72

Анонимен

преди 6 години

А бе. Асанж ако напусне посолвството в Еквадор как ще го отровят в САЩ при демокрацията - демократичен отровен газ или ще му инжектират или демократична отрова в кръвта като преди това го демократично го вържат в специална демократична камера за демократични екзекуции?

71

Анонимен

преди 6 години

Предателите винаги получават заслуженото.

70

Анонимен

преди 6 години

Това, че една отрова може да се прави във всяка кухня, не оправдава употребата й от империята на злото Русия !

69

Анонимен

преди 6 години

Не знам за азбуката, азбуки много, руснаците и друга щяха да си изберат, ама пари нема, пари, нема пари за леп! Ако не са руснаците да идват да им сменяте мpъcните чаршафи и да им слугувате ще си умрете от глад, нема пари и нема леп за вас мизepници, а вие си давайте азбуки и компютри и на ескимосите ако искате.

68

Анонимен

преди 6 години

Следващата стъпка от режисираната от САЩ и Англия постановка " Скрипал" е Колин Пауъл да се появи с епруветката с белия прах за пране и да се развика, че това е химическото вещество с което са отровили Скрипал.После бакалина от Ковънтри, шеф на СЦНПЧ ще пусне тънка миризлива новина, че в Сирия Асад ползва същата химия!Накрая " белите каскети на шорош" ще пуснат режисиран клип с много специални ефекти за доказателство!Горе долу това го въртят нон- стоп западните медии, политици и Сорос!

67

Василев

преди 6 години

Евроатлантическата ориентация на България няма алтернатива!България е достоен член на ЕС и НАТО!Русия е враг на България, нарушава въздушното пространство, води хибридна война, спонсорира антибългарски партии, прокарва енергийни корумпирани проекти, които заробват българския народ!Агент Гай Паркър!ЦРУ!!!

66

Анонимен

преди 6 години

"Британският премиер Тереза Мей заяви вчера, че е "много вероятно" Москва да е отговорна за отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал"Вероятности много. Всичко е вероятно. Вероятно на Юпитер или на съзвездието Касиопея има наченки на живот. А факти?

65

Анонимен

преди 6 години

Мумията ръси отрова над Света !На *** е да задмине дядо си Сталин !

64

Анонимен

преди 6 години

Руския патриарх Кирил добре го каза, без значение дали е бил " ченге"!Че ние у нашата си история много се гордеем с българските победи на българските царе- цар Симеон, цар Калоян, цар Иван Асен 2 и т.н.!И сега, ако почнат разни да твърдят, че всъщност това не са победи на българските царе, българската държава и народ- а са спечелени победи от кумани, авари, хазари, наемници гърци и т.н., то ще се окажем без българска история!Да не говорим за азбуката създадена от византийци Кирил и Методи!

63

Комплексар

преди 6 години

След историята с химическите оръжия на Садам, дето САЩ и Англия до ден днешен не са ги открили, но попиляха Ирак и върнаха забрадките, кой им вярва вече? Аааа! А какво стана с разследването на сваления пътнически самолет над Украйна? Едно е безпорно, че е безумие или гнусен цинизъм да разрешиш въздушен коридор над територия, на която се водят бойни действия с авиация и противовъздушна отбрана. Всичко друго са хипотези.

62

Анонимен

преди 6 години

А бе. Какво става с разпадането на Русия? Разпадна ли се вече, или ще се разпадне до следващата седмица, най-много до месец-два?

61

Василев

преди 6 години

Русия е враг на България!Въпроса е затворен!Руският патриарх и цигарен бос дойде и се изгаври с българските институции , национално достойнство и чест!Великобритания, САЩ и Израел са стратегически съюзници на България!Агент Стивън Боулз!ЦРУ!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Пропагандата сред овцете е много силно оръжие. В коя нормална демократична държава ще се хвърлят обвинения, преди да е доказано дадено престъпление? Освен България се оказва, че това са Великобритания и САЩ - уж най-старите демокрации. Презумпцията невинен до доказване на противното явно отдавна не важи в тези страни.

59

До Her Heffen-ИВАН

преди 6 години

Защото мога да съм тук. Както и западняците могат. Аз не съм фен на СССР и не извъртай това което съм написал в твоя полза. Руските пари на запад са цял океан. Така е и с Китайските. Вземи разбери какво е City of London Corporation и какво извършват за насъщния. Тук никой не пита англичани и германци защо си купуват къщи в източна Европа нали са комунисти.

58

Анонимен

преди 6 години

Василев винаги се пише агент на ЦРУ и като такъв ще ни каже истината. :)

57

Анонимен

преди 6 години

ДА ДА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ТОЧНО ПОМАГАЛА НА РЕЖИМА В РУСИЯ КАТО ИМ ОТСТРАНИЛА НЕУДОБЕН АГЕНТ :DЕДНО КЪМ ЕДНО СА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!

56

Анонимен

преди 6 години

Преизбирането на Путин явно ги изкарва извън равновесие. :)

55

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 59 (Натовец),Аз пък предлагам, щом според Путин, Крим е завинаги руски, да се увеличат санкциите и да се конфискуват всички задгранични имоти и авоари на руснаци. Всеки до един - те не заслужават снизхождение и милост!!

54

ХАХАХ

преди 6 години

аве понеже тия лосион не ги лови...

53

СМЯХ

преди 6 години

а Софийският ...НОВИЧОК.....ВИЕТНАМСКИТЕ ОБЩЕЖИТИЯ