105

СатаНАТО

преди 6 години

Силна опозиция не значи умна опозиция или права опозиция. Просто в БГ има доста полезни идьоти, а и *** налива деньги.,

104

Обективно

преди 6 години

Не съм от БСП, не съм и от ГЕРБ - обективно: БСП е силна опозиция, независимо дали ми харесва всяка позиция или не. Слабост на мнозинството е да нарича Нинова "г-жа Лъжа" - това Десислава Атанасова го измисли и по женски с Караянчева създадоха този облик на партията си, дълбоко разминаващ се от представата ми за национална политика. По-скоро подходящо за махленско сборище.

103

Анонимен

преди 6 години

35000 избити! Да, ама преди 9.IX.1944 г.! Концлагери - Рибарица, Кръсто поле, Гонда вода, о-в Св.Анастасия, Св.Кирик, Кайлъка - Табакова чешма. Виждал съм снимка и на ...Белене от преди Девети!Какво излезе, дами и господа? Моето месо много го боли, а онези - другите, кучетата ги яли! А може би "Кой каквото си е надробил.."?Избили интелигенцията! Коя интелигенция - Гео Милев, Йосиф Хербст, Иван Нивянин, Вапцаров?Виж, другата интелигенция - ако си беше останал археолог, щяха на ръце да го носят

102

ан

преди 6 години

гледах клипчето с руския патриарх и не разбирам какво дразни русофобитече той говореше много меко на фона на това,което се изприказва за русия последните години и е напълно прав ,че се подменя историята и се чудят как да изместят руснаците и новото поколение знае само товааз също се дразня като почнат да обясняват ,че едва ли не опълченците са решили хода на войнатаайде стига дете са били 1000 души загинали а руснаците 35 хилядии пак са се били под руско командванеа като почнат журнал

101

Анонимен

преди 6 години

Кирил по принцип е прав за това което каза.В последните години на 3 март Русия тотално се неглижира и ако не знаеш историята ще помислиш че българите сами са се освободили.Или са ни освободили финландците и румънците.Кирил е в правото си да протестира,той е руско държавно лице.

100

Анонимен

преди 6 години

Български патриарх е Неофит, а не Наум, другарю Стефанов!

99

Анонимен

преди 6 години

Да ви преведа какво каза ламбо: попа се изложи и показа кой му е спонсора. Не е Путин, а опозиционерите комунисти, начело съсз зюганов и остаряващите и губещи властта си кагебейци поради налаганата смяна с нови енергични по образовани млади кадри.

98

П.Петров

преди 6 години

Хареса ми за "другарят Цветан Цветанов".Професор Данаилов вече е на възраст, в която свободно може да каже доста истини!

97

"Збогом" С

преди 6 години

Стефан Данаилов(Збогом Серго) в политиката от 27г. - стига вече...

96

дрън дрън

преди 6 години

ако бяхте силна опозиция отдавна щяхте да свалите тиквоний. ГЕРБ се оляха от кражби, но вие не искате да се спрат кражбите, а само да ги смените на цицката на еврофондовете.

95

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбрах за Ламбо, руския поп полложитилен или отрицателен герой е в 140 годишната българска драма "Вечни благодарности на Русия" . И как оценява неговия личен принос и приноса на партията му за засилване на драматизма в драмата, като достатъчен или като недостатъчен? Лично аз оценявам този принос като убийствено предостатъчен за България.

94

Болен

преди 6 години

Ламбо, извини се бе, веднага

93

Анонимен

преди 6 години

Ламбо, Ще направите ли втори сезон на "На всеки километър "?

92

гражданин

преди 6 години

До АнонименАз не съм длъжник на русия.

91

Анонимен

преди 6 години

Ламбо, ще стискаш ли палци за Путин в неделя?

90

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

89

Анонимен

преди 6 години

Защо нито веднъж не се изказа какви ги дрънка Гьокче?Руският патриарх дори говореше с мек тон, говореше на този, който знае и разбира за какво му се говори.Гледай си старините.Защо никога не се изказа какви ги дрънка предишният президент?

88

Анонимен

преди 6 години

Има и по-страшно ! - питат руснаци живеещи в Германия защо са там а те казват че е заради лошият живот в Русия и ниските заплати и пенсии и така нататък ,изобщо положението е зле.И сега идва шок ! - за кой ще гласувате на изборите ? - казват естествено за Путин.Ъъъъъ ? -

87

емигрант от 22 г

преди 6 години

Хак да му е на Ламбо. Те от БСП-то си го поканиха др. ПОП.Те да преглъщат. Аз отдавна съм разбрал какво е това КОМУНИСТ-ПРЕСТЪПНИК.

86

Анонимен

преди 6 години

цяла Европа бе против лагерите в Българи . Но БКП си ги държеше.