157

Уфсъ

преди 5 години

Стригане на офцете до дупка .Бееее...

156

Анонимен

преди 6 години

"а нововъведенията ще ни постави в топ 5 по сигурност на документите в целия Европейски съюз"ай стига е! Така май започваше 1984 по Оруел. Да *** демокрациията да ***

155

Анонимен

преди 6 години

Алоо ***, извади си главата от ***. С чип и биометрични данни тарикатите и измамниците няма да могат да ви прехвърлят фирмите, имотите и парите. Няма как транзакцийте да минат и в банките. Ама откъде толкоз акъл, той българина си мисли че направителството им дреме да знаят по кое време сте в тоалетната!

154

Най добре

преди 6 години

Сменете гражданството не на смяната на ЛК . През два магнита чете ли се? Осъзнайте се природните залежи са за расте държавата а не комисионна или нещо друго. Не можете да копувате и продавате и сега сте се набутали с концесии луди Ви направиха толкова ли мразите всички да са добре.

153

do 120

преди 6 години

за да се четат безконтактно.

152

Модерни

преди 6 години

Чип ли? Пускам я за 1 минута в микровълновата и да го ... ДС!

151

луди

преди 6 години

Чипове?!?! Май ще карам без лична карта като ми изтече сегашната. Да си заврат антените и чиповете, където слънце не огрява. А вграден GPS ще имат ли тия карти, да се знае по всяко време кой какво прави и къде ходи?!?

150

Анонимен

преди 6 години

Османската империя е виновна, и Турция, и Ердоган.. И всички турци на тази галактика...

149

Батко

преди 6 години

Отдавна мислих да чипосам бройлерите с антени ,сега вече видя ли бройлер да не прави правилния избор при гласуване му се е опекла работата.

148

Анонимен

преди 6 години

Ако данните в чипа на личната карта са зле криптирани, ще трябва да се носи в стоманено портмоне, за да не бъде четена от случайни хора... :(

147

Крава

преди 6 години

Наредете се за доене народе. Боко измисли нова схема.

146

Имигранта

преди 6 години

Малеее кой ми искал паспорт.***,пътувам през три месеца до България.През Хийтроу се влиза по два начина1;паспорт червен през машина2:лична карта през полицай-Когато минах през полицая,той сложи картата на четец,двама човека я гледаха и се чудеха дали не е фалшива защото НЯМАШЕ чипМного разбирате,селяни простиБил съм *** на ГЕРБ хахахахахахагаКолко сте зле не е истина

145

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. (Откровение 13:16-17)

144

МРЗ 1000 лв.

преди 6 години

Стига вече с това мрънкане за всичко. До оня ден се възхищавахме на Естония как имат лични карти с чипове и много електронни услуги за гражданите. Немските и белгийските също са с чипове. Прави се нещо добро, но всички по навик недоволстват.

143

Вожда

преди 6 години

Дано този път да са по-здрави. Версията 2010 я чупих 2 пъти. Втората все още я мъкна почти на части, като се надявах правителството да си спази първоначалните планове да въведе новите документи от 2018. Днес или утре ще трябва да си заявя нова, която едва ли ще изкара 3 години. За съжаление и паспорта ми изтича и ще трябва да се влача със стар формат още 5 години, ама какво да се прави.

142

extremist

преди 6 години

От догодина: Нови лични карти и паспорти с чип, розета и антена - ГЕРБ ЯКО КРАДЕ! ТАКОВА КРАДЕНЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ОТ КАК СВЯТ СВЕТУВА ! *** НЯМА С КВО ДА ЗАКЪРПИ БЮДЖЕТА ОТ ТОЛКОВА КРАДЕНЕ

141

Анонимен

преди 6 години

Колко глу/паци ще се втурнат на новите карти ,без да имат нужда от това???? Бългаските телета ше правят опашки пак ,цирк да става ,хехе .

140

Анонимен

преди 6 години

Кажете по-добре царя на егенетата КОЛКО още е уредил по ГКПП -ТА ТАКИВА С КОЙТО Е ИГРАЛ МАЧЛЕ ? Есемесите си продължават да се пращат и мачовете да се играят!

139

Анонимен

преди 6 години

вкарайте картите в телефоните и да се свършва с тия безумни плащания.

138

Следва...

преди 6 години

16. Вторият звяр накара всички хора ниско и високопоставени, богати и бедни, свободни и роби да бъдат белязани на дясната си ръка или на челото си,17. така че никой да не може нито да купува, нито да продава, ако няма този белег, който е името на звяра или числото, съответстващо на името му.18. Който е умен, може да открие значението на числото на звяра. За това е нужна мъдрост, защото то съответства на името на човек. Числото му е 666. Отк:13:16-18