77

Анонимен

преди 6 години

Нововъведенията няма да ни поставят в топ 5 по сигурност в Европа. В Лондон се напълни с молдовци с български паспорти. Истински! Купували ги за по 500 долара. Та ако ще и извънземни защити да имат документите, накрая пак български чиновник ще ги продаде за жълти стотинки...

76

DiesIrae

преди 6 години

При положение, че ако ги загубиш имаш глоба, то тогава парите които си дал за вадене на предишните трябва да се водят капаро и когато връщаш старите трябва да ти ги възстановят!И защо данъкоплатеца не е освободен от такса за нови документи? Той вече е платил заплатите на всички по гишетата, комисиите и тн.! Ако не си плащал данъци ОК, но като плащаш всички държавни услуги трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са ти безплатни! Тъкмо тогава ще имат по малък стимул през 2 години да те задължават с нова глупост!

75

DiesIrae

преди 6 години

1. Защо личните документи са с давност? Ако си смениш името, пола или каквото там да си смениш и личните документи - ОК. Но ние нормалните които както сме се родили така и ще си умрем защо трябва да си сменяме личните документи? При нас не са настъпвали никакви промени, значи новите документи ще са ми като старите. А да, при ГЕРБ държавата пак е пред фалит и затова ново стригане на народа.Защо гражданина трябва да плаща за документи които даже не се водят негови?

74

Левчо

преди 6 години

Хайде пак 200-300 милиона ще хвръкнат тука. Яко!!!! След 2-3 години пак. Само не разбрах защо ще важат само 5 години. Предните са по 10. Явно трябва по-бързо да се избият милионите от данъкоплатците.

73

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ГРАЖДАНИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ЗА НОВИ ДОКУМЕНТИ?РЕШАВАТ СИ НЕЩО И НИ ПРИБИРАТ ПАРИ ЗА ТОВА.НИЕ ДА НЕ СМЕ КАСИЧКИ?!ХОРА, НИЕ СМЕ СУВЕРЕНА, НИЕ ИЗБИРАМЕ КАК ДА НИ УПРАВЛЯВАТ, МОЖЕМ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ.ЗНАЕМ КОЛКО БЪРЗО СЕ РАЗВИВАТ ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ, КАКТО Е ТРЪГНАЛО НА ВСЕКИ 2 ГОДИНИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ НОВИ ДОКУМЕНТИ.

72

?

преди 6 години

Защо чипът не го имплантират направо в дланта и на челото!

71

Онзи

преди 6 години

Нали всички си носим смартфоните, какво толкова сте се развълнували по ЛК с чип!?

70

Пипи

преди 6 години

Да се готвят собствениците на коли - смяна на талоните на колите, новите документи са с вграден чип и катаджия, който да дебне за нарушения.

69

Анонимен

преди 6 години

Антенка, чип, микрофонче, камерка.

68

Мнение

преди 6 години

И предполагам, че ще са безплатни, защото нали плащаме данъци. А и фирмите да ги работят на себестойност, за да не товарят бюджета и да бъде дейността им със социална цел - само разходи за материали и заплати.

67

незапознат

преди 6 години

А ще може ли през личвните карти да провеждаме телефонни разговори, или връзката ще е еднопосочна-само да ни слушат?

66

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Ето как тюфлеците си оправдават вземането на НАРОДНА ПАРА!

65

Анонимен

преди 6 години

Защо електронния идентификатор е по желание? За да може с това да се оправдаят и да забавят въвеждането на е-правителство. Ще кажат "ми те половината граждани нямат интегриран в картата електронен подпис"Съответно няма да могат да ползват е-услугите и ще трябва или да сменят личната си карта още веднъж, или да продължат да се редят по гишета

64

?

преди 6 години

Ще има чип, антена. А микрофон и камера-те с вчипа ли ще са вградени?

63

Един от Северозапада

преди 6 години

А така! След касовите апарати-следват личните карти, след това-шофьорските книжки, да се готвят номерата на колите, и тях ще сменят, ще намерят защо. Този филм сме го гледали винаги, когато държавата закъсва за пари. Явноситуацията е същата сега, а вие си слушайте Баце, че сме стабилни! Стабилни сме , но като пръч на лед....

62

Анонимен

преди 6 години

Хайде след личните карти и шофьорските книжки, след това разни разрешителни издавани от МВР. Да има за всяка година - грижа за нашата защита.

61

не на чипирането!

преди 6 години

Сменете си сега всички документи предсрочно-лични карти, паспорти, книжки, докато се издават от стария вид. Ще отложите с години чипирането! няма да избягате от чипа, само ще се отложи, все пак е нещо

60

Анонимен

преди 6 години

Едно кратичко претопляне в микровълновата и до там със слухтенето на свинчугите.

59

незапознат

преди 6 години

А камери ще има ли на антенката?

58

Анонимен

преди 6 години

Вместо изображения на розатета на плиска сложите 666-и това е. Предсказано е. Ще се случи.