122

обикновен Бг

преди 6 години

ПРИ МЕН Е ВЕЧЕ БЕЗРАЗЛИЧИЕ КОЙ '' ША НИ ПОМОГНЕ ''..ТУКА ЗНАЕТЕ КАК Е , ДЕВИЗЪТ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е -ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИЗащо говорите все за избори , и ахааа как сте щели да гласувате, прекрасно знаете ,че нищо няма да се промени от едно ПУСКАНЕ НА ХАРТИЙКА.ВСЕ КАК ОЩЕ МАЛКО И КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ГЛАСУВАТЕ, ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ СЯКАШ НЕЩО.НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.ОТ РАЯТА НИЩО НЕ ЗАВИСИ , ХЕПТЕН НИЩО.ТАЯ ПРОМЯНА Я ЧАКАМ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ, ОТЧАКА МИ СЕ ЧАКАЛОТО..

121

Анонимен

преди 6 години

ALKOHOLA MU PRECI.

120

Анонимен

преди 6 години

"Кан Кубрат" си е чисто руска патеррица. Пак ще ни чете конско Божо Димитров от телевизора колко е велика Русия, как постоянно ни освобождава, как ние сме неблагодарници, колко сме лоши българите и т.н. *** това е лайтмотива на всички предатели през последните 73 години в България.

119

Анонимен

преди 6 години

До До 121"400 суджуци"Нали сте много и сте силни пък се плашите от избори?

118

бългериа фърст

преди 6 години

Другаря Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е една патерица на ГЕРБ! Ще бъдем две патерици!

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Я по-спокойно с броенето. Всички станахте почитатели на аритметиката на Мария Захарова. Ако е в изгода на Русия се умножава по 100, ако е във вреда на Русия се дели на 100. Така и загиналите вагнеровци от 500-600 станаха на 5. Така и ти от 60000-70000 хиляди русофили ги направи на 7 милиона.

116

До 121

преди 6 години

Искаш да кажеш,че не е лошо да се похарчат едни десетки милиони за да се избере велико народно събрание и няколко месеца да хрантутим не 240,а 400 суджуци,които да съставят други ялови закони,необмислени и непригодни,както много от сегашните.

115

Анонимен

преди 6 години

Да се свика Велико народно събрание!!!Веднага!Това е добра идея.

114

Анонимен

преди 6 години

Айде,бе!

113

АТАКИСТ

преди 6 години

до 115Ганьо,на такива като теб марсианците са им истинският проблем!ФАКТ!

112

Анонимен

преди 6 години

Велика е Русия и слава Богу, че не разчита на професионалния хроничен предател Божидар Димитров да защитава българо-руската дружба. Защитават я 7 милиона обикновени българи.

111

Анонимен

преди 6 години

До избирател"Разбирам,че ти е скучно ама................"Хич не му е скучно на Божидар Димитров, огън му гори на главата, неговите началници от руското посолство са му поставили 1 тон задачи да разбива и профанизира българското общество.

110

ГАДОРЯН

преди 6 години

Явно вървим по почина Всеки българин с най малко една партия. Нещо като всеки комунист с прасе, всеки партиен член с цяла кочинка. Свобода, равенство, братство. Хахаха

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Ти си поредното "лоботоме"!!Така и неразбрахте че не Русия е ПРОБЛЕМА на България а самите глупави българиса най-големият и НЕПРЕОДОЛИМ проблем.

108

Анонимен

преди 6 години

Няма да е патерица на ГЕРБ, няма...............няма мама, няма.ХА-ХА-ХАВсъщност този р "патерица" на бившите от ДС.Както е и Бойко, Доган, Пеевски, пЪтриотитИ и мнооого други.А на *** му свеждат едни изречения...........Няма, мама, няма.

107

Анонимен

преди 6 години

до 114 МуахахааххахаахаЗначи Сталин се отметнал от договора за ненападение? Затова ли руските разузнавачи като му казват че Хитлер е навлязъл вече в Русия и той им се присмива понеже не им вярва???

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен109 Преди окупацията двамата авери-Хитлер и Сталин,имаха договор,да не се нападат,когато си поделят света...но впоследствие се отмятат и така започва войната.Ако Сталин не бе влизал в договорни отношения с Хитлер,войната воже би,нямаше да я има.Доказателство,че Сталин се е стремил към подялба на света е,че окупира половината Европа след края на тази война.Обидите са признак на простотия и незнание.

105

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 95Руски *** съм !! ХА ХА ХА И сега ,като *** да ти се обяснявам какъв ли съм! Ама и какъвто и да съм е без значение! Акълът не е като водата ,че да го прилееш .А и в пробита каца какво може да задържи!! ха ха ха Я виж България! Колко от хората живеят добре като теб и са доволни!

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен105"Скапаняцитеот БСП и компания, не могат да водят спорове,защото нямат аргументи,поради незнание и простотия обиждат и нападат,такава е и политиката на БСП в момента.

103

Анонимен

преди 6 години

Леле мале,"туй" откъде изпълзя и то бе!Пълна лудница стана държавата,направо не е истина!