364

Astarot

преди 6 години

С тези "купешки" транспаранти, все ми е на акъла, че са спонтанно протестиращи тези хорица. Станали сутринта, решили да идат до печатницата, за да си ламинират мнението и айде на протест :)

363

МИТКО ДИМИТРОВ

преди 6 години

Колко народ бе Др. Нинова? Вместо да плащате на неграмотни пенсионери, дайте парите на болни деца и социално слаби хора!

362

а

преди 6 години

До месараТи също явно си правил Зделка с учителите си да ти пишат 3 (три).

361

месара

преди 6 години

другарката лъжа нинова ежедневно се бори за своите 15мин. слава,щяла правителство да сваля. с какво, с квичене, с лозунги, с бабите и дядовците дето не знаят за какво става въпрос, къде и е на бсп младото попълнение? голям смях пада с другарката и цялата им партия. така на времето бкп излъга хората със сдс, дето ни пяха времето е наше, и до като народа пееше комунистите си узаконяваха парите и си сключваха зделки. къде са сега идеалистите на сдс? сега защо вярвате на бсп, какво ви предлагат?

360

Анонимен

преди 6 години

Който иска нови избори и оставка, да заплаща сам следващите избори! Омръзна ни от избори, които печелят същите моцуни, харчат парите на народа!

359

Azz

преди 6 години

Нинова ,кога пак ще има протест ???Имам малко работа в София ,да използвм транспорта !!!

358

Анонимен

преди 6 години

И накрая да обобщя с една прогноза , базирана на написаното от мен по-долу. Докато пораснат децата на сегашните управляващи до степен да са готови да управляват вместо родителите си промяна няма да има. Колко години или десетилетия ще са нужни никой не знае. Вече минаха повече от десет години, откакто ББ взе местната власт, андържавната е в ръцете.му от 2009-та. Сигурно по- младите от мен ще доживеят да видят потвърждението на прогнозата ми.

357

Анонимен

преди 6 години

При това бъдете сигурни, че дори и да има спечелени от друг избори, то още на следващия ден млади и красиви протестъри ще обградят НС до свалянето им и ще бъде пак Борисов.След толкоз крадене и злоупотреби - 10 години вече, как си представяте ГЕРБ да даде възможност на някой да им потърси сметка. Това просто няма да стане. Всички крадлюфци от ГЕРП са наясно, че са си заложили главите срещу мангизи.

356

Анонимен

преди 6 години

Нормално е опозицията да подкрепи протеест срещу управляващите - нали това им е работата. Нормално е , при нас, авторитарната власт в лицето на Борисов и ГЕРБ да смачкат всеки протест - с пропаганда, с медиино надъхване, с лъжи и с всички позволени и непозволени средства, така както го правят вече десет години. Истирически погледнато винаги в БГ дългогодишно управляват само ***. Сегашния вожд не е изключение.

355

Анонимен

преди 6 години

Нинова НЕ за Борисов три пъти НЕ,НЕ и Не

354

Гацо Бацо

преди 6 години

"Народа"?Вие пък кои сте ? Да не сте гласували вие за тях,че им искате оставката ?

353

Анонимен

преди 6 години

Правешкият овчар, Милко Балев и Добри Джуров изглеждаха лордове и джентълмени на фона на Бай Суджук и четиридесетте разбойници около него! Сигурно няма прецедент за държава, в която най-низшата и примитивна прослойка от населението да е заграбила цялата власт. До 15 години ще изчезнем напълно.

352

Анонимен

преди 6 години

И аз мисля, че.няма спасение от ГЕРБ и Борисов.Така са си подредили заверата, че поне още десет години ще са ни на главите.Докато не се намери някой, който да свали вътрешнопартийно с преврат Борисов.Както стана и с диктатора Живков.*** като гледам каква параноя го тресе вожда, няма да е скоро.

351

Анонимен

преди 6 години

Първо ББ каза че нищо не знаел за сделката.После каза че сутринта научил.После че това била сделка между две фирми и държавата нямало работа с тях.После намеси чехския министър председател.Той отрече.После вкара руски банки,то било наши.После и те отрекоха.После привика частника и му поиска акции, той прие да раздава капитала си!После реши да национализира ЧЕЗ! Всеки ден фалшиви новини.Онази еврокомисарка що не казва че така не може.Фабриката за фалшиви новини на ГЕРБ. Това държава ли е...

350

Анонимен

преди 6 години

*** герберски, чехите му казаха че лъже, не са му давали нищо от опорните точки на които се крепите.А изборите са за ромите и надутата държавна администрация.Имам познати които ходят и раздават пари на махлите. Справка на последните избори кой печели в ромските квартали-Герб първи, ДПС втори.

349

10 години Бойко

преди 6 години

България стана най-бедната и корумпирана държава и от 9 милиона народ останаха само 6!

348

Анонимен

преди 6 години

365, що лъжеш.Може и да ти плащат, а може да се те взели на служба като калинка.Виж след Станишев колко излишек остави на Борисов...и стига с тези комунисти защото и Бойко е бил, а Цветанов баща му в ДС.А Плевнелиев комсомолски на щат.Все хора които забогатяха с политика, тоест крадене.

347

Анонимен

преди 6 години

Руснаците газ пикаят и натискат БСП да събори власта.Никога ,безродниците от столетницата ,на влост!След БСП остава обрулена държава,дългове и изолация.

346

Анонимен

преди 6 години

Грозното лице на БСП.Сега се пролича,че всъщност,целта на комунистите от БСП е била сваляне на правителството,а не грижа з анационален обект и интересите на гражданите.

345

Чезтният

преди 6 години

премиер е пътник. Дано този път да е завинаги. Ако се върне пак, ще останат само плъхове да управлява.