29

Анонимен

преди 6 години

Агент "ИВАН" е умен! Вместо да се превърта на лоста тихомълком превъртя едни 90 милиона лева, подложи ги на шефовете си- ***, и гушна комисионната. Можем само да гадаем дали е 10% и като на верен агент-15% !? На ИВАН-честито. А пРезидента явно се е ошашавил след тоя показен бой с чембери по ушите и се върти като метилява овца....

28

темичка Днес

преди 6 години

Дедо Бойчо кога? Бай Цвятко Цветнов кога?Кънчо Раднеф кога?А?

27

пролетен сеир

преди 6 години

само Паси с кофата на главата липсва да се кукне и той.дамите политички на ластик ли ще играят, или шпагати по костюм ще разтягат

26

Анонимен

преди 6 години

Е,друго си е БАЙОНЯ да рита мач и да бие дузпа докато уцели вратата и вратарят се махне от голлинията.Друго си е и пак БАЙОНЯ да играе тенис при подобни правила.Също така друго си е и БАЙОНЯ(по-известен в тези среди с прозвището Прани ***) да играе карате с дюшеците и боксовите круши,а като на шега трньорите му кажат,че го чака мач на ринга или татамито,изведнъж Праните *** се препълват с кафяв ароматен матрял.

25

Истукан

преди 6 години

С оставката си Борисов отмъсти на всички българи за загубата на президентските избори. Какво е отмъщението ли? ГЕРБ винаги печели изборите, а колкото повече избори, толкова повече пари ви вземат. Тези избори не ги плаща Бойко Борисов, а народът. Като платите разноските на Борисов за новите избори + купените гласове, ще ви излязат накриво сметките. Да храниш Борисов е все едно да пълниш пробита бъчва с вино. Прасето няма насищане от угояване. Не му стигат 3 мандата, иска още и още...

24

Анонимен

преди 6 години

Витков: Глас народен - субсидийка в джоба!

23

Анонимен

преди 6 години

На Радев превъртането беше по-добро от това на Витков - каратиста.

22

До 22

преди 6 години

Преди това си купи нова лимузина! Всички пари от субсидиите ги изхарчи за коли и купони!

21

Анонимен

преди 6 години

Този *** Витков успя да подлъже доста хора, вързаха се като тези на Магарешки, взе пари от бюджета и си купи.....джип. Щеше да води война с корупцията, статуквото, с онзи дебелия ги говореха едни, а всъщност е било да гепят паричките от процента. И сега се прави на интелигентен и интересен. Кого предъзвиква, Шкембе воеводата, който е бременен в 9 месец, и физическата му годност е нула.

20

Анонимен

преди 6 години

Президентът се превъртя без да се подпира а Витков направи превъртане с помоща на корема!

19

Ха

преди 6 години

Тоя Витков е един циркаджия, който направи много пари на наш гръб! Ама докато има балъци ще има и тарикати!

18

1

преди 6 години

Проблема не е,че 55-60-70 годишни вече не могат да правят коремно, а че 15-20-30годишни не могат да го правят! Но те и други работи не могат да правят, но едните заради възрастта, а другите по други причини!

17

акуд

преди 6 години

п.с. а може ли да видим как витков прави това коремно в цял ръст защото сега не се вижда сттолчето на което е стъпил, понеже е заснет до коленете и е със свити ръце още в началото

16

Анонимен

преди 6 години

Ама какъв "глас народен" извинявайте, докога партии извън парламента с хиляда гласа ще получават субсидии? Къде го има това, до кога ще спим? Витков си оправи живота и на внуците!

15

акуд

преди 6 години

АЗ от политици циркаджии не се интересувам

14

Боби

преди 6 години

Да си в политиката е все едно да си на сметището. Не винаги високите постове са нещо хубаво.

13

Сержант

преди 6 години

То нека президента, да строи всичко от майор нагоре пред камерите, да ги накара да си покрият нормативите по физическа. Такъв смях ще падне. Шкембе войвода с шкембе военни. А при по ниските звания и там какви мешки има. Как им разрешават да служат като са физически негодни. Само се пишат формално оценки. Това е.

12

Гробокопач

преди 6 години

От такова въртене, Витков го боли много често! Тъй,ч е да спре, да се прави на играч, след като не става и за полски свирач;))), "лидерът на младежката субкултура" в България.

11

Анонимен

преди 6 години

Пример за разпада на държавността е този субект .

10

Волен Сидеров

преди 6 години

Извини се бе, Валери! Защо наричаш българите еничари? Извини се! Ще те наритам! Извини се!