162

Човек от тълпата

преди 6 години

Чета коментарите и си мисля: пишеща тълпа и *** безброй, които също са част от тълпата. А хората, от които зависят (зависват) нещата се виждат в заглавията. В случая Божо.

161

Доцент Димитров

преди 6 години

След като в ефир казахте: че Гинка е по-добър собственик от държавата, ме изгубихте като избирател. Как една Чехия, Австрия, Верикобритания, Германия са добри държавни собственици, много просто политиците са в играта. Шефът на ЕВН взима сто хиляди заплата 2013, а сега не се знае. В Турция , за да издадат акт 15 и 16% задължително панел на покрива. ЕВН и ЧЕЗ са атакувани с камъни в Л. Америка. ЕВН съди Македония и Албания, ЧЕЗ БГ - айде и ние четем и пътуваме. Трайков, Дянков & Co. в затвора!

160

Ризван

преди 6 години

Дали истина, дали парвенющина - май второто! От бивш партиец/комунист и *** за каца не става!

159

И.Б.

преди 6 години

На България не е нужна президентска република. Защо мъчите сянката на Кан Кубрат, г-н професоре Б. Димитров? Все пак трябва да сте доволен от академическата титла. Защо сте тръгнал по наклонената плоскост и ставате за посмешище? Чуйте се сам как говорите - едва дишате. Как ще държите речи? Как ще представлявате такава нация като българската? Не е достатъчно да се закичите с трикольор и мартеница. Съветвам Ви с добро - освободете се от манията за президент. Изберето си по-леко хоби.

158

Човека от народа

преди 6 години

Г - н Димитров след като и в медийте излезе информация че сте откраднали името на вашата партия от НД - Хан Кубрат и искате наготово да присвоите труда на младите симпатизанти от Хан Кубрат . Защо след като се установи че такава не правителственна партия вече съществува вие още продължавате да правите пиар на чужд гръб . Засрамете се професоре и накрая се питам какъв пример бихте дали на вашите симпатизанти : Да крадат безсрамно !!!Засрамете се професор Димитров

157

нн

преди 6 години

Писах и повтарям да твърдя, че човек може да стане за смях и на стари години. Няма потенциал и партията му ще е един файтон хора.

156

Я гледай....

преди 6 години

Божо първо да мине през ситото на Слави.Ха,ха...!

155

Мнение

преди 6 години

До Щерю 147 Прав си. Божо вместо да се плаши от годините си, тръгнал партия да прави.

154

Да добавя

преди 6 години

Божидар Димитров не бил марксист...Хайде де!Ми кво правеше в БСП ?Още една проруска партия. А уж сме били еврапейци. Така до никъде няма да стигнем.

153

Българина

преди 6 години

Да така е НД ХАН КУБРАТ го има от години и дядо Божо реши че е по лесно да га открадне , но дядо Божо така не е хубаво !!!

152

Кръстоносеца

преди 6 години

Ей крадец защо още не си осъзнал че ИМЕТО ТИ на твоята партия вече го има и не е хубаво да го крадеш . А може би вече те мъчи деменцията .

151

Анонимен

преди 6 години

Кан Кубрат ...кой е ??

150

Анонимен

преди 6 години

Още едно отявлено доказателство, че Слави Трифонов е патирица на ГЕРБ. Ако искате да се отървем от шайката единствената партия която не е патерица на герб е БСП. За съжаление е така. Иначе всички Яне, Патриоти, десни, лъгаха че не са патерица ала са патерици и то такива че народа ги затрива на следващите избори.

149

Скитник

преди 6 години

Най смешно е със "жандармерийските части" Но толкова може човека!

148

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от мераклии за народна трапеза.

147

Зозо

преди 6 години

Божо - агент Кардам и други подобни постепенно намаляват по естествени причини.

146

Анонимен

преди 6 години

Тук всички са комунисти ,защо и Слави прави кастинг ,да разбере кои са червените и тях да назначи !Промяна е имало само с методите на Хитлер срещу червената мафия!Видяхте оня ден ,тя вече и на Православие се пребоядиса !

145

Зозо

преди 6 години

...жандармерийски части....., ***!

144

Pozitiv

преди 6 години

Pone vampirite v republikata bg da se prebroiat...osvetliat i otchetat v eu statistikata...:-)

143

Анонимен

преди 6 години

Сега точно друго няма ли че да се занимаваме с президенска република ? другарите ше ни занимават със себе си цял живот тва да не е тука Бразилия или Сащ за шепа народ цял президент скъпо много скъпо нямаме икономика да издържаме президента и неговата администрация