8

авер на бочко

преди 6 години

Ми не минавайте оттам бе. Колко му е. Претендирайте че пътят не съществува и си стигайте докъдето ви се ходи през друго място.

7

-

преди 6 години

Казуса с подобни случаи е голям! Преди 10тина години , пътя до жилищната ни сграда беше черен път, платихме на фирма да го асфалтира, да направи тротоари, а 2 седмици по-късно на всички ни бяха съставени актове за строителство на общинска земя, а всички вложени материали (асфалт, бордюри и плочки) бяха иззети. До ден днешен пътя е "черен път" а когато вали си е чиста кал. Успех в борбата с институциите.

6

Народния съд

преди 6 години

Тази Дирекция "Транспортна инфраструктура", явно е като отдушник и не и се търсят никакви отговорности за многото простотии които върши или виновно бездейства !!!! Няма да говорим че тези хора ще са основните виновници , когато бъде осъдена общината за многобройните недовършени , кални улици за които хората плащат данъци , а получават в замяна една ПРОСТОТИЯ !!!

5

Анонимен

преди 6 години

Чиновнически сладък сън. Единствено се посъбуждат по време на избори да видят дали ще ги сменят и като се успокоят пак заспиват.....

4

съкварталец

преди 6 години

По този път не минават VIP персони, иначе отдавна да е обезопасен!

3

Анонимен

преди 6 години

Наистина ги дебне.

2

lol

преди 6 години

До Анонименбързо, статия за русия за да могат панелните таласъми да се пенят

1

Минку рушвета

преди 6 години

Отивам да захлебя там. Всички минават с невъобразима скорост.