20

Петко

преди 6 години

До джДа, ама това е краен случай. Такива крайни случаи не са много. В повечето случаи жените изневеряват и искат да правят каквото си искат без да се съобразяват, сменят си спонсорите. Само че това минава до 40, после не ги търсят !

19

Другата страна

преди 6 години

Като дете чиято майка е израснала без баща. Мога да кажа че тя винаги е казвала че е била потиснато от това Винаги и е липсвало нещо и едва когато тя е създала собствено семейство е успяла да се почувства истински равна с другите хора.

18

Анонимен

преди 6 години

От гледната точка на дете, израстнало в семейсто ,в което скандалите и побоищата бяха ежедневие, мога отговорно да кажа , че понякога разводът в най-доброто решение. С брат ми чакахме с нетърпение баща ни да замине по работа , за да си отдъхнем. За детето е по-добре да расте спокойно , пък било то и с разделени родители.

17

Бракове

преди 6 години

Само допреди 100 години браковете са бил решавани от родителите на децата... Дали са гледали любовта а . Или са гледали нещо друго. Как сега когато уж ние избираме браковете се разпадат много повече а ? Дали любовта е основна за един брак а ? Дали деца в уредени браков са били по нещастни май не. сегашните деца са много по болнави с психически проблеми итн..... ЗАЩО бре ? Дали нещо тотлано не сбъркано в съвремното общество а?

16

Анонимен

преди 6 години

2/3 от всички разводи са подадени от Жената, която най-често бяга с учителя по тенис и после говори глупости пред децата си че бащата си има нова приятелка и не ги обича.

15

Анонимен

преди 6 години

Абе тук присъстват разни индивиди които незнам къде живеят. Вие сериозно ли мислитре че един брак е само радост и любов а ? Има караници и сръдни и това е повече от нормално.. Има едно 5% от хората които цял живот живеят в хармония . Те са изключения и не са модел на брака... Егоизмът наложен от запада е основна причина за разделите. За брака се работи и никога няма 100% по равно . Основната единица на брака е ЖЕНАТА. Тя е пазителката на огнището. И да в повечето случаи тя е човека който пази це

14

сф

преди 6 години

А сега си представете какви силни емоции са обзели бъдещия полицай, синът на царя на халвата, като е поглеждал майка си и после към онази кикимора. И оправдайте и този разстрел.

13

дж

преди 6 години

Мъж на 36 г. съм с две малки деца и прекрасна съпруга.Бракът на родителите ми обаче беше ужас!Израстнал във вечни скандали, алкохолни изпълнения и побоища.За няколко години се бяха разделили и това са най-щастливите години от детството ми, без баща ми.След това се събраха "заради децата" и ужасът продължи докато баща ми не си отиде от този свят.Идеята ми е, че децата на първо място имат нужда от любов и спокойна среда пък после чак от двама на брой родители. Ако няма любов и мир по-добре развод.

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА като не си я "обмислил" тази стъпка и се оказваш с дете насред неработеши взаимоотношения, в които няма уважение нито осъзнаване, какво правиш - оставаш в тях с цената на здравето си и "заради" детето ли? Същото това дете живее в тази отровна среда и след това повтаря същото.

11

Неженен с деца

преди 6 години

Аз нали няма как да се разведа, като ме ядоса нещо мойта поовикам я па ми мине

10

Анонимен

преди 6 години

Неоспорим факт е че след навлизането на еманципацията в развитите общества вече над 75% от разводите в света са по желание на жените, а не на мъжете. Егоистки, златотърсачки, лицемерки и лъжкини се изживяват като жертви а защо не им идва на ум да се замислят какво би станало ако не бяха загубили любовта, на която бяха способни преди да доближат тридесетте си години.

9

до Мъж от Бургас

преди 6 години

Вие сте за съжаление и презрение щом сте накарали Деца! да мразят. Съсипали сте собствените си деца.Вие сте отровен човек и, ако имахме социални на място, трябваше да ви вземат децата. Децата ви растат в отровна среда!

8

Анонимен

преди 6 години

Когато едно дете расте в модел на такова семейство, израства с комплекса, че е жертва. Заради него родителите живеят заедно и утре повтаря моделът, защото това е нормално според това, което е видяло до сега. Бяхме свидетели и на убийства и деца на мъртва майка и затворник, от неприемане, че връзката е приключила и трябва да има отговорност и любов към децата и уважение между партньорите. Много крив мироглед показва тази статия, архаични доказали не ефективността си възприятия.

7

Мъж от Перник

преди 6 години

До Мъж от БургасПроба ли с бой?

6

Хмм

преди 6 години

До 3,Според зависи. Понякога една разходка с децата могат да върнат толкова спомени с половинката, че отново да се влюбите все едно сега сте се запознали. Естествено когато говорим за всякакво физическо и психическо насилие трябва да се вземат мерки. Но вижте децата, те не ламтят за пари, за коли, апартаменти и т.н. техния мироглед е широк толкова колкото семейството. Ако родителите са достатъчно големи те ще знаят какво да направят и даже да се разведат ще го направят като хората, без сцени!

5

1

преди 6 години

брака в същината си е един голям компромис, но компромиса винаги трябва да бъде в рамките на разумното и зачитащ достойнството и свободата на партньорите. наблюдевайки обаче мои познати и приятели, то компромис липсва и за елементарни неща, всеки си е прав за него си и за най-малкото нещо се раздели, разводи, скандали.

4

Анонимен

преди 6 години

Все по-често днешните жени са най-големите егоисти на света. Намразват мъжете си само защото не могат вече да ги манипулират както те си искат. Никой мъж с достойнство няма да издържи дълго на глупостта на една жена дето често не е наясно със самата себе си. И е много удобна теорията че по презумпция мъжете са виновни за всичко. Така няма нито опасност нито нужда да се замисли жената за собствените си егоизъм и глупост.Жените по природа обичат само себе си, децата си и парите на другите.

3

Анонимен

преди 6 години

Изключително манипулативна статия! Заради послания като това хиляди хора учат децата си на същото - да търпят и да жертват себе си в умрели отношения, стоейки заедно "заради" децата, търпейки конфликти и малтретиране /дори и само психическо/. Оставането заедно "заради" децата е най-вредното, което един родител може да направи "заради" детето си.

2

Мъж от Бургас

преди 6 години

15-ет години съм семеен и имам две деца от жената която все още обичам и ще обичам винаги, колкото обичам и мразя и презирам разбира се ! Накратко успял и красив мъж съм, колкото и няма да повярват повечето не съм и изневерявал никога за разлика от нея, заради децата и дадох втори шанс но се повтори много скоро след първия път със същия господин, взех си децата защото имам тези възножности и от години вече я мразят благодарение на мен

1

Хмм

преди 6 години

И ако някой само да е посмял да напише някакъв политически коментар - гръм да го удари!