50

Defender of Justice

преди 6 години

причината да не с защитени жертвите на престъпления в бг е в комунистическата неревизирана корумпираната съдебна система, чиито служители работят безсъвестно само за пари и никой не го е грижа за истината нито за правата на жертвите, а действат само в полза на свързани лица и дори нарушават морала и законите повече от всички други. по закон полицаите е трябвало да отсртанят от дома насилника, а про повторно задържат поне за 24 ч. още след първото провинение, а съдът да издаде заповед за защита

49

Анонимен

преди 6 години

щом се търпи нещо, е така.

48

Анонимен

преди 6 години

деградирала държава с деградирали хора тва е и полиция която не си върши работата резултата едно мъртво общество и момиче което можеше да бъде нечия майка сестра и един *** под наем убиец който мама го е напуснала и го е иставила при пенсионерите в свобода ...не вертикали и хоризонтали са ви виновни а тъпите мозъци и не да повтарате секи сам си кове собствената съдба заучени фрази а да мислите с тва дето го имате в черепната кутия преди да бъде откарана за аутопсия в мазето на пирогов ...

47

Анонимен

преди 6 години

И до всяка ще сложим полицай да я пази, защото няма акъл в главата.

46

Гост

преди 6 години

до анон. 49. Защо да ги търся? Че те са навсякъде. 25 процента от българките търпят форма на домашно насилие, един милион жители на страната, вероятно не по-малко от тридесет процента от тях са подложени на тежки побоища с много писъци и много шум за всички, които могат да чуят; вижда се, че полицията не влиза в определен процент от тези домове, явно знаят какво става.

45

Анонимен

преди 6 години

До ГостАми търси такива жени и им помагай. Успех!

44

Гост

преди 6 години

Анонимен 46, какво значение има дали е била Вероника или Виктория? Не четеш ли и не чуваш ли, че кучешката й смърт е била облекчение за всички, освен за родителите й и за роднините й, тях ги няма в този репортаж, може и да няма такива, щом няма кой да каже, че не е била психичноболна? Шумът и писъците за съседите са престанали, на полицията вече не й се е налагало да седи пред затворената врата, от която долитат писъци, бабата ще спи спокойно, докато не дойде някой наркоман, да реве във входа й.

43

:

преди 6 години

Дамм това са ни законите, това ни е полицията, вдига цял блок на крак, хората не могат да спят, пребива приятелката си, а полицията чака отвън някой да им отвори, това не е държава и ако сте нормални хора, ще забравите всички глупости, които ви запълват живота и ще се борите за достоен и нормален живот, на мен ми е писнало отдавна, даже не знам за какъв се върнах в тая дупка, трагедия, политиците са ни оставили на самотек, царува простотията, наглостта и агресията ..институциите не работят !

42

Анонимен

преди 6 години

Последно Вероника или Виктория?

41

Анонимен

преди 6 години

Тая дъртата ще я смачкам.

40

Анонимен

преди 6 години

Какво ги съжалявате или съдите? Това не са нормални, възпитани и цивилизовани хора, постоянно е имало скандали и побоища. Кой знае какви ги вършила тя пък и той. Пропаднали хора. Естествен подбор.

39

"-"

преди 6 години

Обществото ни се превръща в биомаса без морал, нравственост и култура, само физиологически първични инстинкти!!!!!В друга статия на Днес.бг - BG хорър: Майката го удушила, бащата го сложил във фризера.

38

Анонимен

преди 6 години

Като я гледам бабата на видеото какви ги дрънка, и тя си проси един бой, тоя път с право!

37

Анонимен

преди 6 години

Да се направи петиция за освобождаването му.

36

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До бившо ченгеченгелев, я да видиме по твое време милицията кво напраи с чикатило? а, пуснали го щото е член на партията. не мисля, че ти е останало време

35

Ушев Контрабас

преди 6 години

До бившо ченгеушев, по твое време ти щеше да си на 3 мастики и да те домързи да реагираш ако някой подаде сигнал. а ако се окаже че бияча е рода с партийния комитет, ще държиш жена му докато тоя я налага. толкоз за твойто време. то свърши.

34

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има смъртни наказания които се изпълняват бързо.Като знае че ще опъне въжето или ще го разстрелят до седмица-две след присъдата ще убива ли?Няма да убива щото гори и той А сега ето едно изкуфело бабе вече го оправда "тя сигурно си го е просила да я утрепа от бой"

33

Анонимен

преди 6 години

Едно нреме кварталния идваше и казваше - това са си ваши семейни работи, оправяйте се

32

Анонимен

преди 6 години

Тази млада женичка е била любителка на садо мазото. Щом като доброволно му е гостувала и са вдигали шум по цяла нощ друго обяснение не виждам. Последният път селянчето малко е по прекалил със садо мазото и се е стигнало до лош завършек. Немога да ги разбера такива млади женички хем я е млатил хем пак е идвала. Не и е било за пръв път. Изпитвала е голямо удоволствие от садистичните му изпълнения на селянчето под наем. А и самата тя не се знае от кое село е. Нищо чудно да са комшии у селото им.

31

избирател

преди 6 години

До 35Нищо не ти се разбра.............