Снимка: Bulgaria ON AIR

"След 90-та година се навъртяха предателите, които много ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил много прав, тъй като не съм се опитвал да им върна предателството", сподели Стефан Данаилов  пред водещата на "България сутрин" Лора Инджова, която го посети в дома му.

Големият актьор е човек, който тежи на мястото си, независимо дали играе на театралната или политическата сцена. В интервю пред Bulgaria ON AIR той разказа за тежките житейски загуби, предателите, политиката и равносметката…

Артистът призна, че след смъртта на съпругата си Мери е започнал да се замисля за греховете, които може би е допуснал през живота си.

"Толкова ли съм греховен, за да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е минимален. Не съм отнел права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен едва ли има", откровено каза той.

А за политическите си пристрастия в живота Ламбо разказа:

"Имам положително отношение към Корнелия Нинова, защото е активен борец, темпераментна, устойчива. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква", посочи Данаилов.

Според актьора скандалът около президента Румен Радев и руския патриарх Кирил се е разразил, тъй като духовникът е "нагазил малко по-дълбоко във водата", но за повече детайли очаквайте видеото!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase