152

фифи

преди 6 години

Хлорпирифос, Паратион, и т.н. - произвеждат се навсякъде по света! Англичаните питат "Кой ни *** в гащите"?!? А по принцип предателите и тия дето служат на няколко разузнавания едновременно обикновено свършват по тоя начин...

151

+++

преди 6 години

До Анонимен 184 - Ако са имали - нямаше да ръсят простотии!!!

150

Анонимен

преди 6 години

Западът, та западът, а не се коментира много, че може да са прости някакви руснаци, с личен или групов мотив - не руската държава имам предвид.

149

Анонимен

преди 6 години

Масква не вярва на сълзиТе ка си ***

148

Анонимен

преди 6 години

Очевадно е, че САЩ имат тоя Новичок. Със 100% сигурност и британците го имат, защото имат тест за него, който работи. Откъде накъде в такъв случай ще посочват Русия за единствения възможен източник? Химически лаборатории има из цял свят, а американските са и по всички континенти. Същото е и за наглийските - английски корпорации имат предприятия в цял свят. А французите пъкл са разпространили най - много технологии за химически оръжия...

147

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат технологията и рецептата на производство на същия тоя газ от 1996 година. Взета е от Киргистан. Има статия за това от 1999 година в Ню Йорк Таймс, мисля. В нея се разказва за "разкаял" се киргизки "учен", който я предал на американците "от разкаяние"...

146

Сульо

преди 6 години

Англичаните прости та прости, ама и троловете им тук прости. Не се ли намери един да каже че това е един необратим ацетилхолинестеразен инхибитор? Не е нещо особено има такива мнооооого. ТА 100 та 1000 та милион пъти по отровен.... Колко може да е отровен един ацетилхолинестеразен инхибитор, та бил той и необратим? Пак са се напърчили ингилизите ама ша го дуат. Може и някой предаден колега да е бил или неуредени сметки или някой по патриотичен руснак ...как толкоз бързо го разбраха ингилизите?

145

Анонимен

преди 6 години

Методът на откриване е "старичок". Напомня на една размахана епруветка в Ирак. Сега е момента да осъдим китайците за барута.

144

ЦОЛЕ

преди 6 години

СЪЗДАТЕЛЯ Е ИЗБЯГАЛ В САЩ А ЗАВОДА ПРОИЗВОДИТЕЛ Е ОБЕЗОПАСЕН ОТ САЩ

143

до феликс

преди 6 години

А, кому е нужно???Кой има полза???Ако руснаците искаха да го елиминират можеше да го сторят докато той излежаваше присъдата си за шпионаж?Защо му е на Путин да елиминира "отработен материал" в навечерието на изборите и пред световното на футбол при тези санции???Виж, дискриминирането на изборите в РФ и на световното по футбол, и да се създаде образа на чудовище на РФ сред световното обществено мнение.

142

Двата варианта

преди 6 години

1. Значи, искам тайно да убия човек. Издабвам го, давам му да ми държи портофела с личната карта, кредитните ми карти и докато ръцете са му заети го стискам за врата докато спре да диша . Изчезвам в мрака като го оставям с портофел в ръце . Надявам се никой да не разбере че съм аз...2. Същия човек , друг вариант. Отмъквам предварително портофела на комшията дето го мразя . Тикам го в ръцете на жертвата си и стискам за врата. На ченгетата казвам че за последно съм видял убития с комшията си ...

141

А бе

преди 6 години

До ФеликсКато излезе истината за хим.оръжия на Ирак,да не би британците да се извиниха за колосалните щети,които причиниха под фалшив предлог?За Либия извиниха ли се?За Сирия май си плащат в момента-чрез избитите в И.Гута британски агенти.То май причината за цялата истерия се крие точно в това-шокирани са от загубата.Впрочем,след като в Лондон събират толкова много стари пушки,нормално е някоя и друга да изгърмиШило в торба не стои,както казва народът.Щото всичките са едни почтени хора,не ти

140

Феликс

преди 6 години

До Боби. А като излезе после истината за КГБ-ейска ръка в цялата история ще имаш ли доблестта да коментираш пак? Щото не им е за първи и втори път - днес казаха, че има 14 (ЧЕТИРИНАЙСЕТ!!!) случая на подобни отравяния във Великобритания в последните няколко години с явна посока Масква.

139

Мишо

преди 6 години

Тайната на това психотропно вещество отдавна е обществено достояние, а човека написал формулата познайте къде живее от 20 години, в САЩ.Трябва ли да обяснявам повече.

138

до ченгета

преди 6 години

КГБ то продължава, намери ли са Николай Глушков мъртъв в Лондон. Време е НАТО да се намеси според мен, това си е обявяване на война на запада.----------А, на вас не ви ли се струва, че англичаните унищожават следите зад себе си???И на втората част от въпроса ви - вие как предлагате НАТО да се намеси???Да обяви и да започне 3-та световна война???Знаете ли, че никой на Запад няма да се върже на "провокацията" на дребнобритания за Ядрен Холокост.

137

Анонимен

преди 6 години

Направих си труда да бръкна дълбоко в някои американски вестници и ето какво открих: САЩ са знаели състава на т.н. "Новичок" още от 1999г. , когато са работили заедно с Узбекистан на негова територия по обезвреждането на участъците, където е бил тестиран. Горното е отразено в статия във в-к The New York Times, от 1999 г.

136

Анонимен

преди 6 години

Типично за руснаците,те така изразяват предаността към Родината,възможно е и да е лично отмъщение,което е още по-лошо,защото не се знае как и кой може да разполага с такива вещества.

135

Джо

преди 6 години

Новичок е Медведев, а Старичок е Путин.

134

Уточнение

преди 6 години

До БобиОбщо взето беше така, само че през 2008 президент беше Медведев.

133

Анонимен

преди 6 години

До БобиОтровата си е руски метод още от време оно. Ти късно изтрезня днес.