5

Анонимен

преди 6 години

Без чувствените хора не усещат нищо не влюбените. Без чувствените са станали такива защото много болка са изпитали. И вече не усещат нищо. Но това не означава не изпитват любов. Това са две различни неща.

4

Анонимен

преди 6 години

И не че и че и в двата случая не е хубав секс. Но, въщност е без значение. Отдават значение на други неща.. Чувства се! Трябва да го изпиташ за да разбереш, посланието на значението на тези думи. И да разбереш тънката мисъл на жената.

3

Анонимен

преди 6 години

И не че и в двата случая не е хубав секс. Но, когато има чувства между двама души размера всъщност е без значение. Отдават значение на други неща.. Чувства се! Трябва да го изпиташ за да разбереш, посланието на значението на тези думи. И да разбереш тънката мисъл на жената.

2

Анонимен

преди 6 години

И какво любовта е секс, така ли? Любовта не е секс. Като за размера. Си е чисто и просто лаф. Но, ти не разбираш значението всъщност на това!!! Жената казва, че размера няма значение защото е правила секс с надарен господин и не е изпитала това удоволствие , което изпитва с не дотолкова надарен мъж,когато е правила любов с него. Ти схванал ли си въобще, това!? С единия прави секс с другия любов! Сега разбираш, значението на това послание всъщност.

1

Анонимен

преди 6 години

Ти постоянно си тук. Кога го обичаш този мъж не знам. Постоянно от ефир му се обесняваш от... да не кажа от година. Той знае ли за теб въобще?!