69

Анонимен

преди 6 години

Истинските политици, правят пируети от съвсем друго ниво. Такива, които са много над нивото на нашият, иначе толкова симпатичен Президент.

68

Andreshko

преди 6 години

Каракачанов може да прави коремно възлизане само на дръжката на баката...

67

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов или така наречения Шкембе Воевода си спази предизборните обещания на 100 процента.Премахна такса сградна инсталация ако не ползваш парно ,върна казармата а сега ще върне и строителни войски.

66

Dido

преди 6 години

До Shark и 64 - да съм тръгнал да хваля ББ,че ми опунирате с него за пример?!?! Нали Радев щеше да е новото, различното, човека от народа, президента на народа?!?! Кво стана същия балона като всички други!!!Не съм фен на ББ,ама Радев го играе същото хоро!!Единия бил назначен от запада,другия от Решетников - все тая!Единия поне от запада го хвалят!Радев му се карат като на ученичка,че и клип пуснаха пред целия му народ да го изложат!!!Айде мерси!Слепи червено овце!!!

65

СС

преди 6 години

До 59. И всеки пожарникар, играещ футбол - министър-педседател. Това е критерия на пребоядисаните болшевики

64

Край

преди 6 години

Аз пък искам Теменужка и Цецка на греда да покажат пластика. вярно че после ще имам дисфункция месец-два ама гледката ще е незабравима. Може и Нинова да се включи.

63

Shark

преди 6 години

До 53. И колко пъти е била фалирана при Тодор Живков държавата бе? хайде обясни ни, че не знаем!!!

62

Shark

преди 6 години

До Излагация! и до Dido. А когато *** игра футбол защо не плямпаше ти така, а?? И защо тогава не му лепна прякора Ритнитопковеца. А??!! И *** не играеше ли футбол публично, и то неведнъж! Това не е ли зрелище??!! На всичко отгоре на бивол е заприличал, но на вас сигурно това по-ви харесва. И да не ви харесва, пак ще кажете така, защото сте геребрастки ***. И да, вие ги избирате, само че всички ви търпим избора!!

61

ДО Dido

преди 6 години

Тая мантра за зрелищата и панаирите от Радев си я заври знаеш къде.Това е патент на лежалия осем месеца в чешки затвор за кражба на коли Бойко Борисов,назначен от западните ни началници за премиер на територията Бълагрия.

60

Анонимен

преди 6 години

А президентшата и вицето на пилон ли ще се кълчат да зарадват избирателите!?!?! Да не дава господ!!!! Че с тоя "стайлинг" и фигури, тези двете "лейдита" ще задълбочат още повече демографския срив в родината - 50% от мъжете ще получим еректална дисфункция при подобна гледка!!!!

59

Dido

преди 6 години

Голяма гордост! Президента прави кълбета и кофички! Ама от гордост да си умреш!! Самия факт,че президента прави това публично показва и какво мисли за народа си - "тая *** и стига зрелища и жълтини да и подаваш и е доволна" !! Тежко и горко на народ който се радва на президент който се върти на лоста, а мълчи кът п*тка чужд патриарх като му чете конско на връх национален празник!Но, вие си ги избирате,те не са виновни,че са на тези постове!Вие сте виновни!!!

58

Излагация!

преди 6 години

Що ми се праи на *** на тая висилка?! Сега сигурно е много горд, че напраи сиганс.ко колело без да си изкълчи крака при приземяването, ха, ха! А пред руското отче като му се караше мълча като гьон и след 9 дена се сети да се изкаже по въпроса, но като видя първата висилка и се метна на нея без да се замисля, е това ли трябва да прави един уважаващ себе си президент - *** та дрънка! Сега новия му прякор е Гимнастика!

57

Анонимен

преди 6 години

няма как СУДЖУК да пави коремно, БОРИСОВ НИКОГА няма да може

56

Анонимен

преди 6 години

Верно е много *** горкия. Значи всеки гимнастик - президент, щом като това е критерия според болшевиките!

55

Мда

преди 6 години

Едно коремно превъртане,което разтърси България!Тюфлеците от ГЕРБ се скъсаха да плюят!Тия освен да "превъртат" еврофондове през джобовете си,за нищо не стават,ама се докачиха на тая тема.Нека сега премиера размаха бухалка,да покаже форма,като едно време!

54

Ханко

преди 6 години

Следващия , който ще управлява държавата в истинския смисъл на думата ще бъде сегашния Президент Радев , всичко останало , което ще се случи дотогава е губене на време и фарс . Казах!

53

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов кога? Оставете го Каракачанов, той има свръх важни държавни дела да прави. Да подпише договор с руснаците да му оправят самолетите, той сега се върти на руския лост и ни доказва че това е единственият вариант България да бъде подчинена на Русия макар и да е в НАТО, като си продадем отново задниците на Русия. След продажбата на *** си, Каракачанов олекнал с 50 кг с лекота ще се направи коремно претъркаляне на лоста.

52

До 53

преди 6 години

Кажи и се обоснови, колко пъти Тодор фалира държавата? Като строеше площади и заводи ли я фалира? И кога хората фалираха? Като ходеха всички на работа или след това, при други останаха хората без пари. Или си малък, или си луд, или си платен.

51

Анонимен

преди 6 години

Шкембе Воевода няма да го издържи лоста.

50

До 41

преди 6 години

До АнонименАбе, ти вярваш ли си като си го написал това??България и икономика през комунизма??А, колко пъти държавата беше фалирана от селянина от Правец??Или леко пропускаш тези факти?