79

Анонимен

преди 6 години

До до 77, 80 Егати нацията,която тръгва на война"без мотивация",да умира по чужди земи?!Сърбите са искали нови,чужди територии,по това си приличат с руснаците,никога не им са достатъчни.Тази война е позорна за сърбите и славна за българите,"Войната на капитаните",защото Руия изтегля в последния момент от българската войска своите генерали,за да улесни победата на сърбите.Младите ни капитани размазват сърбите и ги обръщат в позорен бяг.

78

Никола Тесла

преди 6 години

какви пестициди, сърбите произвеждат истинско месо и истински зеленчуци, не като в България където ни внасят бoклуците на Полша и Ирландия! Освен това имат и истинско кино, истински спорт и истинска музика! Нещо за което тук само можем да мечтаем.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен78 Белград е жалко подобие на градът ,на Тито.В него има днес,най-много олющени и очукани,сиви сгради в Европа.Улиците са мръсни ,с дупки.Има само един Калемеград и много кръчми,където трещи турбофолк и месо в чиниите,пълно с пестициди.

76

до 77

преди 6 години

ами честно казано сърбите щяха да ни направят услуга ако ни бяха превзели 1885г. А чак пък толкова героична да е тая победа не е, защото за тях е просто превземане на територия, тоест нямат мотивация, а за българите ножа в опрял до кокала

75

Анонимен

преди 6 години

До 76 Не е вярно,дори в речниците и учебниците пише,че сръбският е мек,фонетичен език.Говоря го добре и съм чел сръбска литература,ти си руснак,или македонец,щом не знаеш тези неща за сръбския език.Пък и имам уши.

74

Анонимен

преди 6 години

Београд - ето това вече е истинска, красива столица! Не като мъpлявaта, панелна София. В София няма нито един уреден богаташки квартал, само в БГ можеш да видиш 5 звезден хотел и до него неасфалтирана улица цялата в дупки или обрасла трева 5 метра в съседство, ей такива мърлячи сте, не се сравнявайте със сърбите, това е обида за Сърбия!

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен74 "В гръб" ни нападнаха точно сърбите,насъскани от Русия и Австроунгария1885,за да унищожат България,като държава.Но претърпяха позорна загуба и удариха на бяг,подгонени от геройската ,млада българска армия.Докато българската войска е бшла лоцирана край турската граница,в очакване на боеве,Сърбия се възползва от този факт и напада България,сърбите изнасилват,палят и убиват из българските села,пияни и сигурни в успеха си.Но биват позорно разбити.

72

до 72

преди 6 години

Не е вярно, сръбския е твърд, това за което пишеш се отнася за полския и руския те са такива меки, мякaщи езици!

71

Анонимен

преди 6 години

Милошевич е погребан в двора на собствената си къща,в Пожаревац,като домашен любимец,или още по-лошо,като еретик,в разрез със всички правила на православието и сигурноста на останалите хора,живеещи там.Комунистите от сръбската социалистическа партия ,навестяват гроба му,от време на време ,за да помечтаят,колко голяма би била сега Сърбия и колко големи щели да са заплатите и пенсиите им.Забравяйки,че тъкмо той е виновен за стотицихилядите избити и прокудени хора от б.Югославия.

70

Анонимен

преди 6 години

Нека да се видим ние българите през очите на французите:https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/a/a7/Zurnal.jpg/390px-Zurnal.jpgето това сме ние българите - силни само когато нападаме някой в гръб.

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен70 Оле,ти си много зле,щом и псувнята ти звучи "авторитетно",ясен си ми.Я се разкарай от бгсайт,върви в сръбската *** да драскаш там.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен70 Не ме разсмивай,точно ударението е "Мйеко",не като в българския език-твърдо.Сръбският говор е фонетичен и мек."бйело пуолйе","бйежи брйие",се произнася,вместо "бело поле"на български.Не дрънкай глупости,живял съм в Сърбия доста години.Хайде чао!

67

Анонимен

преди 6 години

До до 67,69 Висок ръст не означава многобройна нация.Апропо,с високият ръст,сърбите са се сдобили в смешението си с черногорци и хървати,те са наистина високи.Но,"високите етажи обикновено са празни".татари ли,значи си неграмотен ***,закърмен сфалшифицираната титова сръбска история,диктувана от Коминтерна и обогатена"от сръбските националшовинисти.Целият свят мрази сърбите,също като и руснаците.Затова тъпчите в чакалнята за членство в ЕС и молите за парите на европейските данъкоплатци.

66

Анонимен

преди 6 години

самото ударение на думите в сръбския език говори за непримиримост, решителност, страст, гордост, чест. Сръбския е турбо език. Българския е бабешки, селски език. Примерно вижте как една и съща псувня на сръбски звучи много по-авторитетно и много по-заплашително отколкото на български.

65

до 67

преди 6 години

Големи глупости написа. Сърбите са нация в пълния смисъл на думата. Ако бяха от 22 националности както написа щяха ли да се славят с толкова висок среден ръст, едни от най-високите хора в света са. Това говори че имат общи черти помежду си, тоест сърби са. Ако някоя нация е съставена от етности това е източната съседка на сърбия - България където населението е смесено от тaтари, турци, рoми, евpeи, арменци, власи, прабългари и славяни.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен66 Напротив,сръбският език е смешен,селски език,дори звучи така и ударението на думите е комично.Става за вицове.Например,"Яоо!-възклицание."Я одох бре,па де си ти?",или "Баш ме брига за тебе,майке ти!"...Немой плакати","Полудечу"...Йок!/като торицание,турцизъм,много разпространен8 идруги.Псува се,като добър ден и от децата.Сърбите са единствената нация,която псува Бог."еботе Бог"?!

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен65 Това е една голяма лъжа,на която и ти не вярваш.В Сърбия по-голямата част от населението е от малцинства,въпреки сърбизацията,която тече повече от 100 години там.Само във Войводина има 22 националности,в Санждак са само мюсюлмани-санджаклии,на юг-българи,албанци,днес и македонци.Сърбите заминаха на гурбет още от времето на Тито и останаха извън страната,или побягнаха от войната на сръбските националшовинисти и сепаратисти,водени от кръволока Милошевич,като бежанци и не се върнаха.

62

Анонимен

преди 6 години

Аз от няколко месеца започнах да уча сръбски език, определено е по-изпипан и по-изискан от българския. Българския е селски език

61

Анонимен

преди 6 години

Една шепа народ останаха в територията между Румъния и Гърция (българите колко да са може би около 3-4 милиона), в Сърбия населението е изцяло сръбско, няма турци, пoмaци, има мaлкo ......, но в сравнение с тук са 10 пъти по-малко. Сърбите имат огромни общности в Германия, Австрия, Швейцария, САЩ и Австралия. Така че бих обобщил в Сърбия населението е около 7.1 милиона но само сърби, а в България е 7.2 милиона но пълно с разни етноси като aрменци, евреи,......., тyрци, пoмaци, рycнаци

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен60 Радваме се,че се ядоса,това е добър знак,щом сърбомани и руски *** се ядосват,значи за България,всичко е ОК.