100

Анонимен

преди 6 години

Живота и здравето на гражданите нямат значение, по-важното е *** ли са или не.

99

Анонимен

преди 6 години

В другите държави няма такъв закон да ти влязат в къщата и да не може да им направиш нищо

98

Анонимен

преди 6 години

Иска той ......само иска .

97

Съседа

преди 6 години

И още една добавка към НК. Крадците по време на работа задължително да са оборудвани с памперси.

96

Съседа

преди 6 години

Боко наредил на Цецито така да променят Наказателния кодекс, че да задължават крадливите плъхчета да се изпикават предварително в собствените си тоалетни преди да тръгнат да крадат. Обрания като види крадеца да се самоубие пред крадеца за да го сплаши.Така собственика на имота няма да бъде съден, а крадеца ще е жив, страхлив и готов пак да гласува за законотворците.

95

Дъртия1

преди 6 години

ТОЙ, ВЪРХОВНИЯ - иска, ИСКА!!! Смех, ризираш ли. Само децата, казват на родителите си - искам. Тоз тУмбак, не знае колко Уши, има на тъпата си глАва. А аз искам- СВОБОДА! Ако трябва и ще мра за нея! Расипаха държавата и се " сетИха" да правят промени в законите???? Ще си платите до девето коляно!!!

94

Ееей

преди 6 години

Един чист българин без криминално минало доктор убива един ром крадец и държавата тръгва да го съди. Егаси ситуацията, въпросът ми е колко роми са насилвали и убивали българи а тях никой не ги съди. Този случай въобще не трябва да се разглежа и доктота да си го оставят на мира. Пред Господ всички сме равни няма роми няма българи, но мнението ми е такова.

93

Йордан

преди 6 години

Тиквата и закони взе да пише.нарежда какви закони да приемат в нс.той като беше депутат не знаеше откъде се влиза там,сега стана и законотворец.нищо може и още гафове да направи докрая.

92

Домушар

преди 6 години

Ловец съм имам пушка. Чакам с нетърпение да ми дойде някой сънародник на "плъха" в къщата та да му играя едни 13/00 в челото! От няколко метра направо ще му изпаря кратуната! Не само няма да ми мигне окото, а ще е празник за сетивата!

91

A с "Плъха"

преди 6 години

в Правителството к'во праим!?

90

Анонимен

преди 6 години

сега понятието е твърде стеснено - влиза ти крадец в къщата. Ама не бил влязъл с взлом, а се е спуснал през отворения прозорец, нямаш прво да се отрбаняваш....Или - понечиш да стреляш, той се завърти, удариш го в гърба - убиец си. Прострлеяш го не един, а два пъти - защо не си се контролирал?

89

Анонимен

преди 6 години

Много лесно може да се решат нещата, като се приема Втората поправка на Амесираканската конституция - ако си у дома ти и влезе човек без покана имаш право да предпиемеш каквито мерки сметнеш за необходими - твоят дом е неприкосновен - ако си навън и го нападнеш ти си виновен. И бързо ще се научат.

88

А с "Плъха"

преди 6 години

К'во праим!?

87

анонимен

преди 6 години

баланс в тези случаи няма изходьт е един които е по бьрз и стреля пьрви

86

КО?НЕ!

преди 6 години

... в последно време рейтингът на полицията се повишава и гражданите търсят все повече органите на реда ...AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHAH

85

Анонимен

преди 6 години

нашите полицай за нищо не стават ако те оберат само ходиш и ти губят времето като имитират заетост мен са ми обирали 3 пъти веднъж ги виках само ми дооцапаха и ми изгубиха 3 дни ,дори и тези пари които взимат са им много

84

само да питам

преди 6 години

плъхо си отиде ,а с Котараците ко праиме?

83

ВЪПРОС

преди 6 години

ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ ЩОТО ТОЙ ПИТА-?-КОЛКО ПЪТИ СТЕ ЧУЛИ БОЙКО ДА НАРЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ "НАРОД"?ЗАЩОТО ТОЗИ МОЯ ПРИЯТЕЛ НЕ ПОМНИ ТАКИВА СЛУЧАИ НЯМА ТАКИВА СЛУЧАИ ДОКУМЕНТИРАНИ И ВЪВ ВИДЕО ФОРМАТ ЗАЩО ???

82

Анонимен

преди 6 години

Какво има да се пренаписва и написва, в Конституцията си го пише: чл.17, ал.3. Частната собственост е неприкосновена!

81

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И

преди 6 години

НАКАЗАНИЕ.ПРОКУРОРИТЕ ДА ИЗЛЕЗНАТ И ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ПЛЪХА Е ВЪН ОТ ЗАТВОРА СЛАД ТОЛКОВА ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД ХОРАТА!ЗАЩО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕ СА НАКАЗВАНИ СЪС ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА!НАКАЗАНИЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ НЯМА!Ако обаче се защитиш адекватно жална ти майка"как си посмял да посегнеш на престъпник!