29

Anonimen

преди 6 години

Ot kide sa namerili beli yajtsa za snimane?

28

ПЕНСИИТЕ

преди 6 години

КОГА ще се дават; обикновено на 7.04. Но е събота, а 8.04.ВЕЛИКДЕН.Този въпрос е жизненюо важен за нАС, защото нито яйца ще приготвим, нито козунаци ще купим на 11.04 когато е работен ден. А от 7- до 11 няма и кой да ни погребе- като нямаме пари.ПИшете КОГА Ще се дават ПЕНСИИТЕ ПРЕДИ 7.04.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

анонимен

преди 6 години

ами те сега са 3 лв за 6 бр не се ли наядохте не се ли напихте до сега та нипредупреждавате да се готвим изобщо няма да боядисваме яица и да месимкозунаци хаиде да видим какво ще стане

26

Димитър

преди 6 години

В момента по магазините си има доста големи яйца. Не схващам.

25

...

преди 6 години

То е същото като с дините и доматите и краставиците и много други земеделски продукти! Лятото на борсите и в Любомец и в Плодовитово и в Бургас дините вървят по 3-7 ст за килограм, същия този килограм изминал от 20 до 100 км растояние вече става от 80-90ст до 1.2-1.3лв за килограм! Еми разликата между 3ст. и 1.3лв ами сметнете си я! Отделно, че нормален производител не може да продава на пазари в София Бургас и Пловдив! Тук губят само производителя и купувача! Всичкото други са на голям кяр!

24

scott

преди 6 години

аз затва имам безпогрешна стратегиес.на великден ше празнувам коледата. ше праим козунаци, баници, свинско... НА РЕАЛНИТЕ ИМ ЦЕНИ. ЯЙЦАТА - НА 1-ВИ ЮНИ.

23

Мене

преди 6 години

Спекула в България има откакто аз се помня. Проблемът е в прекупвачите. Трябва да бъдат унищожени.

22

Анонимен

преди 6 години

40ст яйцето, тоз на власт ли е винаги спекула има.Ще боядисвам луканка по- евтино е!!!

21

Прасчо

преди 6 години

Демек - гответе се да станете спонсори на Съюза на птицевъдите ! Как кога ? По Великден естествено и логично. Само че си мисля, че първо трябваше да питате поляците и после разни алчни ***, които се именуват и съюз даже. Щото тя търговията не е шега работа, като да гледаш пилета и да чакаш златни яйца по Великден !!!

20

ПРИ ГЕРБ Е ТАКА

преди 6 години

МИ ТО ПРИ ГЕРБ БЪЛГАРИТЕ СКОРО И ЯЙЦА НЯМА ДА ИМАТ.СПОРЕД РАЗНИ КОНВЕНЦИИ ТАКИВА СА ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕВРОПА.

19

Анонимен

преди 6 години

те и сега са 40ст

18

Nfx

преди 6 години

Статия, посветена на очакваната СПЕКУЛА по идващия празник. Яйца има предостатъчно - и големи, и малки. А големите производители вземат страшно много пари под формата на субсидия - за изхранване, за хуманно отношение към птиците, за какво ли не, дори и за акциз на горивата. Истината е, че просто живеем в една много глупава и нещастна държава.

17

1

преди 6 години

Не случайно слави пее,цитирам, ''е няма такава държава''на най-големия християнски празник,търговците умишлено вдигат цената на яйцата,за това се обръщам към всички православни,да бойкотираме магазините,да не купуваме от тях,а от бабичките по пазарите,даже с цената,да нямаме традиционните боядисани яйца,на трапезата ни,моля не купувайте яйца,от никакви магазини.

16

Анонимен

преди 6 години

Как ни манипулират само!?"Малки, но скъпи", все едно ти казват "малки, но ефтини"Не "но", а "и" използвайте!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Моите яйца са си ОК.

14

Григорий Распутин

преди 6 години

Моите яица са голями и евтини,ама как здраво чукат...Половата мощ на Българина не е мит.

13

Анонимен

преди 6 години

На всеки един уважаващ себе си мъж яйцата са му скъпи.

12

Анонимен

преди 6 години

2017-2018 кокоши холокост. :D

11

Анонимен

преди 6 години

Аз си имам 10 кокошчици които през ден ми снасят по едно ячице. Също така имам една дойна кравичка която всеки божи ден ми дава по 15 литра пресно млечице. Също така си имам и едно сви.нче което се опраси и сега си имам и малки бебенца сви.нчета. Фризера ми е препълнен с месо яйца и мляко. На всички комшии раздавам това което ми идва в повече. В магазин не влизам тама има само ГМО и надути цени до пръсване. От 5 години си садя и пшеница от старият сорт с нормалният глутамин.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Не е работа на ХЕИ, а на БАБХ!