39

Анонимен

преди 6 години

Гнусни рекетьориии.... Всичките държавни "институции" са такива бандити.

38

анонимен

преди 6 години

Направих си труда да проверя името на т. нар скромен търговец в търговския регистър. Името е странно, а регистърът е публичен - всеки, който иска, може да достигне до тази информация. Излезе т. нар. фирма на т. нар. пострадал. През 2016 г., месец септември, "пострадалият" е продал на лице от едно видинско село бизнеса си. Същото това лице е закупило още около 70 други фирми. Странно защо господарите не отразиха този факт.

37

Анонимен

преди 6 години

Първо бизнеса със зеленчуци се води рисков (питайте защо тези дето се занимават с това защо ако не можете да се сетите сами)Второ фирмата бушон е контрагент.Тоест грешката му е била че си е въобразил че е добре да работи по правилата и просто като е отишъл за стока си е поискал фактура.Трето тук не става въпрос за корупция, а за изнудване(набелязали са го заради друга фирма и са го погнали) като ти блокират сметките или правиш всичко да ги разблокират или фалираш.Мразя *** ама е прав

36

2580

преди 6 години

Да правиш честен и законен бизнес в България трябва да си мазохист.

35

Andreshko

преди 6 години

За десет години мафията разсипа държавата и хората в нея...

34

Анонимен

преди 6 години

То да е само тази НАПаст божия, с мед да ги намажеш. Ушафите са същите мизерници, навират се по тънки и канавки, за заветното двайсетаче. Ами от метрологията, ох котьо, пара вали. А в митниците, майко мила. Оня дето го убиха в центъра с бемвенцето, шефчето, той много честен бил, затова го простреляли. За всички незгоди в държавата, са виновни само и единствено гладните мършички на държавна хранилка.

33

Andreshko

преди 6 години

Пчеличките от НАП снасят и на директора,а той на някой от правителството. Можете ли да познаете от първия път без жокер?

32

Анонимен

преди 6 години

Внася на шефа на оперативен контрол,на шефа на отдел ревизии,а всеки от тях с паралелна счетоводна къща или адвокатска кантора на роднина-тъща,кума,брат,сестра,и РЕКЕТА е постоянен,ОБОГАТЯВАНЕТО също!

31

мачу пикчу

преди 6 години

Карат ги началниците им......това е ежедневие.....не изпълнява ли заповедите - не можеш да си намери другаде работа...

30

Анонимен

преди 6 години

май става въпрос не за корупция а търговия с служебна информация,има ги много такива държавни служители, от тях нищо не зависи ,но проверяват в системата как се развива определен случай , и ако се развива добре се свърва с клиента и му обяснява че от тях зависи и ако платят случая ще мине добре, клиента плаща и случая се развива добре защото той е имал информацията предварително, ако не плати клиента пак ще се развие добре за него но той не разбира това, но понякога информацията не е точна.

29

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново.. и голяма работа, хванали един. Те всички данъчни са такива. Всеки с малък бизнес знае как стоят нещата.

28

Joko

преди 6 години

Цялата държавна и общинска администрации трябва да са следствени и осъдени !!@!

27

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Взели пример от Суджука

26

Анонимен

преди 6 години

хахаха Също като по морето, работят с изрядни касови апарати само в деня на проверката , защото си плащат на правилния човек да ги известява, през другото време с неизрядни.този и той - работи с нелегалната си фирма и другата само за пред хората на НАП,

25

П.Петров

преди 6 години

"пари за по-висшестоящите в НАП" До къде стига схемата ? Съдебна заповед за проверка на сметките и разходите на всички "висшестоящи в НАП" София и свързаните с тях лица! Кой е назначил Стефан Лозанов и на кого е пряко подчинен? Каква е партийната обвързаност на замесените лица?Щом тази схема се разиграва в София, какво става в провинцията ?

24

Никк

преди 6 години

От господарите казаха че уведомили междувремнно компетентните органи докато правили репортажа, и какво станало? - изтекло информация! Просто чудесно!А този явно е взел фактура от някоя фирма-бушон, която е само за да трупа задължения. Като вземе фактурка, тя му е разход, съответно плаща по малко данък на държавата. Трябва да го плати фирмата която е дала фак-та. За нея това е приход. Ама фирмата-бушон. Той е знаел. Въпрос и на късмет да не те проверят.Има 500к фирми в сф. Шанса си залсужава

23

Анонимен

преди 6 години

Отново далаверата............. отново да минем по съкратената процедура - т.е. да си платим и да не ни занимават. Докато има телета (които да плащат) ще има и колачи. Що тоя български млад МЕРИНДЖЕЙ не се е обадил в полицията или пък в предаването след първия подкуп ами е чакал втори и после трети................. Сега съм сигурен че нищо не могат да направят на данъчните щото няма доказателства!!!

22

Сп???нс

преди 6 години

Това прилича на добрата стара схема с телефонните измами, дай едни пари на филанкишията и пий водица - не много студена, че да не тръгнеш по доктори.

21

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаБегай си работи в турция бе пич, така или инъче тя ти е на сърце и там няма да те дере раята от която пра-дядо ти е грабил до преди 2-3 поколения

20

Анонимен

преди 6 години

Служителите на НАП не са му свършили работа, т.е. няма злоупотреба с служебни задължения ,няма корупция в случая.Единствено са му взели пари за нещо ,но не може да докаже какво е това нещо.Ако беше ги топнал преди това ,щеше парите да са за точно това и тогава случая е друг.Добре е да е направил запис за какво ги дава парите.Ако има такъв запис вече е друго.Но основание за разследване за подкуп има.Проблема е че има един самопризнавал се в престъпление, а съучастниците в това да се защитят лесно.