324

Анонимен

преди 6 години

339 комунист, комунист, комунист, да хокаш хората че изразяват мнение и политически възгледи! комунист, комунист! Че и на всичкото отгоре готов да обира пенсионери. :D

323

Един пенсионер

преди 6 години

Аз съм доволен от протеста, намерих си една дузина ченета все долни, но и това е нещо. Едно ще си оставя на мене, а другите ще ги върна на другарите с пенсионери, но срещу половин цена, да са викали и зяпали по малко. Излъгаха ни, че Импексовата курабия щяла да *** с нас суджука на Бойко, но ни се размина. Само да не му лапаме маркуча, че лошо. Много стисната тая Импексова курабия бе, открадна и източи три Импекса, а на нас само с по едно кюфте и един студен шербет, как да викаме на площада.

322

Анонимен

преди 6 години

337 Поръчка, какво общо има темата, 2ро Бойко си призна че е продал 33% от ЧЕЗ през 2015, ЗА ДА МОЖЕ да ги откупи след няколко години. И накрая го вханаха че иска да лично да си купи ЧЕЗ за да може за въдеще да базика правителствата ако не го преизберат.

321

Край

преди 6 години

Един анонимен пък обяснява че при "сегашния регулиран и контролиран пазар" на ток нямало значение кой е собственик на ЕРП то. Така ли?Вече ще плащаш ток на Доган/Пеевски и ББорисов а назначената от тях ДКЕВР ще ги контролира. Дали???

320

Поръчка

преди 6 години

Поръчков митинг,явно руския агент под форма на патриарх,спусна директивите,да се бута правителството! Като видях до Корнелия и коцето,заклет русофил,който се чуди как да се нареди на хранилка,ми става ясно!

319

Анонимен

преди 6 години

Гербери моля разкрийте логиката защо държавата е продала 30% от собствеността си от ЧЕЗ за да ги купи днес? Моля разкрийте логиката на ББ с това изявление. Да продаваме на една цена за да откупим на по-висока. За такова нещо другаде щяха да го обесят като Мусолини.

318

Край

преди 6 години

Промяната може да стане само със ЗАБРАНЕНИТЕ мажоритарни избори за парламент. Да сменим Борисов с Мазната КНинова и Цв. Цветанов с Киро Добрев няма никакъв смисъл.Или го вдява народа и го налага или си продължава Прехода. Към нищото.

317

Анонимен

преди 6 години

Круме, ювиги хане, България ще тръгне напред когато умре и последният егоист, наричащ себе си държавник! Комунистите отдавна са погребани. Сега щъкат меркантилниците и ренегатите, които за лични облаги и майките си продават!

316

Анонимен

преди 6 години

и защо само чез, а за другите ерп-та нищо не казват?! освен това чез е частна фирма и може да продава на когото си иска! а бсп просто използва ситуацията, за да бутне правителството! после ще има нови избори, бойко пак ще спечели, а другарката госпожа нинова пак ще реве и т.н. защото просто няма кой друг да управлява! няма алтернатива!

315

Анонимен

преди 6 години

Дали ще им промива мозъка БНТ, БТВ или Нова или някой друг, е все тая. Телевизията е средство за масово оглупяване! Умните сменят канала или изключват манипулаторите от мрежата! Ако искате просветени хора, разчитайте на други средства, или както са казали класиците - на пряка връзка с хората! Тръгнали с трици маймуни да ловят!

314

Хан Крум

преди 6 години

А един червен бахур в устата искате ли комунистически ***...България ще се оправи когато умре и последния комунист

313

Анонимен

преди 6 години

При сегашната нормативна уредба в България и регулирания пазар на тока няма АСОЛЮТНО НИКАКВО значение кои е собственика на което и да е ЕРП! Само пълни ...(епитета сами си го изберете)може да дрънка пълни глупости!Боли ме дедовия кои е собственик на ЕРП-то което сега е на ЧЕЗ!

312

Анонимен

преди 6 години

Гриповете няма ли да опъват вече конеца че ми писна на такива на които им давам пенсии да ми казват какво да правя!

311

ДО 326

преди 6 години

И въобще не те интересува какти промиват мозъка от телевизията. Браво, твоя вече е промит.

310

Анонимен

преди 6 години

Сравнението за значимостта на продажбата на Нова телевизия и ЧЕЗ е рожба на недоразвит мозък! Какво ми дреме Нова! Не съм политик! Сменям канала и въпросът ми е решен - на 100%! От ЧЕЗ зависи живота ми, защото ползвам всеки ден електроенергия!Боже, на тези всички са им гинки и калинки!

309

Анонимен

преди 6 години

Така а а.. Това с искането на оставка - добре.Да , ама не.Наливате вода във воденицата на Борисов.Ще си подаде оставката, ще се нагласи да му я приемат и после ....После следват избори. На изборите общински служители, държавни служители и техните семейства гарантирано от ГЕРБ, гласуват задължително за Борисов. В сметката слагаме и личния състав на армия и полиция, на офицерите и сержантитемот запаса. Плюс ромеи Борисов БИЕ ! И така до следващата оставка а а ....

308

Анонимен

преди 6 години

Недейте така! Ще вземе да вдигне кръвното добрият човечец!

307

до задния двор

преди 6 години

И като дойде БСП- ще бъдеш в предния двор?Или ти се иска под властта на патриарх Кирил и Путин да си.. ***.

306

Анонимен

преди 6 години

Ако има протест в почивен ден и аз ще отида. Не ме интересува кой го организира. Реагирам когато са засегнати интересите ми ГЕРБ няма да ми плати сметките.

305

вятър на промените

преди 6 години

Нещо ме кара да си мисля че след 3 Март 2018 пРезидента има основание да преосмисли позициите си и да не възпрепятства справедливостта относно КТБ.И Курнелията може да увисне жестоко.