22

Анонимен

преди 6 години

Цял "институт",за да не каже нищо съществено.Нищо от това,което се знае и осмисля от повечето хора,само след елементарен анализ на Реалността.За всичко това,някой издържа цял "институт",само и само да се хвърля прах в очите на олебса.А що се отнася за "за пръв път посочената конкретна дата от Брюксел",тази попарка сме я яли.Даже при нас си я изпробваха практически,как се подава морков и как,"едва да се захапе" и той се раздалечава,заради някакво мааааалко условийце!И така,до края на Света!

21

Анонимен

преди 6 години

Балканите ще се пакетираме и ще вървим заедно. Нашата интеграция беше до тук и надали ще напредне. Без евро и шенген оставаме на трета скорост и си става един вид членство трета ръка така, че скоро на това ниво ще може да се включи даже и Турция.

20

Анонимен

преди 6 години

В мое село от 1200души жители ,сега сме около 350 ! Къщите пусти ,падат , училището затворено абе разруха пълна . Младите избягаха, старите измират . В София добре ли сте ,живи и здрави да сте ни ! Няма българи вече ,само софиянци !

19

Анонимен

преди 6 години

Като наблюдавам хората, които плюят Борисов, още повече започвам да го харесвам!!!

18

Кофти опит BG

преди 6 години

ПО този повод призива на БОйко Борисов за ограбване на поне 30 000 000 000 от балканските народи и насочването им към ненужни опасни и вредни МАГИСТРАЛКИ е ОПАСЕН НАгла ДИВЕРСИЯ>>Още по страшно е ограбването на 5 000 000 000 живи евра за тн "Дигитализация"_ цифровизация която може да срине климата над Балканите..ОПита отBUlgaria доказа че Брюксел ПАри не ДАВА>>Милиардите се крадат от БЪлгария и се насочват към нагло престъпни обекти.неносещи доходи на народа и на престъпницит е от София

17

НЯма деца за цяр

преди 6 години

В Момента нагли престъпници на власт в София ограбват десетки хиляди милиони годишно от народа оставен без доходи за оцеляване.Основен проблем на Балканите е мизерията ..НАродите са в остра демографска криза след поредици от нагли диверсии..НЯма раждания на БЪлгарчета.Терористите на власт в София крадат милиарди през нагло корупционни ненужни обекти,,ЗА деца пари не дават ..

16

От прищина

преди 6 години

Една от причините за кървавия разпад на Югославия е повреждането на охраната на Балканите с опасни магистрали увредили тежко големи територии .Сложените каси по магистралите позволили на зли сили да засекат над 80% от населението обемно проникващо с координати на местоживеене..Заради нагло вредни магистрали изграждани от Германия преди втората световна над 9 000 000 германци са убити зверски.нарушената тежко охрана иска убииства на милиони ..за компенсации

15

Анонимен

преди 6 години

Правешкият овчар, Милко Балев и Добри Джуров изглеждаха лордове и джентълмени на фона на Бай Суджук и четиридесетте разбойници около него! Сигурно няма прецедент за държава, в която най-низшата и примитивна прослойка от населението да е заграбила цялата власт. До 15 години ще изчезнем напълно.

14

Пешо

преди 6 години

Цял свят разбра че Бойко е непоправим ***!

13

Стамат

преди 6 години

Плужециииииииииии!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Точки незнам дали трупа,но баснословни дългове определено натрупа.

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакво се целуват,Курц се направи на болен за да не се срещне с тях,Тръмп и той избяга от Б. и Ц. когато отидоха при него и не искаше дори да ги погледне,Меркел и тя нещо не ги бъзари напоследък,всеки се отвръща,само в България се правят на велики.Вече цял свят знае какви мафиози ни управляват.

10

Анонимен

преди 6 години

Другарите и депресарите много сте огладнели бе ... то бива плач и скърцане със зъби ама вашето малко в повече идва.

9

Taliban

преди 6 години

Австрия е супер *** на германия.

8

Анонимен

преди 6 години

Старец пита за лекарство в аптеката и фармацевта му предлага Гинко Билоба. Тогава дядката плахо пита, Бойко и фармацията ли продаде?

7

Бай Ганьо

преди 6 години

Колегата Борисов се издигна до балкански лев!Горкичкия не знае ли , че всички искат да стрелят по лъв , да си закачат трофея над главите си ,ой завалията!

6

Анонимен

преди 6 години

До Георги ЛамбуровАсад хвърли химическо оръжие но САЩ го бомбардираха и ислямска държава се връща.

5

Анонимен

преди 6 години

Тиквата и патриотите ще теглят нов външен дълг от 1 милиард евро за да платят на ЧЕЗ заради интеграцията на България в ЕС.

4

Анонимен

преди 6 години

Ще има и институт "Иван Костов" с направление, разпродажба на предприятия и авиокомпании.

3

Анонимен

преди 6 години

холандския премиер Марк РютеМа този не беше ли влюбен в нашия и се целуваха на поразия, дори и без Истанбулската конвенция?