди 1944-а е било немислимо. На толкова руски простотии съм бил свидетел че съм отвратен от това гадно племе.

98

Анонимен

преди 6 години

До КалашниковАве кир кога си бил у казарма га си виждал АК47 - аман от дженджъри образовали се по интернет!

97

Калашников

преди 6 години

Според мен тоя автомат на снимката е български от ВМЗ СОПОТ !Обаче понеже руснаците са лоши е РУСКИ и точка ...

96

Мага НА Доналдс

преди 6 години

Всичко лошо е руско - Лада,Газ,МАЗ,Камаз,ЗАЗ,Москвич,Жигула,Волга и тн.Така възпитават малките деца в детските градини на Хамерика от както се е пръкнала.Руснакът е вечният лош герой във всички американски филми.Ханбургери,кифтета,кока-кола и малиборо са ценностите на века ...

95

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ са руснаци !

94

Кръстоносец

преди 6 години

Талибаните били руснаци - такава простотия не бях чел .Религията на руснаците е православна ортодоксална църква или ХРИСТИЯНСТВО !ИСУС ВОСКРЕСЕ викат талибаните руски ...

93

"-"

преди 6 години

Това са хора от бившите съветски мюсулмански републики!!! Мнозина от тях, дори не помнят СССР и едва говорят руски език, просто защото са родени края на 80-те и началото на 90-те когато се разпадна СССР!!!Но за западноевропейските политически манипулатори това е без значение!Важна е информационата новина!

92

Иво

преди 6 години

Срам за журналистиката! Кога ще започнете да назовавате нещата и субектите с истинските им имена?? Какви РУСНАЦИ, ФРАНЦУЗИ,ЕВРОПЕЙЦИ??? Това са чеченци, тюрки в случая с" руските граждани" и араби с европейски паспорти в другия случай!!! Повдига ни се от вас, измислени ***!!! То вашата "толерантност" отдавна мирише на престъпна подмяна на истината!!! Предатели подлизурковци!