18

онбашията

преди 6 години

ама как бе, това са измислици, всички знаем че на запад има Върховенство на Закона, а мафия има само у нас и останалите комунистически бастиони

17

Анонимен

преди 6 години

Като гледам картата на Европа, Словакия граничи с Украйна.Много е възможно един ден Украйна да бъде разкъсана от съседните държави, тогава и Словакия ще иска част от Украйна.Не съм го измислил аз това, пишат го и руски, и западни аналитици.

16

Анонимен

преди 6 години

Украйна е една провалена държава, в Киев управляват едни неофашисти от десен сектор!Толкова за Украйна!!Първо се мисли, после се скача като маймуни по площадите.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако беше тук отдавна щяха да са го самоубили и приключили случая. Но пък и тук хората не протестират

14

без цензура, моля

преди 6 години

Хоп, упорката. Значи не италианската мафия, а правителствата пазещи границите на държавите си.Генералният секретар на "Репортери без граници" Кристоф Делоар осъди "ужасния климат за журналисти", създаден от правителствени лидери в Унгария, Полша, Чехия и Словакия.

13

Анонимен

преди 6 години

ама и аз ги пиша едни!?:))) не са партийно обвързани исках да кажа:)

12

Анонимен

преди 6 години

Интересно е, че дори управляващата партия има максимум 30-40000 члена. Най-малката партия в парламента има 170 члена!? Тук всички се борят за гласовете на гражданите, които са 95% непартийно обвързани, т.е. - гласуват за интересите си. Това прави един протест толкова мощен. Гласува се за реални програми, а не с г..а! Дребна разлика

11

Анонимен

преди 6 години

8, с една поправка - Словаците подкрепят Укарайна. Те са яли по-големи л... от нас от Биг Брадър. Не е много секси да си руснак тук. Въпреки, че какво общо имат обикновенните руснаци с малоумния си вожд?! Добре го наредиха тук по телевизиите за дрункането на оръжие! Путин сам си прави проблемите.

10

Анонимен

преди 6 години

Скоро и у нас!

9

Анонимен

преди 6 години

6, Словакия и Чехия са разделени само на книга! Винаги се обръщат един към друг с "братя чехи" или обратното. Дай Боже такива съдеди и на България! + това Словакия е във Вишеградската четворка. Повярвай ми, че изобщо не са дребни.

8

Анонимен

преди 6 години

Словаци, словенци, руснаци................все братя славяни!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Полицайския президент Тибор Гашпар е някъде около 2 метра. Истински мъж! поне 80% от полицаите са доста здрави момчета. Аз не съм хилав, но изобщо няма да ми мине през ума да налетя на полицай. Ще ме спукат от бой! Само в Петержалка ( местният панелов комплекс) има 3 районни с поне 40-50 полицаи всяко. За разлика от 5те патрулки в Люлин:). За 1-2 минути пристигат. Това съм го гледал десетки пъти. Миналата седмица пожарникарите оправяха гнездата на щъркелите... Хората си гледат задачите!

6

Анонимен

преди 6 години

Словакия е една дребна незначителна държава, от която не зависи нищо в геополитиката.Защо им беше да се отделят от Чехия, се чудя??Заедно с чехите бяха по-силни, можеше да имат голяма автономия и конфедерация.Ама те горките, не разбират, че сега са по-слаби и всеки ще ги клати, не само италианската мафия.

5

Анонимен

преди 6 години

3, В Словакия има дело срещу вътершния министър Роберт Калиняк. И съда не се притесни да осъди близък до него бизнесмен. И тогава нещата започнаха след протести. Никакъв майдан няма да стане тук. Австрийците са ги полирали генетично. Тук реда се спазва по навик, на по принуда

4

Анонимен

преди 6 години

Това е солидарност! Нещо, което ни липсва на нас. Не искам да мисля, какво ще се случи на чужденец, ако само напсува словак на улицата! Или някой да нагруби и закачи жена или изобщо някой друг. Докато дойдат полицаите ( а това става много бързо) вече ще е леко напляскан. Секретът на богатите общества е тяхната солидарност. Хората се пазат и уважават един друг. Поради това са НАРОД

3

Анонимен

преди 6 години

Някой италиански бос е поръчил да го гръмнат тоя журналист.Рискове на професията, да си разследващ журналист.Всяка професия си има рискове!

2

Анонимен

преди 6 години

И в Словакия има мафия, но мафията не се бори като скачат като маймуни на площадите.Със скачане като маймуни освен да си докарат някой Майдан и да си разбият държавата, друго няма да стане.

1

Анонимен

преди 6 години

И аз бях там. Наистина словаците са много по-напред от нас в гражданското общество! Наш политик, без значение от цвета, няма да се задържи на власт и една седмица. Крадливи парцали виреят само на балканите