202

Анонимен

преди 6 години

Даааа, много е неприятно да извадиш нож в престрелка. Директно минаваш на прецаканата страна.

201

Анонимен

преди 6 години

Из НПК: Дворът, гаражът и мазето не били част от дома. Там може да влизат крадци и да безчинстват, а ти не можеш да ги гониш. Само полицията може. Ако влязат в антрето, звъниш на 112, не точиш ножа. Нищо че жената я няма. Мож да викнеш щерката. И нейна другарка, по възможност, младичко да е, да му е драго на крадецо. Ако го претрепеш, без да искаш, все пак, не риеш кръвта и не криеш гилзите. Пак звъниш на 112. И да не дойдат, слагаш джезвето, те къмто събалян ще дофтасат.

200

Ми той умрял ма

преди 6 години

Доктора е оперирал плъха ,който се задушавал и трябвало да му направи дупка в гърдите да диша ,*** той здал.

199

наблюдател

преди 6 години

За да има неизбежна самоотбрана трябва да се случи следното: Първо поздравявате учтиво крадеца. После му казвате да се предаде и че ще звънете на 112. Ако не е съгласен го питате дали ще ви нападне. Ако смята да ви напада го питате с какво оръжие е въоръжен. Молите да ви изчака да вземете същото или по-слабо оръжие. След това чакате да ви нападне първи. И чак тогава ако убиете крадеца у вас има налице неизбежна самоотбрана и ще бъдете осъден условно и ще плащате кръвнина.

198

Анонимен

преди 6 години

Ха сега си представете рая ситуация в сараите на някой от управляващите. Какво е развитието на екшъна според вас?

197

Анонимен

преди 6 години

Ми човека е поискал да поживее още малко.

196

Обикновен гражданин

преди 6 години

Този доктор трябва да е на мястото на Тиквата

195

Бобчо

преди 6 години

Чудя се, нали пистолета е бил незаконен и не се води никъде, та доктора гръмва мишока, оставя всичко както е, звъни на някой мазен адвокат и започва да твърди, че тоя пистолет е на мишока, а той е успял да му го отнеме и го е гръмнал....???

194

Анонимен

преди 6 години

А най голямия цирк е че доктора бил с 30см. по висок от плъха, и с това също е превишил законната самоотбрана. Нема такава държава.

193

Анонимен

преди 6 години

В плъха намерили нож и отверка. Защо му е на плъха нож. За да ръгне някой . Ама той бил с питолет. Е даде фира плъха. Браво и свобода за доктора.

192

Мнение

преди 6 години

Доктора е затънал с двата крака.Няма измъкване.

191

Смяна на системата

преди 6 години

Нищо няма да помогне, освен товална смяна на системата. Съдът е разяден и няма справедливост. Прокуратурата е разядена и разследва само избрани хора, но пропуска баш престъпниците. МВР само го лашка насам-натам, но само ако трябва да протестират за пари, които след това потъват неизвестно къде. Трябва да се намали чиновничеството в България. 100 депутати, 21 съветници в София и т.н. ГЕРБ, БСП и т.н. са в кюпа. Просто да сменим едната партия с другата разлика няма да има.

190

Защооо?

преди 6 години

Защо да звъни на 112 , за да изчака крадеца да отмъкне, каквото си е набелязал, и или да чака полицията да благоволи след някой друг час да констатира кражбата, и или да хване крадеца в най-добрия случай и да го пусне, защото е маловажна, не е извършена, наркоман е и не е добре, не са му малко 9 или 3те присъди, не е заклал още някой?????

189

Вмоя дом

преди 6 години

По сред нощкрадец с ножпред входа заострен винкелМоля, оставете ме да се обадя на 112и да приготвя пържоли до като дойде полицая

188

Ризван

преди 6 години

Аз съм твърдо на страната за Доктора! Щом до сега, с девет присъди, Жоро е бил на свобода продължавайки с кражби/грабежи, краят му е бил лесно предсказуем! На запад, например, след 2ро престъпление годинките се вдигат като захарта на диабетил хапнал едно кило сладко!

187

баба от северозапада

преди 6 години

да е жив и здрав доктора дано да се намерят още такива мъже като доктора

186

Анонимен

преди 6 години

Винету плъха метна ножа срещу бледоликият окупатор който не знаеше че прерията е на великият дух ашщ и на неговоят баш син Винету!!! Бледоликият извади револвер и простреля избирателят на Винету. Той туттакси се отправи в ловните полета където вместо трева растеше суджук!!!( очаквай продължение)

185

Анонимен

преди 6 години

Значи .... , които се убиват изнасилват да са на свобода , ама докторът дето е премахнал точно такъв един индивид от цялото едномилионно племе , да лежи доживот.Трябва ли да дойде моментът в който сме или те или ние за да се пръкне малко солидарност един към друг.Кому е нужен плъха - нито на обществото , катто се видя и на близките им не им беше много залипсвал.

184

bluesky1

преди 6 години

Освен това, лесно е да защитиш един доктор срещу един "швед", както се казва. Ама се питам, къде сте вие будни граждани, когато за кражбата КТБ, дето ни натовариха гърбините с няколко милярда да ги плащаме ние обикновените хора, ами милярдите за АЕЦ, ами откраднатите пари по ремонтирани на "лека нощ" магистрали и пътища и също толкова по разпадащото се саниране. Проблема с цялостната ромска маргинализация е следствие от десетилетия управленска некомпетентност и кражби, а не причина за бедноста

183

Анонимен

преди 6 години

Доживотна присъда за доктора психопат!!!