99

Милошевич

преди 6 години

Яж те ми фуя, ***.Когато турчулята ви натиснат ще искате в България да си имате един Милошевич.Чакай вие имахте Тодор се казваше, жалко, че пича не си свърши работата до край с поганците в България.

98

Анонимен

преди 6 години

Това си е работа на Сърбия

97

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са и сърбомани, не е случайно - за справка откъсването на областта Македония от пределите на майка България и създаването на македонска нация, която да не знае защо, но най-много да мрази всичко българско и да се възпитава в любов към Сърбия!

96

Зозо

преди 6 години

До антиджендарДЖЕНДЪР Е НА БАЩА ТИ СИНА!

95

Мишо

преди 6 години

Браво, после нямало хибридни войни и дезинформация. Що за Фас-бук глупости пишете

94

Анонимен

преди 6 години

Луд умора нема...

93

антиджендар

преди 6 години

До 99 ЗозоПърво ванга не е казвала нищо подобно. Второ не може да коментираш нещата тъй като си роден след 2002 година. трето джендарите нямате право на дума. Ок ?

92

Зозо

преди 6 години

Ванга - Сърбите ще се съберат в орехова черупка, защото псуват Бога!Аз бих добавил - И се водят по акъла на Путин.

91

До долния

преди 6 години

Па верно велик е- от 247 000 кв км да я направиш 77 000 определено е доста велик. Умни ци. Тито беше наистина велик за разлика от тоя

90

ВЕЛИК

преди 6 години

СЪРБИН-И БЕЗ ПАМЕТНИК СЪРБИТЕ ГО ПОМНЯТ--И ТАМ ДЖЕНДЪРИТЕ ,СЛУГИ НА ЧУЖДИ СИЛИ СА ПРОТИВ НЕГО--КАТО В БЪЛГАРИЯ ДЖЕНДЪРИТЕ СА НАГЪЗЕНИ НА ЧУЖДА СИЛА..ВЕЛИК СЪРБИН

89

НОМЕР2

преди 6 години

Държави, които правят паметници на убийци, като Слободан Милошевич и Сталин, трябва да бъдат премахнати! Пък даже и на Тодор Живков!

88

Слабо...

преди 6 години

..ме вълнува Сърбия. Винаги са били с/у нас. Дори и сега. Ние имаме 111 хил кв км територия,а те 77 000. Сърбомани ,къде сте?

87

Аспарух

преди 6 години

До коментар 71!Фалшивата Титовска Сърбия,ха,ха,ха.Абе,Аланкольо,преди 1989г Сърбите бяха пред нас със свободата си да излизат от държавата си по собствено желание.Работиха из Европа и бяха със самочуствие.По време на ВСВ Сърбия дава 1 600 000 жертви,най-много като % от населението за войната.

86

Аспарух

преди 6 години

Нова почъчкова статия!САЩ подпалиха целият регион,Сърбите естествено се защитиха.Какво,да гледат,как ги избиват и да поскачат радостно ли?Милошевич е истински родощбец!И като видяха,че не могат да му докажат вина,го пратиха в небитието!

85

Анонимен

преди 6 години

Ти на франсетата за чиста монета ли взимаш думите

84

Анонимен

преди 6 години

До Никола Тесла82 Оле,ти откаде падаш?Наскоро стана скандал,задето Русия върна на Сърбия ябълки,за които руснаците били установили,че са заразени с пестициди.

83

Анонимен

преди 6 години

Милошевич е погребан в двора на собствената си къща,в Пожаревац,като домашен любимец,или още по-лошо,като еретик,в разрез със всички правила на православието и сигурноста на останалите хора,живеещи там.Комунистите от сръбската социалистическа партия ,навестяват гроба му,от време на време ,за да помечтаят,колко голяма би била сега Сърбия и колко големи щели да са заплатите и пенсиите им.Забравяйки,че тъкмо той е виновен за стотицихилядите избити и прокудени хора от б.Югославия.

82

Анонимен

преди 6 години

До Никола Тесла82 Сърбите нямат лаборатория за измерването им ине спазват нивото на Афлатоксина-00.5,което важи за ЕС.При тях е 1.5?!Освен това,наводненията натъпкаха царевицата с влага и токсини,която е основна храна насвинете.Свинското е много мазно,защото тази породасвине е такава и отдавна не се отглежда в ЕС.Затова сърбите са на първите места по сърдечни заболявания.Иначе през Средновековието са били малко племе отглеждащосвине,но не са в крак с науката.

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен78 В момента София е главен град за ЕС,защото България председателства ЕС,на ротационния пронцип.Европейските лидери заседават в София,посещават я и много други политици и лидери от света.За Белград никой не споменава,освен,че трябва да реши спора си с Прищина и да постигне трайно споразумение,да приднае Косово.

80

Анонимен

преди 6 години

До Никола Тесла82 Сърбите нямат лаборатория за измерването им ине спазват нивото на Афлатоксина-00.5,което важи за ЕС.При тях е 1.5?!Освен това,наводненията натъпкаха царевицата с влага и токсини,която е основна храна на свинете.Свинското е много мазно,защото тази порода *** е такава и отдавна не се отглежда в ЕС.Затова сърбите са на първите места по сърдечни заболявания.Иначе през Средновековието са били малко племе отглеждащо ***,но не са в крак с науката.