10

Анонимен

преди 6 години

V BALGARIA ZARUVA ZAKONA,NIYAMA I NACENKI NA KORUPZIA I NARODA VINAGI GLASUVA ZA BOIKO I ZA GERB,ZASHTOTO MNOGO GI OBICA.TOVA KAKVA NOVINA E BRE DR.MARKOVSKI.

9

Гост

преди 6 години

Има лесно решение срещу такива "новини". Приема се общоевропейски закон, важащ за всички медии в ЕС. При доказана фалшива новина - солена, ама адски солена глоба. Кой ще го контролира? Ами останалите медии! Конкуренцията им! Тя /конкуренцията/ ще опровергава подобни "новини" чрез своите служители и ще подава сигнал до регулаторният орган, който след като се запознае със случая ще налага съответните санкции. Бързо ще се приключи с тази епидемия!

8

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

с фалшивите новини на киев и сащ. накараха света да повярва че русия е агресор и окупант но света взе да гледа обратаната страна на новините че сащ е агресор и окупант че сащ разваля хубавите развити държави като на бивша югославия сирия афганистан либия ираксъс ценарий цветна революция

7

Невярващ

преди 6 години

Интересно какво Габриел може да направи срещу фалшивите новини, когато тя лично зае сегашния си пост, вършейки имотна и финансова измама с жилището, което като евродепутат е позвала по цени за социално слаба.

6

Анонимен

преди 6 години

"По-добре дъщеря ми да е проститука, отколкото синът ми журналист"С.Киркегор

5

Анонимен

преди 6 години

За мен всяка предиизброна кампания е фалшива новина или телевизионна измама, подобна на ало-измамата, но вие активно й съдействате, защото сте на печалба.И аз го знам, затова не се поддавам на дезинформацията и не гласувамDПървото ви изречение носи смисълът на цялата статия и тя звучи така: Новините(всички) носят печалба на авторите си и целят на насочат(манипулират)да обществото да следва определена посока. Възмущавате се от ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ в същото време цензурата ви е убила целия речник

4

Анонимен

преди 6 години

Фалшивите новини са всъщност набедени такива или новини нехаресваният от дадени кръгове. Не разбирам защо още смятате че ще се хванем на тия статии.

3

rushi.gonamushi

преди 6 години

Тука сте номер едно фейкове

2

Анонимен

преди 6 години

65% алпниноепелжари и 35% трикове. Звучи подобни на класа минпо право.

1

Русия=титаник

преди 6 години

Кремъл-фабрика за фалшиви новини