13

До ЗЛОБА 1

преди 6 години

Можеш ли да докажеш твърденията си ?Кой е блока и как се казва майката на двете деца ?Кой ти разказа тази абсурдна история с тупането на дрехи ?

12

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ВАЖНО , ЧЕ АСЯ(12 ГОД) Я РАЗБРАХА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И НЕ Я ЧАКА НИЩО ХУБАВО :D

11

До Злоба 1

преди 6 години

Много интересно. Имаш изключителна дарба да създаваш истории, може би ще бъдеш БГ Агата Кристи.

10

Анонимен

преди 6 години

До Партиен членНЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ТОЗИ ДЕТО УБИ ДЕТЕТО СИ С МОТОРНАТА ШЕЙНА ТОВА КОЕТО МУ Е , Е ПО-ЗЛЕ И ОТ ЗАТВОРА ЩОТО НЕ ГО Е ИСКАЛ!!А ТАЗИ ОПРЕДЕЛЕНО Е ИСКАЛА ДА ГО ПУСНЕ БЕБЕТО ЩОТО И Е ПРЕЧЕЛО НЕЩО! :D

9

Анонимен

преди 6 години

То и да пресичаш по пешеходна пътека с детето е опасно.

8

онбашията

преди 6 години

ще отнемат децата от майка им, само защото брачедката си е мислила че забавлява бебето по тоя начин? отнемането на деца за щяло и нещало е по-гнусно и долно дори от осиновяването на деца от гей двойки, това са практики от швеция, норвегия и останалите най-долни джендърски разградени дворове, където изнасилванията са ежедневие, а черните банди палят и трошат без никой копче да им каже да не ги обиди. коментарите показват ясно че не "крадливите политици", а редовия българин налага джендърщината

7

Партиен член

преди 6 години

Сега Гала нищи случая по нова.Защо нямаше такъв медиен интерес към оня случай дето детето загина возено на моторна шейна.Покриха се всички като мишки и журналисти и институции.Сега всички са загрижени а преди мълчанието беше оглушително.

6

Анонимен

преди 6 години

Или пък семейството е заставило пубертетката да поеме вината на майката?

5

Анонимен

преди 6 години

Поредната драма с тези, които отразяват по-малко светлина във видимия спектър.

4

До 2 Злоба

преди 6 години

Във вашия блок да не върлува заразно малоумие? По-тъпо обяснение не бях срещал,честно.Дори онзи щангист с дрогата в куфара в Бразилия звучеше по-убедителен.Това детенце като го гледам е поне 6-7кг,няма как да го объркаш за дрешка 200грама.Особено 12 годишната Ася.Хайде сега да чуеш моето мнение,малката Ася вероятно си пада съдистка, нали се сещаш,обича да измъчва животинки и от скоро е започнала да прилага опита си върху това клето бебенце.Дали пък няма следи от малтретиране бебето?

3

До Анонимен 3

преди 6 години

Натежало е дететео и тя едва го е удържала и точно тогава е кадъра от снимката.Запазила е хладнкръвие и едва не е била повлечена и тя от тежеста.Браво на Ася и нейното мъжество, а за хейтърите остава този пръст ит дясно на показалеца.

2

Анонимен

преди 6 години

Че има нарушение, има. Но малко заради шума преиграват институциите. Упреците бебета, на просещите организирани мафиоти, по-малко престъпление ли е? Никой не го вижда. На 12 г. да гледа за малко дете, е абсолютно ок. Че майка го е оставила за малко, не е престъпник.

1

Злоба

преди 6 години

Хора много сме злобни. Коментирайте само, когато сте наясно.Живея в съседния апартамент. Ася (12 години) тръгнала да излиза на училище и решила да изтупа дрехите си. Оказало се , че малкото и братче се е вмъкнало вътре. Когато усетила тежеста в дрехите веднага го прибрала.Стават такива грешки, нека спрем да хейтим.