70

анонимен

преди 6 години

тези безмозьчни жени не виждат ли с какво си имат работа само като го видишот пьрвия пьт как се дьржи и как говори бягаи и не се обрьщаи назад ядат бои ипак остават

69

Такава е реалноста

преди 6 години

Ето за такива случаи е истанбулската конвенция! А *** виждат само гей-бракове и 3-то пол.

68

Ризван

преди 6 години

До каквото потърсила... 70Ами щом ти не си психар/ка защо трябва да сочиш с пръст и подиграваш на човек със заболяване?! А може би защитния ти механизъм на не психар/ка веднага се задейства за да не се спука огледалото?! Българинът като цяло е накичен с хиляди психични травми от детството си които по-късно се проявяват в различни негативни форми! Не прави заключения за да прикриеш собствената си разтроена психика! Писанието ти е на човек с добре изразено личностно разтройство! Помисли си!

67

каквото потърсила...

преди 6 години

...такова намерила. Кой я знае каква психарка пропаднячка е била. Не че "гаджето" й звучи като цвете за мирисане, но ако обобщавате всички българи под знаменателя на тези два индивида, значи ви трябва да излизате по-честичко навън, на чист въздух.

66

Баба

преди 6 години

Тази баба олицетворява цялата бездушевност на обществото. Лека и пръст на момичето.

65

соц.баба

преди 6 години

Е, няма по-просто бабе, ей такива същества са причината за насилието като цяло, единственото, което я интересува е, че не можела да спи, а че жената е починала не я е еня, отвратително същество е тази баба.

64

Анонимен

преди 6 години

Е той не я е държал насила. Ако и искала помощ, е можела да отиде в полицията и да я потърси. Опитвали ли сте да помагате на някой, който не иска помощта ви? Какъв беше резултата?

63

Анонимен

преди 6 години

E, предполага се, че още след първото влизане на полицията, жената ще бъде спасена, а биячът, озаптен с всички средства на съществуващото законодателство. Ако жената е достатъчно глупава да се върне и остане, явно няма да е жертва на "безхаберието" на държавата, нали? :)

62

Анонимен

преди 6 години

И всеки ден ли ще ходят да им взломяват къщата?

61

Анонимен

преди 6 години

Чудя се, няма ли дежурни прокурори, които в такива случаи да разрешават взломяване на жилище от полицаи?

60

Анонимен

преди 6 години

Още една история, която показва, че много български жени не разбират свободата, която им дава днешният свят, не са независими и еманципирани и стоят и търпят гаври в името на...НИЩО. Никакви нови закони и конвенции няма да променят това, ако самите жени не се научат да кажат не, да кажат стига и да си тръгват от подобни връзки. Еманципацията не е да се плаче за привилегии и квоти, а да се действа независимо. Къде остана инстинктът за самосъхранение?

59

Киро брейка

преди 6 години

Още една жертва на безхаберието на държавата.

58

П.Петров

преди 6 години

Какво означава "не ги пуска в апартамента" и "побоищата били почти ежедневие" ?!Има сигнал за извършващо се престъпление срещу личността! Звънец - "Полиция , отворете незабавно !" - Ако не отвори доброволно, камери от горния етаж , таран, ъглошлайф, каквото трябва , извършва се оглед, насилника в ареста, пострадалата в съдебна медицина, дело и до три дена престъпникът да е в кафеза от 3 до 5 години!Просто полицаите ги мързи,не им се работи, рапорти не им се пишат дори !

57

Анонимен

преди 6 години

ИЗ...РОД.....

56

Анонимен

преди 6 години

Според моя закон,Божко има право на грешка и той я направи.

55

Анонимен

преди 6 години

***.....

54

DiesIrae

преди 6 години

Гледам коментарите и ви се чудя на всички. С какво тая конвенция щеше да помогне? Я кажете точно? Ние и сега имаме закони срещу подобни неща - закона за нанасяне на тежки телесни повреди. И с какво този закон помогна и с какво приемането на някаква *** простотия ще промени нещата?При положение, че тая не е подала сигнал в МВР и отказващи да работят държавни институции не им е проблема в закона, а в това, че какъвто и закон, конституция, конвенция да се приемат държавата отказва да работи!

53

ЕЕЕЕ

преди 6 години

ВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛИЗАМ ТУКА! БОЙКО ВЕЧЕ ОТТЕГЛИ КОНВЕНЦИЯТА, ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ПЛАТТЕНИТЕ ПОРЪЧКИ...

52

Анонимен

преди 6 години

Тая дъртата явно не е яла достатъчно бой, за да се "удовлетвори" от него. Не викала за помощ жената, ами викала "моля ти се"... то защото ако вика "помощ", някой ще й помогне. И проблемът на кукувицата е, че не може да спи, а това че някой го спукват от бой изобщо не я трогва. Сигурно, ако оня и беше казвал добър ден, щеше да му вдигне паметник пред блока.

51

Sunny ray

преди 6 години

причината за престъпленията е в неморалното безбожно общество. което няма страх от идващия Божи съд, затова дори и служители на съдебната система подправят документи, лъжат,крадат,вземат подкупи, убиват свидетели,злоупотребяват с положение и връзки,съучастват на престъпността под фалшива маска на законност само отбиват номера,затова и жертвите не са защитени. по закон полицаите трябва да отстранят насилника, да задържат за 24 ч. а съдът да издаде заповед за незабавна защита до 3 дни