41

Вуте

преди 6 години

Пускат и третия лъч и какво? идва светлото демократично бъдеще? А спомняте ли си тъкачки и преда1ки, които бягаха 3 пеилетки напред? Дали вече хванаха комунизЪма?

40

До анонимен 30

преди 6 години

Абе ти в каква реалност живееш ? Всеки ден пътувам някакви мижави 12 км в едната посока с 4 превозни средства за час и половина, като с кола същото разстояние е 20-30 минути. Я си продавай пропагандата другаде гербер смотан. Градския транспорт никога не е бил по зле от сега !

39

АНОНИМНА

преди 6 години

И добре де, като е направено на 50% метрото от новия лъч, сега половин лентичка ли ще режи Бат Бойко с Фандъкова? А сигурно я отрязаха на тъмно, за да намалят още повече потреблението на електроенергия да не се прецака мрежата на метрото,че да трябва още една година да я оправят.

38

Реалист

преди 6 години

..ами старите икаруси 112---за Люлин...ПОМНИТЕ ЛИ ГИ..??!ЕВАЛЛА , НА ГЕРБ И БОКО!!!МНОГО ПЕЧЕНИ ИЗЛЯЗОХА!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Кво метро, кви индианци на гарата? Бягайте от тая *** София...мръсен въздух, прах и селяни. .. при тази замърсеност на въздуха няма да живеят дълго сегашните Софиянци.

36

Анонимен

преди 6 години

Обожавам да се возя на метро, това е щастие за мен. Особено в час пик!

35

Анонимен

преди 6 години

Данче, много *** и кал, баси *** :((

34

ДАААААААААААААААААА

преди 6 години

В МОСКВА , МЕТРОТО ВЪРВИ ДО ВЛАДИВОСТОК!!

33

To6

преди 6 години

Само едно метро, жалко. Но за едно голямо мръсно село е добре, жалко.

32

Анонимен

преди 6 години

Всичко в София

31

123

преди 6 години

В Москва откриват всеки месец нова метростанция.

30

Анонимен

преди 6 години

що не продължиха метрото по черни връх до околовръстното, две спирки са.Строи се за страх в тоя район.

29

Архимандрит Груйчо

преди 6 години

Направо сън не ме хваща Фандъчката като приключи строителството на тази линия какво ще прави и как ще се показва пред хората...сигурно ще изчезне от публичното пространство докато не намерят пари за някоя друга отсечка.

28

идея за автора

преди 6 години

има широкоъгълни обективи, които са перфектни за затворени пространства, моя телефон има и разликата е видима

27

Имигранта

преди 6 години

От всичко неразбрах само едно.Какво общо имаше клипа с новината за инспекцията на новата отсечка????

26

Негър скиор

преди 6 години

До Делхи: Колега в любимият град на фъндъкова, Братоефф (където е учил), Тиквата и много други, интервалът е 90 секунди - 1,5 мин. И тук може, но са закупени част от планираните влакове, а парите за незакупените, са ги откраднали. Някой спомена и за вагоните!? Вместо 5, те са 4. И оттук пак са Крали здраво.

25

Анонимен

преди 6 години

А до Перник метро, когаа? Че София е вече Перник, едва ли някой може да оспори. Ето за това бъдеще да бяха помислили повече. Совалка до квартал София.

24

Анонимен

преди 6 години

Въобще по принцип не ми се е случвало в София от много време да съм наблъскан в градският транспорт, независимо дали ще е тролей, трамвай, рейс или метро.Защото навремето през соца на всяка спирка хората се блъскаха да се качат. Сега такива неща няма. Има пълен рейс, но не препълнен. И да не можеш да се качиш в този след 5 мин. идва другият. А едно време другият идва след 30 мин. и няма как да си изпуснеш сегашният рейс.Разглезихме се, това е. Откъм градски транспорт София е добре в момента.

23

Анонимен

преди 6 години

Що се отнася до трафика, то верно, че сега вече е кофти да се кара, след 2007 вкараха много евтини коли втора употреба и в София почти всеки има кола, но примерно като дойде някой от Истанбул и гледа на София като на село, защото в Истанбул трафикът е ужасен, все пак са 20 млн.В Атина са 5 млн. и трафикът също е много повече от този в София.В метрото досега не ми се е случвало да съм наблъскан като сардина в консерва, както много пъти ми се е случвало през соца в рейсовете "Чавдар". Беше ужас.

22

Анонимен

преди 6 години

"манастирски ливади Б" ...?!? Ти си от нoвата порция сeлтaци в София...