19

Анонимен

преди 6 години

На този и ние трябва да му издигнем паметник че разруши Югославия и нашия враг сърбите вече не са такава сила

18

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевГлупости,българите не са се радвали никога на тази война,по-скоро се интересуваха да изкарат някой лев,покрай войната и ембаргото.Само съдбата на Македония ги вълнуваше.

17

bob

преди 6 години

Кратко видео от трибунала, заслужава да се види 10 пъти :) :https://youtube/watch?v=MWx8Qstkue8&t=0s&list=FLM7yfqVIlPoee0QVEz7o1ww&index=3

16

Лошо

преди 6 години

Той беше оправдан по всички обвинения но чак след смърта си,а тези който нападнаха и разрушиха Югославия,не бяха дори и съдени.

15

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми за Милошевич или за паметника му.Някъде да има паметник в памет на зверски избитите българи в Сърбия и Югославия?

14

Анонимен

преди 6 години

Василев е казал всичко важно по въпроса. Останалото са подробности.

13

Анонимен

преди 6 години

Слобо го уважавах, че беше честен човек, а в политиката такива не оцеляват дълго. Беше смел човек, но Сърбия и Русия бяха слаби тогава, а да си смел и честен, когато си слаб, не е разумно... По-добре да не се строят повече паметници. Епохата на паметниците отмина. Във века на интернет и технологиите няма никакъв смисъл от паметниците.

12

Стефо

преди 6 години

Грозна, сорошоидна статия!Малко хора имат характер и сърце като Милошевич!Статия писана от продажници, които забравят как самолетите на САЩсринаха Белград, за да измислят изкуствената кокаинова дуржава косово!Но Господ има! Рано или късно САЩ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ ДО ДЪНО! АМИН

11

Василев

преди 6 години

Югославия беше една страна, която не се контролираше от евреите банкери, и се взе решение да се рзпзрчетоса и да се унищожи всяка форма на съпровителни сили!!!Българските васали вече бяха победени и в лапите на лихварите банкери, се радваха когато започна войната, радваха се че и сърбите ще станат като тях роби и васали, и ще изпитат всички сладости от демокрацията и свободата!!!Агент Кейли Гарисън!ЦРУ!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Ние не дадохме жертви, смъкнахме си гащите и се наведохме и сега имаме банани и тоалетна хартия, американски военни бази и сме свободни да ходим да мием улиците и да слугуваме на Запад.

9

Анонимен

преди 6 години

Евродемократите го убиха, а после съда го оправда!

8

Анонимен

преди 6 години

Слобо се бореше срещу мpъcния заговор за откъсване на Косово от Сърбия. Това е идея от началото на 90-те. Слобо е знаел, и се е опитал да предотврати тая катастрофа със всички средства.

7

Анонимен

преди 6 години

Да се строят паметници е безсмислено. Създава само спорове и култ към личността. Сърбите имат много по-сериозни проблеми за решаване. Милошевич добър или лош историята ще отсъди. Но по-скоро се оказа лош, защото Сърбия се сви до Белград и околността. Сърбите загубиха много територии. Ердоган върви по пътя на Милошевич.

6

Блеър и Буш

преди 6 години

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак и Сирия, Буш, Блеър и Тръмп трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

5

Анонимен

преди 6 години

В Сърбия се е разразила полемика между тамошните copоши и сърбите. А нашите медии са на познайте чия страна.В Сърбия ще има паметник на Милошевич, противното означава, че сърбите са загубили Сърбия. Подобна възможност обаче става все по-малка със западането на САЩ и ЕС. Бъдещето е на тези европейски страни, които застанат до Русия, останалите ще загубят напълно европейския си облик.

4

anonimen

преди 6 години

Милошевич поне е защитавал сръбската земя и сръбския народ,а какво да кажем за нашите дупедавци,които построиха паметник на американските пилоти,бомбардирали и убивали български граждани през ВСВ?

3

Атанасов

преди 6 години

Най-лошото е, че тези, които сега плюят по Милошевич, по време на войната го подкрепяха с от все сърце!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Да, във войните загинаха 100 000 човека Слободан е лош ? Че откога да се отбраняваш е лошо, значи Русия е трябвало да се предаде пред хитлер за да не умират хора абе как ги пишете тия неща бе Слободан е герой както и всеки загинал за родината си.

1

Анонимен

преди 6 години

Този им разруши държавата , те паметници му вдигат