40

Анонимен

преди 6 години

До "Аз се разведох наскоро. И знаете ли, това е най-прекрасното решение в живота ми!"Кой ти е виновен, че не си гледала преди да се омъжиш? Да си гледала.

39

До 40

преди 6 години

И кой ти е казал, че мрънкам.Аз също предпочитам да гледа децата вместо да е на работа .И сме го планували да е в болнични и майчинство 5 години.Давам пример, че не всички жени искат да работят .

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕ, май не жените, а мъжете не знаете какво искате. Ти мрънкаш, че жена ти родила второ дете само и само за да не работи, някой по надолу мрънка, че жена му нямала търпение да се върне на работа и кой щял да гледа детето...Последно какво искате? Жена, която работи и печели поне колкото вас, перфекта домакиня е и ей така между другото е отгледала 3-4 деца без ваша помощ? А, да и изглежда като топ модел, разбира се. :))

37

Анонимен

преди 6 години

А моята жена пък изобщо не иска да се връща на работа.Една година и половина не ходи на работа заради бременност и майчинство.След това пак забременя и реално мисли да се връща на работа след общо 5 години за двете деца.Ако зависи от нея изобщо няма да работи, но само с моята заплата не можем да се оправим.Освен това плащам и заем за жилището.

36

Анонимен

преди 6 години

До КольоАз имам 2 деца и работа. Тръгнаха на годинка на градина и аз се връщах на работа, за да помагам на съпруга ми финансово. Тъй че не виждам причина да не си ходи на робата жената като толкова й липсва

35

Анонимен

преди 6 години

Преди 100 години било така, преди 100 години било иначе... а да вие хрумвало, че наши прабаби и прадядовци са били точно толкова нещастни в брака си, колкото са и днешните хора, но са търпели защото "какво ще кажат хората"! А в малкото населено място влезеш ли веднъж в устите на хората, свършен си, затова се затваряш вкъщи и търпиш и това е. Да не говорим, че жените са нямали и как да се издържат, та съвсем са нямали избор, просто са търпели, но това не значи, че са били щастливи.

34

Кольо

преди 6 години

До АнонименНапълно съгласен. Светът се обърка.. дълги години нямахме деца с мойта, беше голям проблем. В крайна сметка се получи и си имаме прекрасно дете. Сега обаче обстановката вкъщи е отровна - всеки ден скандали, мрънкане.. Било й омръзнало да стои вкъщи, не понасяла детето.. Искала да работи. Станаха по-големи работохолици от мъжете. Едно дете има и едвам ще добутаме да направи три и да тръгне на градина. А пък тя после ще работи цял живот. Не знаят кво искат и това си е.

33

Анонимен

преди 6 години

Добре бе, разводът бил грях, бил нещо ужасно и дрън, дрън, дрън... а защо не питате децата в проблемните семейства какво виждат и какво чуват? И дали не биха предпочели родителите им да се разведат и всеки да поеме по пътя си вместо да са свидетели, а понякога и участници в драмите? Питай те ги!

32

Анонимен

преди 6 години

Всеки много хубаво е изтъкнал това което мисли или е изживял но никъде не видяхме да се пише в хармонично семейство пълно с разбирателство някой от мъжа или жената ако е изневерил не от липса на любов или уважение а от просто влечение към друг или разнообразие потърпевшия дали прави компромиси с това заради семейството след като другия е подминал този момент, или трябва да сме с много широк мироглед и да го подминем и да си кажем тя/той ме обича и това беше грешка и си я признава !

31

redordead

преди 6 години

в 99% от случаите, децата се влияят повече от настроението на майката, ако тя е унижавана, бита, нещастна - детето няма да е щастливо, та ако ще баща му да му купува най-скъпите подаръци.

30

Анонимен

преди 6 години

До ФФЗнаеш ли аз живях в ада, така че хич не ме заплашвай, защото някои жени адът е тук на земята. И никакъв измислен библейски ад не може да ни изплаши след това, което сме преживели.

29

Centurion

преди 6 години

Мъжете са това, което са благодарение на жените и жените са това което са благодарение на мъжете. Ако не върви, всеки по пътя си без драми. Децата печелят.

28

Анонимен

преди 6 години

Аз се разведох наскоро. И знаете ли, това е най-прекрасното решение в живота ми! Ако не бях го направила, сега нямаше да пиша тук, защото щях да съм или мъртва (няколко пъти бях на крачка от самоубийство) или в някоя психиатрия. Така, че не съдете без да знаете, защото нямате представа какви неща стават понякога зад заключените врати. И стига с това "заради децата"! Децата не са глупави и виждат и чуват и разбират и знаят кога мама и тате са нещастни или още по-лошо се бият!

27

Ева

преди 6 години

До Анонимен 4 Не е точно така... честно казано жените в днешно време вършат повечето неща, включително и мъжката работа (отделно на домакинската работа, която е доста). Докато повечето мъже си седят на задниците, все в някви си техни проблеми и депресии, по цял ден на дивана пред компютъра/телевизора, правят трохи по пода и киселеят. Вечерта се напиват, чупят по две чаши, увикват ни и си лягат. Нито работят, нито имат желание да го правят. За уважение, ценности и мъжкарски дух да не говорим...

26

ФФ

преди 6 години

И още нещо много важно. Разведените според християнството ще горят в АДА.Ако не вярвате, питайте вашия духовен наставник (свещеник). Това е положението.Това, че не вярвате си е Ваш проблем.

25

Анонимен

преди 6 години

Аре бе, егоизъм било да се разделиш, раздялата носела болка. А питат ли нас, децата чиито родителни не са се разделеили, а продължили да се бият всеки ден? Онези деца, чиято майка им говори какъв изверг е баща им, а баща им, че мйка им не става за нищо, но продължават да "живеят" в една къща и тормозът продължава с години? Дали такива деца, като мен израстват и стават нормални членове на обществото? Нетрамвирани, със стабилна психика... Да да, ама не.

24

FF

преди 6 години

Какви мъже сте? Истинският мъж трябва да мълчи, когато жена му говори!Не трябва да биеш жена си и детето си. Ако си толкова ВЕЛИК мъж, ходи се запиши в ММА и там се бий за пари да те видим що за стока си. У дома "голям мъж" шляпа детето и жена си, а навън-циркаджия и ***.Мъж? Къв мъж си като не можеш да помогнеш на детето си да си научи урока по математика. Иначе е пръв на масата с ракия в ръка.

23

Анонимен

преди 6 години

Вижте хора много повърхностно гледате на проблема. Да, от гледна точка на детето няма нищо по-хубаво от това мама и тате да са заедно, но дали е възможно и дали винаги това е най-доброто? И не, не говорим за егоизъм. Да се разведеш от егоизъм е едно, да се разведеш заради системен тормоз-друго! Така, че не бързайте да съдите, защото не знаем какво е накарало майката на това дете да сложи край. Никоя майка не иска детето и да е нещастно, но и никоя не иска да яде бой, особено пред него.

22

Анонимен

преди 6 години

Моя принцип за успешен брак-жената винаги е права.На ден ми прави по 20 забележки, а аз за 5 години брак и направих само веднъж и още я помни.Важното е да не се впрягаш.За сметка на товацялото домакинство се върти от нея-чистене, готвене, пране, грижи за децата.

21

Трогателно

преди 6 години

Дететнцето явно наскоро е научило, нищо ще свикне... после ще стане наистина добър в оцеляването и манипулирането на майка си и баща си...поне докато те не си направят нови семейства и не си родят други деца ... тогава всички ще забравят за него ... единствения начин да привлече вниманието им ще е да се надруса, напие или нещо друго...