109

Анонимен

преди 6 години

и 80% от българите го подкрепяме , истински лидер който не се кланя като наш Бойко Тик

108

Путинче

преди 6 години

Те нямат голям избор,клетите руснаци,след като нямат и никога не са имали реална демокрация! Изборите са фиктивни! Там опонентите се мачкат зверски,свобода на словото няма,във всички медии се следва само наредбите от Кремъл! Просто руснака така е свикнал до 19в е бил роб,после нещо подобно при постоянните диктаторски режими!

107

Анонимен

преди 6 години

70 % от руснаците са по-интелигентни от останалите 30 %.

106

Анонимен

преди 6 години

Повече ме интересува каква ще е съдбата на тия 30%,които ще се осмелят да не гласуват за Гасударя.Дали ще им бият чембери, като на Льотчика, дали ще правят плонжове като Идиотова, дали ще пият бояршчик, дали ще ги причака убиец на някой мост, дали ще пият полониево чайче, дали ще ги тресе нервнопаралитичен газ или ще се самоубият у банята, ще загинат при автои авиокатастрофа или от "инсулт" или "инфаркт"!? Много и широки са пътищата пред тях......Ширака страна мая раднаяяяяяяяяяяяяяяя....

105

Каталунец

преди 6 години

Ако можеше българина с радост би гласувал за Путин.

104

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми колко процента ще гласуват за джуджака.

103

Анонимен

преди 6 години

Ами защитава си националните интереси човекът, рейтинга му се вдига, въпреки прогнозите за цветна революция срещу него. А на Банкянския чезар що му пада потенцията? Само троловете и олигархията го любят страстно,що ли?

102

Анонимен

преди 6 години

абе то ако има как българина да гласува за орбан или путинза секунди ще се изпари гербавта ***

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Споко, споко, деби, със сигурност ще стане. От твоите уста в Божиите уши...Приготви си валерианчето.

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91Отговорът е : само неграмотен човек, без телевизор, незнаещ чужд език, живеещ в хралупа в планински дебри, изоставен от хората може да даде такава налyдничава информация. Миличък, с такава заплата не се живее в Рубльовка, не се купуват обширни апартаменти из всички големи градове на Русия, а на руска софра ако попаднеш, просто ше паднеш, въш льо наръчников. Па обновете ги тия наръчници от 50-те години на миналия век.

99

Анонимен

преди 6 години

Че, кого другиго да подкрепят - ЦРУ и техните марианетки????Едва ли!!!

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71А пари в това общество има наглият, мошеникът, безпринципният, бандитът, вечният партиец, политическият хамелеон, политическата бърсалка, политическият подмазвач, законово защитеният крадец и т.н. аморални твари.

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72Да, прав си, при такива като тебеподобните деца умират от глад, от некачествени ваксинации, от болести, за чието лечение родителите нямат пари, от студ, удавени в клозети, заровени в *** ... Нещо да кажеш за Ким? Ще *** откъм гърба, че има държавни ръководители, които не играят рокендрол под свирката на озъбени хиени, които искат да изплюскат целия свят..

96

Анонимен

преди 6 години

ЗАГЛАВИЕТО: "70% от руснаците ще подкрепят Путин на 18 май."---Няма значение. ВАЖНОТО Е: "70% от руснаците ще подкрепят Путин на 18 МАРТ." :)

95

Пенсии

преди 6 години

Минималните пенсии в евро.България 100, Македония 200, Албания 150, Сърбия 220, Румъния 220. Гладен болен злобен и върви надолу но гласува за господарите си, и срещу Русия да плюва удоволствие му прави, що е то?

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 75Явно много страдаш от прoстотия, съчетани с малoyмие - патологично. Помага ли ти интеграцията в обществото, защото вече институция лyдницa няма.

93

Крим не е руски!!

преди 6 години

Нещо бъркате! Президента Путин отдавна има 99.99 % подкрепа. Ония 30 % които не го подкрепяха отдавна са в отвъдното.

92

Бойко

преди 6 години

Нали знаете, две неща не може да избира човек - родителите си и президента на Русия, с шега го казвам, отбеляза българският премиер.

91

Анонимен

преди 6 години

Цар Борис към Адолф Хитлер.Ако изпратя българската войска на Източния фронт,то тя ще премине при руснаците заедно с духовата музика.Винаги с Германия,никога срещу Русия.Затова и мистериозно се разболява и умира след като се връща от Германия.Казват че бил отровен от германците, но дали е така не се знае.

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78А ти пък си всичките 100 % *** на България. При това наследствени, на които трябва да се забрани да имат деца, за да не загнива нацията.