26

Анонимен

преди 6 години

също и да не е плешив, много рядко плешив мъж е алфа мъжкар може би единственото изключение от правилото е Брус Уилис, ама той до 40 си имаше коса, в ролята на Джон Мклейн кърти мивки и плочки

25

Анонимен

преди 6 години

много е важно за един мъж да не е дребен, примерно като Путин защото става кoмплeкcap

24

Анонимен

преди 6 години

1.80, черна коса

23

Анонимен

преди 6 години

До шиби рибиНа ниски дебели миризливи Айшета. Ако са над 1, 50 съм. не ги иска въобще. Нещо ниско нещо невзрачно, мръсно ***. По възможност злобно не долюбено. Да кляка лесно и още по- лесно да коленичи. Ако не може ще се научи. Ако не иска ще превъзмогне не скритата си гордост и суета. Гоним питомното да хванем дивото да го опитомя.

22

ШибиРиби

преди 6 години

До МаймунатаИ на шкембе чорба кълват

21

Кметът на Симитли

преди 6 години

У наща държава аз съм най-красивио!Питайте Кратуната.

20

Анонимен

преди 6 години

Той е стар вече никоя не го ще въпреки парите. Тази му е добре дошла. Но той докато и вярва безпрекословно защото я счита за млада и не опитна тя му харчи всички пари до стотинка. Един ден се събужда стар болен и ненужен. Сам! Тя е с друг с пари и е млад вече не и е нужен. Колкото е..... стига му толкова. Вече е с друг да не и е давал пари. "Не е луд този който яде баницата", а този който му е дал. Продължавай да я лансираш и ще "преосперираш в щастливото утро!"

19

Анонимен

преди 6 години

Емо, вярно е това поголовно деца се хващат със заможни чичовци. Да се чудят хората татко ли е чичо ли е Той вади пари по нея и тя му вярва, като пале пред майка си. Той получава нещо свежо тя пари, които родителите и не могат да и дадат. След време се оказва че чуждото момче е издържали някое бедно момиче. Което родителите въобще не могат да си го позволят. Тя обсебена не от него, от неговите пари. Се хваща като "удавил за сламка" и е готова на какво ли не само и само парите да са за нея.

18

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че Америка е страна на имигранти, и всички известни актьори имат корени от различни части на света. Но вярно и това, че ПОЧТИ ВСИЧКИ са 100, 50, или 25% с еврейско потекло. Поне така е в Уикипедия. Така, какво ще кажете за красивите мъже.

17

Анонимен

преди 6 години

До 15Това са нацепени батки, нали така им казват.

16

MaйMyнaтa

преди 6 години

За един швепс има ceлянки готови на всичко, само желание човек да има

15

Натали

преди 6 години

Среден ръст с тъмна коса и очи и набит като телосложение и да е много сексуален.

14

Анонимен

преди 6 години

До Шшшшвввеппппсссса,*** къде ги пропусна. Сега е модерно бяла жена с мъж като нощта. Да са като ден и нощ. Той ще вижда жената по всяко време, когато правят любов, но тя никога няма да го вижда. Само ще му усеща рубеносовите устни в нощта.

13

Емо Швепса

преди 6 години

За 90% от българките няма значение как изглеждат мъжете - може да са стари, грозни, дебели, прости, неграмотни - важното е да имат пари!Може и да не са българи - може да са араби, турци, роми, африканци - важното е едно, парата!Хващат си чичко-паричко, после си хващат един или няколко любовника и после всичко е точно!Малкото останали свестни момичета да ме извиняват - по-горната констатация не е за тях!

12

Ризван

преди 6 години

Азиз, Коце Клола и Даниел Златков! :)))))))

11

Анонимен

преди 6 години

Аз срещам на улицата най-красивите хора.Тези от снимките са напудрени и фалшиви.

10

Анонимен

преди 6 години

До 1Дени,малко е бозав. Студен. Не е магнетичен. Къде видя в него жребец?!

9

ШибиРиби

преди 6 години

Шпеков салам в шортите и зелени гущери в жоба гарантират качеството на боба

8

Деница/1/сладката

преди 6 години

До Анонимен 6 Кестеняв с кафяви очи но само това определение не стига?

7

Гологлавият

преди 6 години

Капризите на модата.Тия урунгели с бради и коси на времето са били нищо повече от клоуни.