41

Перверзатив

преди 5 години

Дори може да се заразиш с ХИВ чрез презерватив. Боцкаш той става мокър и така като го събуваш от оназ работа можеш да го хванеш. Значи и дори презерватив не помага. Значи обречени сте защото секса убива. Секса скоро ще станат от 33 милиона много то малко по малко се качва бройката 1 билион заразени и после целия свят. Имат лекарство срещу СПИН ама не щат да го пускат защото да депопулират света и да ви е.ат май.ата. Е.ете се аз съм асексуален аз правя чи.ий и не искам да умра от секс , СПИН.

40

Ризван

преди 6 години

Ами в Милиционерия още вярват че ХИВ хващаш чрез хрема и кихавица! :)))))))) За сметка на това българските мъже са масоео с хроничен генитален херпез а жените - с ароматни течения!

39

Анонимен

преди 6 години

И каква е целта на това проучване? Внезапно да заобичаме болните ли? Да ги прегръщаме и целуваме при среща? Няма да завърши добре това постоянно пробутване на болни, извратени, психари и всяка гнус на общественото внимание. Нормалният човек изпитва погнуса, страх и естествено отвращение към болестта и смъртта - не се хабете.

38

Анонимен

преди 6 години

До ДедоДедо, сигурно си е завирала "гребена" му, не където трябва.Но честно казано за пръв път чувам на пениса да му викат гребен.

37

Анонимен

преди 6 години

По минусите виждам, че ония 89% се активират. Защитават ***...от.. из......*** си

36

Анонимен

преди 6 години

A 80% процента не искат да общуват със българите.

35

А? А? А?? А???

преди 6 години

дали жълтия цвят на графиката е избран за да ни пошушне че тази болест оди из тиквите, пипоните кратуните и жултите ръпони и компири? А?

34

пият от бюджета

преди 6 години

Сдружения всякакви оперират у нас за да създаде психнята че имаме един ХИВар и че 90% се страхуват след което през Парламента да лобират за проект с бюджетни пари.

33

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно време бях в БЧК, достатъчно време сме водили и на нас са водили обучения за да си имаме на идея как се разпространява ХИВ, какво причинява и т.н. Моля ви ходете се образовайте малко, не се излагайте така. Или викате квото пише в укипедия е най-достоверно, няма смисъл някви мошеници да ви обясняват нещо дето по-достоверно го има в нета

32

Анонимен

преди 6 години

Боже колко мъка има. То бива, бива идиотизъм ама толкова не. Хора моля ви не се размножавайте, не учете децата си, ако имате, на това което знаете. Не ги обричайте да станат и..ди.....от.....и като вас. Не разбирането как се разпространява ХИВ и какво го причинява, какво той причинява е нещо страшно.

31

До дедо

преди 6 години

Мхм, а същото момиченце след време като зачене непорочно пак да й повярвате...

30

Анонимен

преди 6 години

Въпиюща неграмотност и неинформираност. Лошото, е че това е една от многото такива теми, от които абсурдистанци нямат никакво понятие, но за сметка на това винаги са категорични в мнението си!

29

Дедо

преди 6 години

До Запознат:Преди години едно момиче се зарази от непочистен гребен при фризьор!

28

Запознат

преди 6 години

Достатъчно добре съм запознат с болестта.Знам че 83% от разболелите се, са хванали Спин чрез секс с лице от съшия пол и чрез многократно използване на спринцовка от наркомани друсащи се с хероин.Така че Нормалния Българин като цяло не иска да общува с такива хора.А от справката излиза че 45% от Българите не са много нормални което и обяснява окаяното ни положение!!!

27

Ангел

преди 6 години

Искам да попитам останалите 45% как биха реагирали ако в обществения транспорт някой грипав кашля срещу тях?

26

шматка

преди 6 години

И от тоалетна може да се заразиш от СПИН.Ако предния още не е станал а ти бързаш да седнеш

25

Да Спокойно

преди 6 години

До АнонименНе е грип..за това го наричат чумата на 21 век.Отделно злобни СПИНОЗНИ човечета си траят че са заразени и правят всичко възможно да заразят още хора...

24

Анонимен

преди 6 години

За някои разбирачи тук, за да се заразиш с ХИВ от нечия слюнка трябва да ти даде 10 литра да ги изпиеш. От нечия пот е една идея по-трудно според мен. Не си разливайте количества чужда течност било слюнка, пот или друго в устата или на отворени рани и няма да има шанс да се заразите. Това не е грип, по-спокойно

23

така

преди 6 години

"Tренд" е на Румяна Бъчварова,топлата връзка на Винету и НПО-тата на Сорос.Това е играно вече...първо гей паради,после специалните им права,ИК и т.н.Номера е същия...първо натрапване и едва ли не съпричастност,следват специални права за ХИВ позитивни като това т.н "секс с ненужно съгласие за информиране от страна на ХИВ заразени и партньора му.Това са програми на СЗО и останалите кашерни здравни организации под шапката на ООН...има го във филма "Войната срещу децата ви".Това е просто подготовка.

22

Анонимен

преди 6 години

Проблем е че някои провинциални лелки отиват в София и всичко що е мъж минава през тях. Хигиена нулева. Заболяват от автоимунно заболяване ХИВ. Озлобяват се много и умишлено преследват поредната си жертва да я заразят. Секс. Проучва кой ти е партньора спи с него за да те зарази той. За това мълчи, като бита слива и не ти казва, че е болна. От злоба и гняв, че е болна сее с умисъл зараза в околните. Умишлено не се мие и не ползва предпазни средства. Нарочно го прави. С цел и умисъл!!!!