26

Додо

преди 6 години

На хоризонта... Търговска война: Тръмп срещу света==================В превод: На хоризонта... Търговска война: Тръмп срещу Илюминатите-Глобалисти и мръсния им капитал

25

спомени от 2008

преди 6 години

имаше нагла диверсия при тн "финансова криза".. заради нагли военни престъпления срещу редицаа държави се появи дупка от около 20 000 000 000 000$..Полицейската мафия я прехвърли на Европа и други региони.Много пострадаха БЪлгария и Испания където чрез спец раз полицейски средства блокираха нагло продажбите на имоти в много ценни региони..Още мож е д а видите на снимки и филми оттогава как полицейската мафия обемно с видим обем около всяко бюро з а недвижими имоти бе блокирала продажбите..

24

?

преди 6 години

Ограда на Мексико беше по добри, чи ако се обучат неговите полицаи при нашите родни спукана му е работата на родния му държавен резерв ;))

23

Идеалист

преди 6 години

Има и една много добра страна. Ако не беше Тръмп и републиканците зад него, сега щяхме да си имаме онова споразумение за свободна търговия, което ни натрапваха *** и вече наравно е европейските *** щяхме да ядем и американските. Да бъдем благодарни на Тръмп. Нещата полека-лека идват на местата си.

22

Анонимен

преди 6 години

До KolioВсъщност е точно обратното, защото отношението дълг спрямо БВП на Щатите е приблизително такова каквото беше на Гърция преди кризата. Защото поради факта, че световната търговия с петрол се извършва в долари и на всяка държава и се налага да държи доларов резерв, икономическите грешки и бюджетния дефицит ги решават с печатане на още долари. Във всяка останала икономика по света тяхната политика щеше да доведе до хипер инфлация рано или късно!

21

Анонимен

преди 6 години

Каква е приликата и разликата между американски пикап и руски камион?И двете имат еднакъв разход на бензин, но коренно различна товароносимост!Е това е американскатата икономика много пари на почти нищо!

20

Светът

преди 6 години

О-о-ох, заби ми се един Тръмп в задникааа!

19

Kolio

преди 6 години

*** народ дава коментари тук и още по *** коментар на журналиста,жалка работа.Неможе да храниш цял живот целия свят за твоя сметка?

18

Анонимен

преди 6 години

Доста коментари тук и колкото са верни същевременно са и грешни. Това е театър на елита който ни управлява. Незнам какво се разбират с Русия и Китай американците не им ходя на събранията.:D

17

До 8

преди 6 години

Глупости.Грам идея си нямаш от тая сфера.

16

смях

преди 6 години

САЩ няма ли най после да се спрат,воини,ембарго,санкции и пр.станали са най мразената държава и за смях.

15

Анонимен

преди 6 години

Търговска война на хоризонта ли? Че тази война + информационната и хибридната се води срещу Русия от време оно. Сега като опря до Европа забелязахте. Ще забележите и още една война, която хегемона води срещу вас, но ще бъде много късно.

14

Амчи как

преди 6 години

До Анонимен 7И ка си мислиш, че корпорациите си избиват загубените пари? Правилно - увеличават цените. Кой плаща крайните цени? Правилно - отделния човек.

13

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е истински патриот.не може цял свят да си продава стоките в Америка и да се храни на гърба на американския народ.подаръците свършиха.

12

Лалугер

преди 6 години

До Анонимен 10И после ми обясняват, че българите не били расисти

11

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудя Василев тези имена на момента ли си ги измисля, или си има списък разграфен по дати.

10

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ако не действа като бизнесмен само след няколко месеца кравария ще капитулира. Трябва да върне всички които са изнесли безнеса си навън. Трябва да създаде олекотен режим на вътрешните бизнесмени. Трябва да наложи мита за вноса за да може неговите бизнесмени да вземат глътка въздух. Безработицата в кравария е с огромни размери поради това че много от безнесмените изнесоха производствата си навън. Така държава не се прави с милиони безработни.

9

Анонимен

преди 6 години

Тръмп да внимава, защото не сме 1950 година, а доларът престане ли да бъде световна валута ще фалират или инфлацията във Ваймарската Република ще им се стори като рожден ден в трети клас.

8

Анонимен

преди 6 години

Обама не обичаше искрено Америка , защото той е потомък на робите от Африка. Сегашния Президент Тръмп е от бялата , образована и богата раса. Неговите деди са изграждали Америка като велика Държава и сега той иска това да се върне , а не да бъде клоака на всякакви мързеливи и необразовани мигранти.

7

Joko

преди 6 години

До ВасилевПрав сте. Това е резултат на алчността за печалби на големите корпорации и най-вече на тези от САЩ. Сервираха на китайците всичките си технологии и производства и сега сърбат собствената си попара. Тръмп просто ще духа тази поПАРА...!